Προς το περιεχόμενο

Μπορω να εχω ADSL HOL σε γραμμη της TELLAS?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ADSL HOL σε γραμμη OTE. Αν φυγω απο τον ΟΤΕ και παω στην TELLAS θα μπορω να εχω την ADSL συνδεση που ειχα και πριν με την HOL ή θα υπαρξει προβλημα;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δίνει η Tellas πακέτο μόνο τηλεφωνίας στο ιδιόκτητο δίκτυό της; Αν όχι (που νομίζω ότι έτσι είναι), αφού θα έχεις και Internet από Tellas, τί τη θέλεις τη HOL; Άσε που δεν πρέπει να γίνεται...

Δημοσ.
Δίνει η Tellas πακέτο μόνο τηλεφωνίας στο ιδιόκτητο δίκτυό της; Αν όχι (που νομίζω ότι έτσι είναι), αφού θα έχεις και Internet από Tellas, τί τη θέλεις τη HOL; Άσε που δεν πρέπει να γίνεται...

Εχω προπληρωσει ετησια συνδρομη adsl με την hol που ληγει τον Ιουνιο. Καλεσανε την μανα μου απο την Tellas και της ειπανε για σταθερη τηλεφωνια χωρις παγιο οτε αλλα δεν αναφεραν για adsl.

• Super Moderators
Δημοσ.

έχεις προπληρώσει HOL για τι mbit? το ξέρεις οτι σε αυτό το πακέτο Tellas πληρώνεις αναγκαστηκά και εκεί σύνδεση...άρα δεν μπορείς να γλυτώσεις κάτι

επιπλέον το ιδιόκτητο της Tellas είναι 12mbit...ακόμα και αν γινόταν αυτό που ρωτάς θα έπαιζες σε 12αρα γραμμή με 1-2mbit σύνδεση? :o

Δημοσ.

Αν είναι θέμα κόστους (να αποφύγεις το πάγιο τηλεφωνίας του ΟΤΕ), γιατί δεν ψάχνεις αν δίνει η HOL διαθεσιμότητα ιδιόκτητου δικτύου στην περιοχή σου, ώστε να μεταφέρεις εξολοκλήρου τηλεφωνία+Internet εκεί, χωρίς να χάσεις το ποσό που έχεις προπληρώσει; Νομίζω πως με 34?/μήνα (6Mbps up/1Mbps down, ή 37?/μήνα για 24/1) και για τα δύο + δωρεάν τις αστικές και υπεραστικές κλήσεις, είναι από τις πιο συμφέρουσες προσφορές...

Δημοσ.

Βασικο, Λογαριασμό ΟΤΕ πέρνεις αυτη τη στιγμή??

Απο κει και πέρα, εάν έχεις προπληρώσει συμβόλαιο σε άλλο πάροχο adsl, με κατοχή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ γραμμής απο ΟΤΕ, πρεπει πρωτα να λϋσεις τη συνεργασια με τον παροχο του ιντερνετ (νομϊζω εχεις δικαιωμα) ετσι ωστε να αποδεσμευτεί η γραμμή σου.

Μετά με συμβόλαιο στον αλλο παροχο (Τελλας π.χ.) , έχωντας πάντα βεβαιώσει τη κατάργηση της ADSL υπηρεσίας απο τη γραμμή σου, να "εξουσιοδωτησεις" την μεταφορά της γραμμής απο ΟΤΕ στον εκάστωτε εναλλακτικό πάροχο.

Όλες οι εταιρείες που έχουν δικές τους γραμμές ΔΕΝ μπορούν να έχουν απάνω άλλο παροχο ( Τηλέφωνο τελλας , internet HOL). Είναι ιδιώκτητο Δυκτιο και απο κει και πέρα γίνεται η λεγόμενη φορητότητα της γραμμής σου με όποιες υπηρεσίες εσύ επιλέξεις.

ΔΕΝ εχεις πλέον ΟΤΕ αλλα έχεις το ίδιο το 210-χχχχχχχ αριθμό που είχες πάντα απλά πλέον τηελφωνικές και ευρυζωνικές υπηρεσίες λαμβανεις απο τον επιλεγόμενο πάροχο. Έπειτα απο την περάτωση της μεταφοράς κλπ κλπ, λαμβάνεις ειδοποιητήριο λήξης συνεργασίας απο ΟΤΕ.

