Προς το περιεχόμενο

η μερα τον ερωτευμενων

giannhs_29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κι'ομως υπαρχουμε και μεις, οι ρομαντικες ψυχες που κανουμε ευτυχισμενες τις γυναικες.

(φτανει βεβαια να μας το βγαζει καποια γιατι αν ειναι καμια ξεκ0λ0, τι ρομαντικο να σκεφτεις?)

σε ποση ωρα θα κλειδωσει αυτο το θεμα?

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το χνουδακι ειναι ωραιο, ειδικα το καλοκαιρακι που το πιανει ο ηλιος χρυσαφιζει...

01fl9.th.jpg

το μόνο πρόχειρο που είχα

Δημοσ.
Όπως κάθε χρόνο με μία ρομαντική Βόλτα στην εξοχή.

Αυτή η φώτο είναι από πέρυσι:

romanticwa3.jpg

^BEST ROMANTIC PHOTO EVER!!!!

Κρίμα που δεν είστε μαζί φέτος, έσκασε στη Φαλούτζα πριν τρείς μήνες θυμάμαι. :(

Δημοσ.

πολύ χαίρομαι που υπάρχει κόσμος που σκέφτεται όμοια, είχα αρχίσει να πιστεύω οτι γίνομαι γραφική κράζοντας αυτή τη γιορτή!! το καλύτερο μου το είπε ένας φίλος που παίζει μουσική σένα μπαρ και θα κάνουν angry valentines day party παίζοντας τραγούδια του στυλ 'I don't want your love' από duran duran..άψογο!

Δημοσ.
πολύ χαίρομαι που υπάρχει κόσμος που σκέφτεται όμοια, είχα αρχίσει να πιστεύω οτι γίνομαι γραφική κράζοντας αυτή τη γιορτή!! το καλύτερο μου το είπε ένας φίλος που παίζει μουσική σένα μπαρ και θα κάνουν angry valentines day party παίζοντας τραγούδια του στυλ 'I don't want your love' από duran duran..άψογο!

:lol::lol: μα και να μην θες να εκνευριστεις, σε εκνευριζουν με ολα τα παρτακια και τα σκατακια... ωραιο παρτι θα ειναι αυτο! εξυπνο!:o

Δημοσ.
Εγώ την ημέρα των ερωτευμένων κάνω διάφορα πολύ πρωτότυπα πράγματα στην αγαπημένη μου όπως:

1) Της παίρνω αρκουδάκια και μαξιλαράκια κόκκινα, με διάφορα ερωτικα λογοπαίγνια πολύ αστεία και ρομαντικά που γελάμε και φιλιόμαστε βλέπωντας τα...

2) Της παίρνω πρόστυχα εσώρουχα (στρινγκ, σουτιέν) που πάνω έχουν υπονούμενα για σέξ ή όρκους αιωνίας αγάπης (και τα δύο βασικά την ίδια σωματική κατάληξη έχουν)...

3) Και τέλος την πηγαίνω σε διάφορα μέρη που συναντάμε άλλα ζευγαράκια τα οποία πήραν δώρα στους συντρόφους τους ακριβώς ίδια με τα δικά μου...

pd_cough_syrup_070816_ms.jpg

Γλίστρησα..:-)

Δημοσ.

:lol::lol: μα και να μην θες να εκνευριστεις, σε εκνευριζουν με ολα τα παρτακια και τα σκατακια... ωραιο παρτι θα ειναι αυτο! εξυπνο!:o

Αμέ, να πάτε σε αντιβαλεντάιν πάρτι. Κι όταν βγει και το σχετικό merchandise, γιατί προφανώς υπάρχει κενό στην αγορά για κάτι τέτοιο, να το αγοράσετε, για να δείξετε την απέχθειά σας. Και να το κάνετε και κάθε χρόνο, στις 14/2.

Όχι, δε θα γιορτάσω τίποτα αύριο, αλλά αυτό που λέτε δε στέκει και πολύ B)

Δημοσ.

