Προς το περιεχόμενο

η μερα τον ερωτευμενων

giannhs_29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είναι πραγματικά λυπηρό να περιμένεις μια φορά το χρόνο να γιορτάσεις μια γιορτή, που εκ των πραγμάτων, πρέπει να τη γιορτάζεις κάθε μέρα.

καθε μερα??? τι λε ρεε καθε μερα πρεπει να τις παιρνουμ δωρα κια λουλουδακια και φαι εξω?? παει θα ξεφραγκιαστουμε....

Δημοσ.

Νοθένξ γουλφίδη, την έχω κόψει την πρέζα!

@χάπι, ήρθε από αλλού η κουράδα σήμερα, λες να φταίει το κακό το κάρμα που σπαμάρω στο ινζόμνια άγιες μέρες; :lol:

Δημοσ.
ξηλωθήκαμε πάλι :) 30 ευρώ μια ανθοδέσμη με τα μεταφορικά μαζί :X χεχε ήταν ωραία όμως

Να μη γκρινιαζεις καθολου.Να λες δοξα τω Θεω που εχω καποια να της παιρνω λουλουδια και να γιορταζω...

Δημοσ.
Να μη γκρινιαζεις καθολου.Να λες δοξα τω Θεω που εχω καποια να της παιρνω λουλουδια και να γιορταζω...

εσυ δηλαδη λες δοξα τω Θεω που υπαρχει καποιος να μου παιρνει λουλουδια και να γιορταζω;

Δημοσ.
Την μερα του Αγ.Βαλεντινου την γιορταζουμε καθε μερα κι οχι μια φορα τον χρονο! Καθαρα εμπορικη εορτη!

Μη μου πεις τωρα οτι δεν εχεις παρει ποτε δωρο αυτη τη μερα ή οτι δεν περιμένεις να σου κάνουν δώρο ή ότι δε θελεις να βγεις με το αγορι σου...Γιατι όλοι γκρινιάζουμε για το εμπορικο της μερας και τελικα ολοι με αρκουδακια και λουλουδια καταληγουμε,και τελικα γκρινιάζουμε αν ο άλλος δε θέλει να τη γιορτασει τη μερα!!!

Δημοσ.
εσυ δηλαδη λες δοξα τω Θεω που υπαρχει καποιος να μου παιρνει λουλουδια και να γιορταζω;

Δεν κατάλαβες πώς το είπα.Δεν εννοούσα ότι πρέπει να ευχαριστείς το Θεό για τα λούλούδια,αλλα για το ότι έχεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και σ αγαπάει.Ξερεις πόσοι εκεί έξω σε ζηλεύουν....

Δημοσ.
Μη μου πεις τωρα οτι δεν εχεις παρει ποτε δωρο αυτη τη μερα ή οτι δεν περιμένεις να σου κάνουν δώρο ή ότι δε θελεις να βγεις με το αγορι σου...Γιατι όλοι γκρινιάζουμε για το εμπορικο της μερας και τελικα ολοι με αρκουδακια και λουλουδια καταληγουμε,και τελικα γκρινιάζουμε αν ο άλλος δε θέλει να τη γιορτασει τη μερα!!!

αφου αμα δεν κανουμε οι αντρες κατι, θα μας θαβετε με τις φιλες σας.

Δημοσ.

Το χεις πιασει το νοημα βλεπω...:P:P

Αν και εγω αναφερόμουν στις κοπέλες που διαμαρτυρόμαστε συνεχεια οτι δεν παραδεχομαστε τετοιες γιορτες κλπ και τελικα οπως λες μας κακοφαινεται αν δεν δωσετε σημασία σε αυτη τη μερα

Δημοσ.

Εγώ πάλι γιόρτασα με τον δικό μου τρόπο.

Έλιωσα στο CoD 4, μιας και δεν μπόρεσα να πυροβολήσω τα αγγελάκια του έρωτα που βγήκαν σεργιάνι σήμερα :D

(βλέπω να τρώω τρελό flaming ... )

Δημοσ.
Δεν κατάλαβες πώς το είπα.Δεν εννοούσα ότι πρέπει να ευχαριστείς το Θεό για τα λούλούδια,αλλα για το ότι έχεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και σ αγαπάει.Ξερεις πόσοι εκεί έξω σε ζηλεύουν....
μακαρι να ηταν ολα τοσο απλα και ομορφα οπως τα περιγραφεις.

Γι αυτο δεν νομιζω οτι υπηρχει λογος να ζηλευουν ή να ευχαριστουμε τον Θεο, ή τιποτε αλλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...