Sellers Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ την ημέρα των ερωτευμένων κάνω διάφορα πολύ πρωτότυπα πράγματα στην αγαπημένη μου όπως: 1) Της παίρνω αρκουδάκια και μαξιλαράκια κόκκινα, με διάφορα ερωτικα λογοπαίγνια πολύ αστεία και ρομαντικά που γελάμε και φιλιόμαστε βλέπωντας τα... 2) Της παίρνω πρόστυχα εσώρουχα (στρινγκ, σουτιέν) που πάνω έχουν υπονούμενα για σέξ ή όρκους αιωνίας αγάπης (και τα δύο βασικά την ίδια σωματική κατάληξη έχουν)... 3) Και τέλος την πηγαίνω σε διάφορα μέρη που συναντάμε άλλα ζευγαράκια τα οποία πήραν δώρα στους συντρόφους τους ακριβώς ίδια με τα δικά μου...
χάπι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως είσαι από 'κείνους(ξέρω ότι είσαι κοριτσάκι, απλά γενικεύω) που μας τη σπάνε λέγοντας ότι δεν υπάρχει Άϊ Βασίλης? Εεεε όοοχι ! Σε αυτό το στάδιο κυνισμού δεν έχω φτάσει. ΑΣΦΑΛΩΣ και υπάρχει Άη Βασίλης ! :-) ααααααχ Σελερς ... Τι ωραία !!! Πως σας ζηλεύω...
livewire Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 3) Και τέλος την πηγαίνω σε διάφορα μέρη που συναντάμε άλλα ζευγαράκια τα οποία πήραν δώρα στους συντρόφους τους ακριβώς ίδια με τα δικά μου... Για λέγε λεπτομέρειες, για λέγε... @χάπι όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να διαφωνήσω με αυτό λες, αλλά πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια ακόμη αφορμή για κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Τώρα αν ένα ζευγάρι δεν έχει προλάβει να μπει σε μια, ας το πούμε ρουτίνα, τότε good for them. Το εμπορικό κομμάτι της ημέρας πάντως, το σαμποτάρω κι εγώ...
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 που μας τη σπάνε λέγοντας ότι δεν υπάρχει Άϊ Βασίλης?Μλκ,αυτόν μόνο σε ταινίες τον έχω δει.Φέτος τα χριστούγεννα που δεν είδα ούτε ταινίες, μόνο σε κάτι διαφημίσειςτον πέτυχα Ειλικρινά,δε νομίζω να υπάρχει
Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Το εμπορικό κομμάτι της ημέρας πάντως, το σαμποτάρω κι εγώ... τι τσίπης θε μου :p:p:p
super3bingo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Και επειδή είναι μέρα των ερωτευμένων τί έγινε, να την κυρήξουμε αργία? Την μεγάλη απεργία πάντως αποφάσισαν να την κάνουν αύριο, δέν την έκαναν τουλάχιστον μεθαύριο να μήν πάει χαμένος ο κόπος, τόσο πολύ γραμμένη την έχουν την ημέρα.
poscaman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 φετος εχω πληρωσει ενα αεροστατο να αιωρηθει πανω απ'το σπιτι της και να γραφει "#$^$5 Σ'αγαπω..." με κοκκινα γραμματα σε μαυρο φοντο... αχ, αχ.... αχ.... ξανα αχ.... τι ρομαντικη που ειναι αυτη η μερα.τα πουλακια ανθιζουν,τα δεντρα ζευγαρωνουν,τα σκιουρακια τριβουν χαρουμενα τις ουρες τους... τι καλα.... απολυτως τιποτα.η κοπελια μου θα βγει με την γυναικοπαρεα της,κι εγω με τα ρεμαλια..
JohnnyDragon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Στη δουλειά φυσικά!!!! και ίσως το βράδυ να πάω με την κοπέλα μου σπίτι για καμμία ταινία.
livewire Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 τι τσίπης θε μου :p:p:p Ουπς! Αυτογκόλ Ίσως αν έκανα σχολιάκι για τη θεϊκή επίκληση να κέρδιζα κάποιες εντυπωσεις. Χμμμ....
Toufas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ffDPTKn7HiY αυτο θα κανω ΚΑΙ φετος.
tzogoula Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 φετος εχω πληρωσει ενα αεροστατο να αιωρηθει πανω απ'το σπιτι της και να γραφει "#$^$5 Σ'αγαπω..." με κοκκινα γραμματα σε μαυρο φοντο... αχ, αχ.... αχ.... ξανα αχ.... τι ρομαντικη που ειναι αυτη η μερα.τα πουλακια ανθιζουν,τα δεντρα ζευγαρωνουν,τα σκιουρακια τριβουν χαρουμενα τις ουρες τους... τι καλα.... απολυτως τιποτα.η κοπελια μου θα βγει με την γυναικοπαρεα της,κι εγω με τα ρεμαλια.. ειπα κ γω....ενας αντρας που εχει φαντασια...αλλα ουπς!λαθος
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ειπα κ γω....ενας αντρας που εχει φαντασια...αλλα ουπς!λαθος άντρες χρυσή μου .... τι να πεις;;;
tzogoula Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 άντρες χρυσή μου .... τι να πεις;;; μια απ τα ιδια....χρυσε μου
Commentator Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ffDPTKn7HiYαυτο θα κανω ΚΑΙ φετος. omg... εγω φετος θα κανω αυτο http://www.youtube.com/watch?v=lldl87fWaco&feature=related
aledjo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 αχ.... αυτο που ετοιμαζω εγω ελπιζω να μη το εχει ξανασκεφτει κανεις αλλος. δε μπορω να το πω τωρα γιατι το forum "παρακολουθειται"! την επομενη μερα θα το πω. (μπορει να τραβηξω και βιντεο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.