Προς το περιεχόμενο

η μερα τον ερωτευμενων

giannhs_29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί ρε; Αν εξαιρέσεις τη μαλακία μουσική υπόκρουση (θα πήγαινε καλύτερα το "Take Up Thy Stethoscope And Walk"), είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση...

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Έλεος ρε παιδιά, το χνουδάκι στο χέρι που έχουν μερικές κοπέλες εννούσα, μπορώ να το εκτιμήσω :P Όλα τα υπόλοιπα μέρη του σώματος τα προτιμώ άτριχα ;P

Δημοσ.

@poscaman

οχι δεν εχω στανταρ τροπο.

οτιδηποτε μου βγαινει εκεινη τη στιγμη!

μπορει να ειμαι απολυτος σοβαρος και τζεντλεμαν, μπορει ομως και καφρος εως γελιος!

αυτο εξαρταται το τι μου βγαζει η καθε "περιπτωση".

παντος οτιδηποτε κι'αν εχω κανει, παντα τραβαω το ενδιαφερον της "κυριας"....

ειμαι σαν το χαμαιλεοντα, προσαρμοζομαι αναλογα τη περιπτωση....

(αντε να πεφτουν τα στοιχηματα τωρα για το ποσους αρνητικους ψηφους θα παρω...)

Δημοσ.

μια ερωτηση.

ο εαυτος σου εισαι ποτες;

(η μαλλον ξερεις,ας μην ανοιξουμε συζητηση εδω,το ερωτημα ειναι γενικο,οχι προσωπικο.κατι σαν οφτοπικ.απλα το εχω απορια-οχι για σενα-γενικα για τυπακια που το γκομενιζειν το χουν κανει επαγγελμα)

Δημοσ.
η μερα των μαλακισμενων επρεπε να λεγετε κανονικα.

μολονοτι δεν βριζω,καθοτι κοριτσι απο σπιτι με γαλλικα και πιανο, θα συμφωνησω με τον φιλτατο 1980! αντε γιατι εχω και τα νευρα μου σημερα...:mad::mad:

Δημοσ.
μια ερωτηση.

ο εαυτος σου εισαι ποτες;

(η μαλλον ξερεις,ας μην ανοιξουμε συζητηση εδω,το ερωτημα ειναι γενικο,οχι προσωπικο.κατι σαν οφτοπικ.απλα το εχω απορια-οχι για σενα-γενικα για τυπακια που το γκομενιζειν το χουν κανει επαγγελμα)

ναι ειμαι ο εαυτος μου οταν βρισκω καποια που να ειναι ακριβως οπως εμενα.

δηλαδη τον ιδιο τροπο σκεψης κτλ κτλ και να ταιριαζουμε....

εχω βρει 4-5 τετοιες στη ζωη μου αλλα οι περισσοτερες ειναι φιλες μου.

(τα ομωνυμα απωθουνται)

Δημοσ.
μολονοτι δεν βριζω,καθοτι κοριτσι απο σπιτι με γαλλικα και πιανο, θα συμφωνησω με τον φιλτατο 1980! αντε γιατι εχω και τα νευρα μου σημερα...:mad::mad:

κοριτσι απο σπιτι???? πως μου ξεφυγες εσυ?

για δωσε μσν να τα πουμε σπιτοκοριτσο.... ;)

Δημοσ.

σχετικα με αυτους που λενε οτι οι ερωτευμενοι γιορταζουν καθε μερα..οκ, ναι μπορει καποιοι...

ωστοσο ειναι μια ευκαιρια να κανεις κατι διαφορετικο..οχι πως δεν μπορεις οποιαδηποτε αλλη μερα..αλλα μηπως ειναι μια καλη αφορμη?

συμφωνω απολυτα πως ειναι πολυ εμπορευματοποιημενη η μερα αυτη και ειναι ολιγον σπαστικο να βλεπεις τις βιτρινες να γεμιζουν αρκουδακια που γραφουνε I love you 20 μερες πριν..:fear:

aledjo wb

Δημοσ.

Σημερα εχουν εκλειψει οπως λενε οι φιλοι μου οι δεινοσαυροι και οι παρθενες. Σημασία εχει ότι πλεον αναρωτιουνται οι γυναικες γιατι δεν υπαρχει τοσο συναισθημα αλλα και αγαπη. Μα απλα οταν θελουν να λειτουργουν ως αρπακτικα πλεον-εκτος εξαιρεσων που ευτυχως υπαρχουν- ή όταν βλεπουμε οταν παμε σε καφετεριες εξω απο το μερος πεταμενα προφυλακτικα, όταν βλεπουμε ωραια αμαξακια και καποιοι κανουν το κομματι τους, οταν πλεον η διαφυλικες σχεσεις για ποια Ημερα Ερωτευμενων μιλαμε? Αυτα ειναι για τα παραμυθια πλεον..

Δημοσ.
Όπως κάθε άλλη μέρα.

Αν περιμένεις (όχι εσύ, γενικότερα μιλάω) μια φορά το χρόνο να χαρείς τον έρωτά σου, είναι λυπηρό.

Μόνο οι καταστηματάρχες τρίβουν τα χεράκια τους επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι εφόσον η μέρα χαρακτηρίστηκε (άραγε απο ποιόν :rolleyes: ) ως ημέρα των ερωτευμένων, οφείλουν με τις αγορές τους να αποδείξουν τον έρωτά τους.

Πραγματικά τραγικό.... :-(

+φωνώ ... (short message)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...