Προς το περιεχόμενο

Mass Effect

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κολλήσει στον Therum εκεί που πρέπει να κατέβεις απ' το Mako για να ανοίξεις τις πόρτες. Προφανώς υπάρχει glitch και ότι και να κάνω δεν κατεβαίνει! Και απ' όσο έψαξα δεν βρήκα ούτε console command που να το κάνει. Καμιά ιδέα??

• Super Moderators
Δημοσ.

Να παρακαλέσω θερμά τους χρήστες που έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι, αν θέλουν να ρωτήσουν κάτι σχετικό με την πλοκή, να κάνουν τον κόπο να το κρύβουν πίσω από ένα spoiler.

Δημοσ.

Upper Wards...

Η τεράστια τζαμαρία, τα ζευγαράκια ανθρώπων και εξωγήινων που κάθονται και κοιτάνε την απίστευτη θέα και από πίσω να παίζει η καταπληκτική μουσική που θυμίζει Vangelis στο Blade runners.

Μερικά παιχνίδια όντως είναι τέχνη!

Δημοσ.

Μια ερώτηση: ανά τακτά χρονικά διαστήματα βρίσκω αντικείμενα που όταν κάνω Interact μου λένε decryption ή electronics skill too low. Τα συγκεκριμένα skill δεν υπάρχουν καν για να βάλω skill points λόγω του class που έχω επιλέξει, αλλά οι άλλοι δύο της ομάδας μου τα έχουν τερματισμένα. Γιατί δεν μπορώ να επιλέξω κάποιον άλλο του γκρουπ για να κάνει το decrypt? Είμαι καταδικασμένος να φτάσω 50ό level χωρίς να μπορώ να τελειώσω κάποια sidequest?

Problem solved, google was my friend yet again...

Δημοσ.
Έχω κολλήσει στον Therum εκεί που πρέπει να κατέβεις απ' το Mako για να ανοίξεις τις πόρτες. Προφανώς υπάρχει glitch και ότι και να κάνω δεν κατεβαίνει! Και απ' όσο έψαξα δεν βρήκα ούτε console command που να το κάνει. Καμιά ιδέα??

ναι και εγω το παρατήρησα αλλά νομίζω πάτησα το q ή το z μαζί με κάποιο άλλο κουμπί αν θυμάμαι καλά, και κατέβηκαν.

Δημοσ.
ναι και εγω το παρατήρησα αλλά νομίζω πάτησα το q ή το z μαζί με κάποιο άλλο κουμπί αν θυμάμαι καλά, και κατέβηκαν.

Πατάς το Q ενώ το όχημα είναι πάνω σε σχετικά iso περιβάλλον και όλοι αποβιβάζονται.

Δημοσ.
Πατάς το Q ενώ το όχημα είναι πάνω σε σχετικά iso περιβάλλον και όλοι αποβιβάζονται.

Ναι τελικά αποδείχτηκε ότι αυτή η λειτουργία είναι mapαρισμένη στο κουμπί που τραβάς τα όπλα. Εγώ το είχα αλλάξει σε End οπότε... Γενικά είχα κάποια glitch, πχ πολλές φορές τα όπλα έμεναν στο overheat ότι κ να έκανα, άλλες πάλι το ένα μέλος του squad ή θα έμενε πίσω κ δεν θα ακολουθούσε ή θα ήταν μονίμως δηλητηριασμένο. Στα - και το ότι δεν έχεις τη δυνατότητα να πηδήξεις cut scenes. Γενικά πάντως πολύ καλό παιχνίδι.

Το τερμάτισα, πολύ ωραίο κ το ending sequence, άντε τώρα υπομονή μέχρι να βγει το 2... Το lore του πολύ ελκυστικό πάντως, δε χόρταινα να διαβάζω codex.

Δημοσ.

Χθές το τελείωσα και εγώ επιτέλους. Γιατί δεν με επαιρνε για πολύ ακόμα να κοιμάμαι στις 3 και να ξυπνάω στις 7 για δουλειά.

Η γενική εικόνα όντως ήταν πολύ καλή. Καλοδουλεμένο παιχνίδι, όμορφοι πλανήτες και πολύ ενδιαφέρον σενάριο. Πραγματική επιστιμονική φαντασία. Δέν ένοιωσα σε καμιά στιγμή ότι αντιγράφανε σε επιπεδο σεναρίου κάτι άλλο γνωστό και όντως οι συγχαφείς είχαν εμπρευσή.

Φυσικά οι ομοιότητες με το KOTOR σε επίπεδο gameplay είναι πολύ μεγάλες. Οι ανθρωποι πείραν μια πετυχιμένη συνταγή, προσθέτοντας δικό τους σενάριο και χαρακτίρες και φέραν το επιπεδο των γραφικών σε πολύ καλό επίπεδο.

Επίσης μ'αρεσε σε ορισμένες φάσεις η επιλογή του σεναρίου και το ότι επιρρέασαν και το ίδιο το τέλος οι δικιές μου αποφάσεις.

Anyway, μου άρεσε πολύ (πράγμα σπάνιο το τελευταίο καιρό), και το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ys. τα κολλήματα που αναφέρθηκαν όντως υπάρχουν σε κάποια σημεία δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο σοβαρά ώστε να χαλάνε την γενική εικόνα.

Δημοσ.

Παίζω με πολύ αργούς ρυθμούς δυστυχώς. Υπήρξαν πολλές περιπτώσεις όπου στους διαλόγους τρώω και 5 λεπτά μέχρι να επιλέξω την απάντηση που μου αρέσει.

Αυτά τα προβλήματα που θίγει με τον ρατσισμό, τη συζήτηση γύρω από το "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" και όλα αυτά τα προβλήματα με καθυστερούν πολύ.

Αυτοί οι Korgan και το Genophage που αντιμετωπίζουν, τί τρομερό ηθικό δίλημμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...