1980 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 και ποιος ο λογος για ολα αυτα; οτι τον εχει φαει η μαλακια τι ρωτας και εσυ.
cbr600RR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Είναι πραγματικά λυπηρό να περιμένεις μια φορά το χρόνο να γιορτάσεις μια γιορτή, που εκ των πραγμάτων, πρέπει να τη γιορτάζεις κάθε μέρα. καθε μερα??? τι λε ρεε καθε μερα πρεπει να τις παιρνουμ δωρα κια λουλουδακια και φαι εξω?? παει θα ξεφραγκιαστουμε....
kosmasgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ξηλωθήκαμε πάλι 30 ευρώ μια ανθοδέσμη με τα μεταφορικά μαζί χεχε ήταν ωραία όμως
cassidy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Νοθένξ γουλφίδη, την έχω κόψει την πρέζα! @χάπι, ήρθε από αλλού η κουράδα σήμερα, λες να φταίει το κακό το κάρμα που σπαμάρω στο ινζόμνια άγιες μέρες;
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 ξηλωθήκαμε πάλι 30 ευρώ μια ανθοδέσμη με τα μεταφορικά μαζί χεχε ήταν ωραία όμως Να μη γκρινιαζεις καθολου.Να λες δοξα τω Θεω που εχω καποια να της παιρνω λουλουδια και να γιορταζω...
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Να περνάς καλά?Να ζεις τη στιγμή? Λαθος τρόπο βρήκες μαλλον...
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Να μη γκρινιαζεις καθολου.Να λες δοξα τω Θεω που εχω καποια να της παιρνω λουλουδια και να γιορταζω... εσυ δηλαδη λες δοξα τω Θεω που υπαρχει καποιος να μου παιρνει λουλουδια και να γιορταζω;
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Την μερα του Αγ.Βαλεντινου την γιορταζουμε καθε μερα κι οχι μια φορα τον χρονο! Καθαρα εμπορικη εορτη! Μη μου πεις τωρα οτι δεν εχεις παρει ποτε δωρο αυτη τη μερα ή οτι δεν περιμένεις να σου κάνουν δώρο ή ότι δε θελεις να βγεις με το αγορι σου...Γιατι όλοι γκρινιάζουμε για το εμπορικο της μερας και τελικα ολοι με αρκουδακια και λουλουδια καταληγουμε,και τελικα γκρινιάζουμε αν ο άλλος δε θέλει να τη γιορτασει τη μερα!!!
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 εσυ δηλαδη λες δοξα τω Θεω που υπαρχει καποιος να μου παιρνει λουλουδια και να γιορταζω; Δεν κατάλαβες πώς το είπα.Δεν εννοούσα ότι πρέπει να ευχαριστείς το Θεό για τα λούλούδια,αλλα για το ότι έχεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και σ αγαπάει.Ξερεις πόσοι εκεί έξω σε ζηλεύουν....
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μη μου πεις τωρα οτι δεν εχεις παρει ποτε δωρο αυτη τη μερα ή οτι δεν περιμένεις να σου κάνουν δώρο ή ότι δε θελεις να βγεις με το αγορι σου...Γιατι όλοι γκρινιάζουμε για το εμπορικο της μερας και τελικα ολοι με αρκουδακια και λουλουδια καταληγουμε,και τελικα γκρινιάζουμε αν ο άλλος δε θέλει να τη γιορτασει τη μερα!!! αφου αμα δεν κανουμε οι αντρες κατι, θα μας θαβετε με τις φιλες σας.
MesmerizingGirl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Το χεις πιασει το νοημα βλεπω...:P Αν και εγω αναφερόμουν στις κοπέλες που διαμαρτυρόμαστε συνεχεια οτι δεν παραδεχομαστε τετοιες γιορτες κλπ και τελικα οπως λες μας κακοφαινεται αν δεν δωσετε σημασία σε αυτη τη μερα
theoritikos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάλι γιόρτασα με τον δικό μου τρόπο. Έλιωσα στο CoD 4, μιας και δεν μπόρεσα να πυροβολήσω τα αγγελάκια του έρωτα που βγήκαν σεργιάνι σήμερα (βλέπω να τρώω τρελό flaming ... )
Pablo_Hasan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2008 Δεν κατάλαβες πώς το είπα.Δεν εννοούσα ότι πρέπει να ευχαριστείς το Θεό για τα λούλούδια,αλλα για το ότι έχεις έναν άνθρωπο που αγαπάς και σ αγαπάει.Ξερεις πόσοι εκεί έξω σε ζηλεύουν....μακαρι να ηταν ολα τοσο απλα και ομορφα οπως τα περιγραφεις. Γι αυτο δεν νομιζω οτι υπηρχει λογος να ζηλευουν ή να ευχαριστουμε τον Θεο, ή τιποτε αλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.