Αυτά είναι μια εσωτερική διαδικασία , όπως είπε και ο parsifal κάνε μία έρευνα αγοράς, τσέκαρε availability στη περιοχή σου γενικά απο παρόχους και δές αν ειναι άτομα απο την περιοχη αναλογα με τον πάροχο ευχαριστημένοι απο παροχή υπηρεσιών, δές οικονομικά αν σε συμφέρει και βασικά μη ξενχάς ποτέ οτι ο ΟΤΕ αρχιζει και βγάζει νέα πακέτα και τιμές, πλέον σε αμμεσότητα και ποιότητα έχει φτιάξει και τα λεφτά του τα αξίζει.

BTW και εγώ Zisto τελλας έχω , περιοχή Νεας Σμύρνης.

Ειναι και να σου κάτσει βέβαια!

Για οτιδήποτε άλλο ask !

• Super Moderators
Δημοσ.

και τι να το κάνει ρε παιδιά να μπαίνει με HOL 1/2mbit σε 12αρα γραμμή Tellas Zisto? στράφι η γραμμή

Δημοσ.
εφ οσον εχεις κωδικους και γραμμη ADSL σε καποιον θα μπορεις να μπαινεις λογικα, μιλαω επειδη το εχω δοκιμασει και εχει γινει

και τι να το κάνει ρε παιδιά να μπαίνει με HOL 1/2mbit σε 12αρα γραμμή Tellas Zisto? στράφι η γραμμή

@ disqualified: Έχω την εντύπωση οτι πλέον η παροχη κωδικών δεν είναι όπως παλια που το ADSL το μπορουσες να μπείς κατα τύχη. πλέον ναι μεν ειναι σε κέντρο του ΟΤΕ τα DSLAM (σαν Racks) αλλα περνανε εντελώς απο διαφορετικο varification Terminal αρα είναι λιγάκι χλωμό να πεσεις μέσα. Αν έχεις αλλη πληροφορία σε παρακαλώ πες μου για να δώ πόσο πίσω έχω μείνει !

@ ThReSh : Νομίζω οτι ο geo1st487 εννοεί 2 διαφορετικούς παρόχους σαν Τελλας κ ΗΟL. που δέν είναι εφικτό! Απλά νομιζει κατ'εμέ οτι είναι δυνατόν να κάνει χρήση του voice LLU σαν τον ΟΤΕ και να βάλει τηλεφωνια απο αλλου και Ιντερνετ απο αλλού. Σαν να έχει βάση ΟΤΕ.

Έτσι geo1st487??

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό όμως είναι ΑΡΥΣ...ενώ με Tellas Zisto είναι FULL LLU...για αυτό δεν γίνεται...

DimitrisGR αυτό το είπα με την προϋπόθεση ότι θα δούλευε, άρα ένας επιπλέον λόγος να μην το κάνει :-)

Δημοσ.
αυτό όμως είναι ΑΡΥΣ...ενώ με Tellas Zisto είναι FULL LLU...για αυτό δεν γίνεται...

DimitrisGR αυτό το είπα με την προϋπόθεση ότι θα δούλευε, άρα ένας επιπλέον λόγος να μην το κάνει :-)

επειδη δε γνωριζω για το συγκεκριμενο δε θα διαφωνησω

Δημοσ.

Παιδια ενταξει αν δεν γινεται, θα περιμενω τον Ιουνιο να ληξει η συνδρομη και θα ψαξω εταιρια που να δινει σταθερο + ADSL χωρις παγια οτε. Απλως τωρα εχω γραμμη οτε, σταθερο teledome και ADSL HOL, και ειδα οτι η tellas συμφερει περισσοτερο απο την teledome απο οικονομικης πλευρας. Ξερει κανεις αν το adsl της tellas ειναι γρηγορο;

Οσον αφορα το voiceIP μπορω μεσω internet να μιλαω με σταθερα και κινητα χωρις χρεωση; Μηπως θα χρειαστει να εχω εγω αλλα και ο αλλος που καλω συσκευη voiceIP;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...