poul1na Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Την μερα του Αγ.Βαλεντινου την γιορταζουμε καθε μερα κι οχι μια φορα τον χρονο! Καθαρα εμπορικη εορτη!
livewire Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ΤΙ θα γίνει με τις αρνητικές ρε παιδιά? Σε ένα κατεξοχήν γελοίο τόπικ ποστάρει ο καθένας τη π@π@ριά του(εγώ έχω ήδη 3 μέχρι τώρα) και μόλις σκάει ο aledjo αρχίζουμε τα -1? Έλεος!
VOLKANA Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Θα έπρεπε να λέγεται η γιορτή των ανθοπώληδων και όχι των ερωτευμένων
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ΤΙ θα γίνει με τις αρνητικές ρε παιδιά?Σε ένα κατεξοχήν γελοίο τόπικ ποστάρει ο καθένας τη π@π@ριά του(εγώ έχω ήδη 3 μέχρι τώρα) και μόλις σκάει ο aledjo αρχίζουμε τα -1? Έλεος! Μιλάμε για παγκόσμια συνομοσία.. Μόλις ποστάρει ο Μεγαλέτσος πέφτουν τα π.μ. βροχή απο τις απανταχού πληγωμένες καρδιές (ένεκα και της επετείου να'ούμε). Οι μοντς του φόρουμ μπορούν να σε διαβεβαιώσουν, οτι τις αρνητικές τις ρίχνουν μέλη με 0 πόστς με νικς Koula18, Pagwna1984, u_r_the_love_of_my_life καθώς και Vaggelas1968 γιατί ο Αλέτσος απλά αρέσει. ιτς μπεγιόντ χις κοντρόλ ... και οντόπικ εγω την Πέμπτη για να ευχαριστήσω τον καλό μου θα βγάλω το μουστάκι μου με κερί.αμε
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 και οντόπικ εγω την Πέμπτη για να ευχαριστήσω τον καλό μου θα βγάλω το μουστάκι μου με κερί.αμε εννοείς ότι θα πλησιάσεις την φλόγα στο πρόσωπο σου;
liopyr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 και οντόπικ εγω την Πέμπτη για να ευχαριστήσω τον καλό μου θα βγάλω το μουστάκι μου με κερί.αμε *************************************************** Η ΦΕ.ΚΙΝ.Ε (Φεμινιστική Κίνηση Ελληνίδων) επισημοποίησε πλέον την διαγραφή του επίτιμου μέλους της Φρου-Φρου με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις της.
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 μμμμ κρυάδες... εμένα είναι πιο τσιγγελωτό...
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 την ημέρα του Αγιου Βερνάρδου θα σας μιλήσω για τις τριχωτές παύλα ποδοσφαιρικού τύπου γάμπες μου! Μέχρι τότε χρόνια μας πολλά και στα δικά σ(μ)ας οι ανέραστες
Fidelio Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 (...) Είναι πραγματικά λυπηρό να περιμένεις μια φορά το χρόνο να γιορτάσεις μια γιορτή, που εκ των πραγμάτων, πρέπει να τη γιορτάζεις κάθε μέρα. Κάθε μέρα; θεος φυλάξει , τι σοι υπαινιγμός είνα πάλι αυτός;
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 οχι τα ονειρα τα εκανα για εμενα και την φρουφρου! αφου μεχρι και την καρτα μου της ειχα δωσει
liopyr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 οχι τα ονειρα τα εκανα για εμενα και την φρουφρου! αφου μεχρι και την καρτα μου της ειχα δωσει την πιστωτική?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.