ε, όχι και αντιπάρτυ με duran-duran... το ξεφτυλίσατε τελείως! :rolleyes:

τουλάχιστον -Die, Die, Die, My Darling από Misfits... :devil:

Δημοσ.
ε, όχι και αντιπάρτυ με duran-duran... το ξεφτυλίσατε τελείως! :rolleyes:

τουλάχιστον -Die, Die, Die, My Darling από Misfits... :devil:

Liopyr αγάπη μου κόψε τις σαχλαμάρες και πήγαινε να μου βρείς δώρο για αύριο.. :mad:

Δημοσ.
Liopyr αγάπη μου κόψε τις σαχλαμάρες και πήγαινε να μου βρείς δώρο για αύριο.. :mad:

:X

έχω ήδη επιμεληθεί της κατάστασης καλή μου, μην κοιτάς που το παίζω λίγο ''καμπόσος'' εδώ μέσα... :o

είμαι μεταξύ αυτού:

834876425_41a4ff4295.jpg

και αυτού:

PinkForTwo.jpg

Δημοσ.
:-D π(υ)ρόστυχος...

μην καρφώνεσαι χρυσό μου:P

Παρανόησες δεσποινίς , που το είδες το πυρο-προστυχος στο σχόλιο που έκανα; Όχι βέβαια ότι ο συνειρμός σου αυτός είναι κατακριτέος , όπου κάθε άλλο παρά μια παρατήρηση ήταν για την ματαιοδοξία που σε διακρίνει καθώς θες να γιορτάζεις τον έρωτα κάθε μέρα. Οι υποψίες μου για την καταπίεση που προκαλείς στον συντροφό σου (αν έχεις) μοιάζουν να αυξάνονται , εδώ κολάει και το... "υπαινιγμός" . :-)

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά , τα βάζεις και με τον Βαλεντίνο όχι γιατί είναι ένα κλισέ για τους πιο προχωρημένους που θες να αυτοπαρουσιάζεσαι , αλλά γιατί εξυμνεί αυτό για το οποίο σου δημιουργεί την αντίφαση: "Είναι πραγματικά λυπηρό να περιμένεις μια φορά το χρόνο να γιορτάσεις μια γιορτή, που εκ των πραγμάτων, πρέπει να τη γιορτάζεις κάθε μέρα."

Ε τώρα , νομίζω οτι σκάς για σοκολατίνες τυλιγμένες σε κόκκινες κορδέλες στις 14ρις. Δεν είναι κακό και έτσι πρέπει να κάνεις....

Δημοσ.
Αμέ, να πάτε σε αντιβαλεντάιν πάρτι. Κι όταν βγει και το σχετικό merchandise, γιατί προφανώς υπάρχει κενό στην αγορά για κάτι τέτοιο, να το αγοράσετε, για να δείξετε την απέχθειά σας. Και να το κάνετε και κάθε χρόνο, στις 14/2.

Όχι, δε θα γιορτάσω τίποτα αύριο, αλλά αυτό που λέτε δε στέκει και πολύ B)

οχι ρε συ... δεν ειπα οτι εχω κατι με τους ανθρωπους που το γιορταζουν, καλα κανουν, ουτε το κατακρινω, αλλα ετσι για σπασιμο σε ολους τους ραδιοφωνικους σταθμους που θα μας πρηξουν με αναλογου υφους τραγουδια λογω της ημερας, και θα εχουν οργανωσει συναυλιες λογω της ημερας(βλεπε συναυλια ρουβα, χατζηγιαννη κτλ, οργανωμενες απο σταθμους κι εταιρειες), για σπασιμο λοιπον θα ηταν μια διαφορετικη προταση!!!

κατα τα αλλα μια χαρα, ας γιορταζει ολος ο κοσμος, κι εγω ερωτευμενη ειμαι, αρα θα επρεπε να γιορταζω... αλλα προτιμω να το κανω ολες τις μερες και οχι μια συγκεκριμενη... αυτες οι μερες, οπως κι η παγκοσμια μερα της γυναικας, της μητερας, του πατερα κτλ μου φαινονται χαζες... ισως καποιες για τα ναρκωτικα και το aids εχουν καποιο νοημα γιατι ενημερωνουν λιγο κοσμο, αλλα και παλι ο κοσμος καλο ειναι να ενημερωνεται ολο το χρονο...

τεσπα, ολα καλα. δεν εχω προβλημα με τιποτα και κανενα! να περασετε ολοι καλα, οσοι αποφασισετε να κανετε κατι ομορφο και ξεχωριστο αυριο!!!:o:o:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...