dk1210 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Η ερώτηση είναι η εξής: Πώς μπορώ να "τρέξω" από το ps3 μου(ps3 european 40gb) media (videos, mp3 photos) apo to vista based computer μου? (mac mini είναι, δεν παίζει ρόλο...windows vista έχω μέσα όπως είπα...) έχω router, το mac mini είναι wirellesly connected ενώ το ps3 επειδή είναι πολύ κοντά στο router το έχω με cable connection...έψαξα για media server από το menu και δεν βρέθηκε τίποτα...πρέπει να βάλω κάποιο πρόγραμμα στο mac ή να κάνω κάποια ρύθμιση?
helius Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 To ιδιο ψαχνω και εγω λογικα πρεπει να κανουμε κατι στο pc για να λειτουργισει σαν media server
helius Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Κατι λεει εδω http://manuals.playstation.net/document/gr/ps3/current/settings/connectdlna.html
Udontneed2know Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Η ερώτηση είναι η εξής: Πώς μπορώ να "τρέξω" από το ps3 μου(ps3 european 40gb) media (videos, mp3 photos) apo to vista based computer μου? (mac mini είναι, δεν παίζει ρόλο...windows vista έχω μέσα όπως είπα...) γινεται με το tversity, δεν ξερω αν δουλευει σε vista, κοιτα και εδω για περισσοτερες πληροφοριες http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=126&highlight=tversity http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=1605&highlight=tversity
gherudos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Στα ΧΡ πάντως χρησιμοποιώ το Media player 11 και είναι όλα αυτοματοποιημένα δεν χρειάζεται να κάνω καμία ρύθμιση ούτε από το PS3 αλλά ούτε και από το Media player 11.Απλά του δείχνεις ποιούς φακέλους θέλεις να κάνεις share και είσαι έτοιμος.
vassilis_pap Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Στα ΧΡ πάντως χρησιμοποιώ το Media player 11 και είναι όλα αυτοματοποιημένα δεν χρειάζεται να κάνω καμία ρύθμιση ούτε από το PS3 αλλά ούτε και από το Media player 11.Απλά του δείχνεις ποιούς φακέλους θέλεις να κάνεις share και είσαι έτοιμος. Να ρωτήσω και εγώ που δεν έχω PS3. Με το τρόπο που περιγράφεις ποιοι τύποι αρχείων παίζουν; Υποστηρίζονται και αυτά που κυκλοφορούν στο Ιντερνετ π.χ mkv, xvid, divx, ts κλπ κλπ? Η λίστα συμβατότητας δηλ εξαρτάται από το PS3, από το media player των XP ή και από τα δύο?
gherudos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Να ρωτήσω και εγώ που δεν έχω PS3. Με το τρόπο που περιγράφεις ποιοι τύποι αρχείων παίζουν; Υποστηρίζονται και αυτά που κυκλοφορούν στο Ιντερνετ π.χ mkv, xvid, divx, ts κλπ κλπ? Η λίστα συμβατότητας δηλ εξαρτάται από το PS3, από το media player των XP ή και από τα δύο? Έχω δοκιμάσει wmv/xvid/divx/mpg/mpeg/vob/mp2/mp3/mp4 και τα παίζει άψογα.Δεν ξέρω αν όντως γίνεται έτσι αλλά μάλλον το media player 11 είναι υπεύθυνο για τη συμβατότητα.Πάντως η ποιότητα είναι 1:1. Matroska δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.
vassilis_pap Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Έχω δοκιμάσει wmv/xvid/divx/mpg/mpeg/vob/mp2/mp3/mp4 και τα παίζει άψογα.Δεν ξέρω αν όντως γίνεται έτσι αλλά μάλλον το media player 11 είναι υπεύθυνο για τη συμβατότητα.Πάντως η ποιότητα είναι 1:1.Matroska δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Από τη μέχρι τώρα πείρα σου πως το βλέπεις το όλο στήσιμο βολεύει? HD ταινίες ή και κλιπάκια αλήθεια έχεις δοκιμάσει; Α ξέχασα το streaming το κάνεις από το κλασικό menu του PS3 η χρειάζεσαι linux για να γίνει; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
gherudos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Σου λέω η ποιότητα είναι 1:1 δηλαδή σαν να τα διάβαζε από cd/dvd/hdd/usb stick και είμαι υπέρ ευχαριστημένος.Δεν χρειάζεται να βάλεις τα linux.Απλά ανοίγεις το media player 11 του δείχνεις ποιους φάκελους θέλεις να κάνεις sharring και το PS3 το αναγνωρίζει αυτόματα από το μενού Photo/Video του PS3 πατάς στο εικονίδιο windows media player που εμφανίστηκε και κάνεις browse όλα τα αρχεία που έχεις δηλώσει από το media player.
dk1210 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Thanx a lot for the info! θα το δοκιμάσω το βράδυ σπίτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.