Zarakias Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Με τα εξής κομμάτια: lian-li pc-v1000b plus II zalman cnps9500 corsair hx620w υπάρχει πρόβλημα στην τοποθέτηση (από άποψης προσανατολισμου των ανεμιστήρων) ή όχι, γιατί το κουτί είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε ο πίσω ανεμιστήρας να φέρνει αέρα μέσα και το τροφοδοτικό μπαίνει στον πάτο. Πως θα τα βάζατε μέσα με σκοπό το βέλτιστο airflow στο κουτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Σύμφωνα με την Anandtech, o πίσω ανεμιστήρας βγάζει αέρα. The rear fan is an exhaust and is placed roughly at the height of where the CPU heatsink fan would be located. There is also an air guide on the outside of the chassis to direct exhausted air downwards. Σε γενικές γραμμές, σε Lian-Li pc case, το τελευταίο πράγμα που ανησυχείς είναι το air flow. /sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zarakias Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μπορεί να έχεις δίκιο ως προς την εσφαλμένη ανησυχία αλλά νομίζω ότι στο συγκεκριμένο άρθρο μιλάει για το πρώτο που έβγαλε η εταιρία και όχι για το plus II στο οποίο λόγω του πλαϊνού ανεμιστήρα έχουν αλλάξει την όλη ροή. (Με επιφύλλαξη τα λέω όλα αυτά.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadler Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 εχω την εντυπωση πως μονο με δοκιμες θα διαπιστωσεις τι γινεται.Λειτουργησε το ετσι και κατεγραψε τις θερμοκρασιες με καποιο προγραμμα.επειτα θα εβγαζα το αλουμινενιο καπακι που εχει διοτι εμποδιζει τον θερμο αερα να διαφυγει ( στην συγκεκριμενη ψυκτρα) και θα τοποθετουσα τον πισω ανεμηστηρα αναποδα. υστερα θα εκανα μια καταγραφη των θερμοκρασιων σε κατασταση ηρεμιας, σε νορμαλ συνθηκες και σε συνθηκες φουλ χρησης ( με το ORTHOS). οι καλυτερες θερμοκρασιες κερδιζουν! οσον αφορα τον πλαινο εγω θα τον εβαζα να βαζει αερα προς οφελος της καρτας γραφικων . δοκιμη και παλι και συγκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCK-FirEsToRm- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Airflow και ιστορίες... εγώ το κουτί μου το έχω καλοκαιρινό, χωρις καλύμματα Αλλά ΝΤΑΞ ειναι παλιό συστημα χωρις system fans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadler Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ;2017295']Airflow και ιστορίες...εγώ το κουτί μου το έχω καλοκαιρινό' date=' χωρις καλύμματα Αλλά ΝΤΑΞ ειναι παλιό συστημα χωρις system fans [/quote'] Δηλαδη τωρα με ποιον ακριβως τροπο βοηθησες τον φιλο που ανοιξε το θεμα αυτο? οταν ο αλλος εχει αγορασει παραγματα αρκετων ευρω και ζηταει συμβουλες, λιγο σεβασμος δεν βλαπτει. ενταξει καλο ειναι και το καλαμπουρι δεν λεω αλλα μην γραφουμε απλα για να γραφουμε...αλλα να προσφερουμε και κατι φιλικα παντα tsadler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zarakias Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας. Δοκιμές λοιπόν και βλέπουμε (παλιά γνωστή συνταγή) Υ.Γ. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το σχόλιο του nick ρε συ tsadler...Α! και που 'σαι ΜΗ ΜΑΣΗΣΕΙΣ με το στρατό. 'Ολες οι μ@@@@ίες κρατάνε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCK-FirEsToRm- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2008 Ζητώ συγνώμη αν ενόχλησα κάποιον με το παραπάνω πόστ είχα καιρό να μπώ ξανά στο thread. Zarakias όντως αγόρασες ακριβό εξοπλισμό...δν το είχα υπόψην μ οταν πόσταρα...αχρηστα posts κάνω ωρες ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.