livewire Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Αμέ, να πάτε σε αντιβαλεντάιν πάρτι. Κι όταν βγει και το σχετικό merchandise, γιατί προφανώς υπάρχει κενό στην αγορά για κάτι τέτοιο, να το αγοράσετε, για να δείξετε την απέχθειά σας. Και να το κάνετε και κάθε χρόνο, στις 14/2. Όχι, δε θα γιορτάσω τίποτα αύριο, αλλά αυτό που λέτε δε στέκει και πολύ Μετά από καμιά 60ριά ποστστστς έρχεσαι στα λόγια μου :ρ
poscaman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 αλλο απεχθεια (οουουουου 666 ουουουου 666) κι αλλο αποχη-αδιαφορια
com_hs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω γιατί μόλις χώρισα το μωρό μου ήθελε γάμο και την έκανα με ελαφρά ....
χάπι Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Παρανόησες δεσποινίς , που το είδες το πυρο-προστυχος στο σχόλιο που έκανα; Όχι βέβαια ότι ο συνειρμός σου αυτός είναι κατακριτέος , όπου κάθε άλλο παρά μια παρατήρηση ήταν για την ματαιοδοξία που σε διακρίνει καθώς θες να γιορτάζεις τον έρωτα κάθε μέρα. Οι υποψίες μου για την καταπίεση που προκαλείς στον συντροφό σου (αν έχεις) μοιάζουν να αυξάνονται , εδώ κολάει και το... "υπαινιγμός" . Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά , τα βάζεις και με τον Βαλεντίνο όχι γιατί είναι ένα κλισέ για τους πιο προχωρημένους που θες να αυτοπαρουσιάζεσαι , αλλά γιατί εξυμνεί αυτό για το οποίο σου δημιουργεί την αντίφαση: "Είναι πραγματικά λυπηρό να περιμένεις μια φορά το χρόνο να γιορτάσεις μια γιορτή, που εκ των πραγμάτων, πρέπει να τη γιορτάζεις κάθε μέρα." Ε τώρα , νομίζω οτι σκάς για σοκολατίνες τυλιγμένες σε κόκκινες κορδέλες στις 14ρις. Δεν είναι κακό και έτσι πρέπει να κάνεις.... Ωχ ! Μας πήρανε χαμπάρι...
subdee Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ρε που το φτάσατε το θέμα, μια γιορτούλα είναι όποιος θέλει γιορτάζει και όποιος δε θέλει δε γιορτάζει. Πάτε να τα ξυνήσετε όλα πια. Έλεος...
Fidelio Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ωχ ! Μας πήρανε χαμπάρι... Απογοητευτικό, ουτε καν μια τρίπλα , μια προσποιηση , μα κατευθείαν στα αποδητήρια. ...Χρονια πολλά λοιπον !
χάπι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 επίσης ! (και σε όλα τα ερωτευμένα...) Βρε σαμπντή δεν πάμε εμείς να το ξυνίσουμε ! Από μόνο του ξύνισε προ καιρού, που όλοι οι έμποροι (με τη ευρεία έννοια) προσπαθούν να εμπορευτούν (ακόμα και) τον Έρωτα !
djapal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ρε που το φτάσατε το θέμα, μια γιορτούλα είναι όποιος θέλει γιορτάζει και όποιος δε θέλει δε γιορτάζει. Πάτε να τα ξυνήσετε όλα πια. Έλεος... Έλα ντε. Ίσως τελικά κάποιοι ενοχλούνται που κάποιοι άλλοι γιοτάζουν αυτή τη μέρα. Έναν λογικό άνθρωπο απλά θα τον άφηνε παγερά αδιάφορο. ΟΚ ένα ζευγάρι θα βγει για ένα ρομαντικό δείπνο κτλ κτλ. Γιατί να τον ενοχλεί αυτόν; Κάνεις δεν κάνεις κάτι αυτή τη μέρα, είναι δικαίωμά σου. Τα δικά σου λεφτά ξοδεύεις, δεν ενοχλείς κανέναν, άρα γιατί αυτοί ενοχλούνται;; Απορίας άξιον! Όσον αφορά στην εμπορικοποίηση, αυτά τα ζούμε γενικότερα και σε ό,τι είναι άξιο εμπορικοποίησης. Το θέμα είναι κατά πόσο δίνουμε τροφή στην εμπορικοποίηση για περαιτέρω ανάπτυξη
Houston Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Κάνεις δεν κάνεις κάτι αυτή τη μέρα, είναι δικαίωμά σου. Τα δικά σου λεφτά ξοδεύεις, δεν ενοχλείς κανέναν, άρα γιατί αυτοί ενοχλούνται;; Απορίας άξιον! ζήλεια λέγεται και είναι απλό Όσον αφορά στην εμπορικοποίηση, αυτά τα ζούμε γενικότερα και σε ό,τι είναι άξιο εμπορικοποίησης. Το θέμα είναι κατά πόσο δίνουμε τροφή στην εμπορικοποίηση για περαιτέρω ανάπτυξη Είμαι σε δίλλημα, τι δώρο να της κάνω, μια ψηστιέρα να μου ψήνει τα μπιφτέκια, ή μια σιδερώστρα να μου σιδερώνει τα πουκάμισα ?
Toufas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 να αφιερωσω ενα ποιηματακι για την ημερα στην αγαπη μου. roses are red violets are super i am gonna stick it in your pooper.
cassidy Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 να αφιερωσω ενα ποιηματακι για την ημερα στην αγαπη μου. roses are red violets are super i am gonna stick it in your pooper. Πολύ συγκινητικό, με έβαλε στο κλίμα της ημέρας μπορώ να πω. Να προσθέσω κι εγώ ένα I was watering my rose garden and you walked by my place I almost ran up to you in a lustful, unsensitive haste I almost cried cause I acted so insensitive But I wanted you to know about the feather-soft warmth I could give I respect your feelings I respect your gender I respect your existence I'll always be tender Cause I respect your feelings As a woman and a human I'll be the pansy-growing gardener of our bouquet of love A flower-wielding soldier with the grace of a dove I'll love you all, heart, mind and soul, I'd never think of anything cheap I'll read you some of my poems before you go to sleep I respect your feelings I respect your gender I respect your existence I'll always be tender Cause I respect your feelings As a woman and a human "I Respect Your Feelings As A Woman And A Human" από Anal Cunt, για όποιον θέλει να το αφιερώσει στο έτερόν του ήμισι
MiltoZ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 WOMAN'S LOVE POEM Before I lay me down to sleep, I pray for a man, who's not a creep. One who's handsome, smart and strong. One who loves to listen long. One who thinks before he speaks. One who'll call, not wait for weeks. I pray he's gainfully employed. When I spend his cash, won't be annoyed. Pulls out my chair and opens my door. Massages my back and begs to do more. Oh! Send me a man who'll make love to my mind. Knows what to answer to "how big is my behind?" I pray that this man will love me to no end, And always be my very best friend. MAN'S LOVE POEM I pray for a deaf-mute nymphomaniac with huge boobs who owns a bar on a golf course, and loves to send me fishing and hunting. This doesn't rhyme and I don't give a crap.
Wolfidis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Ρε Cassidy άντε παίξε λίγο CoD να ρθεις στα ίσα σου!
χάπι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 αγαπητέ Cassidy ελπίζω καμμιά να μην πάρει την αγάπη σου και την κάνει κουράδα, όπως συνέβει στον αγαπητό wolfidis !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.