Προς το περιεχόμενο

η μερα τον ερωτευμενων

giannhs_29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ την ημέρα των ερωτευμένων κάνω διάφορα πολύ πρωτότυπα πράγματα στην αγαπημένη μου όπως:

1) Της παίρνω αρκουδάκια και μαξιλαράκια κόκκινα, με διάφορα ερωτικα λογοπαίγνια πολύ αστεία και ρομαντικά που γελάμε και φιλιόμαστε βλέπωντας τα...

2) Της παίρνω πρόστυχα εσώρουχα (στρινγκ, σουτιέν) που πάνω έχουν υπονούμενα για σέξ ή όρκους αιωνίας αγάπης (και τα δύο βασικά την ίδια σωματική κατάληξη έχουν)...

3) Και τέλος την πηγαίνω σε διάφορα μέρη που συναντάμε άλλα ζευγαράκια τα οποία πήραν δώρα στους συντρόφους τους ακριβώς ίδια με τα δικά μου...

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μήπως είσαι από 'κείνους(ξέρω ότι είσαι κοριτσάκι, απλά γενικεύω) που μας τη σπάνε λέγοντας ότι δεν υπάρχει Άϊ Βασίλης?

Εεεε όοοχι ! Σε αυτό το στάδιο κυνισμού δεν έχω φτάσει. ΑΣΦΑΛΩΣ και υπάρχει Άη Βασίλης !

:P:-)

ααααααχ Σελερς ... Τι ωραία !!! Πως σας ζηλεύω...

Δημοσ.
3) Και τέλος την πηγαίνω σε διάφορα μέρη που συναντάμε άλλα ζευγαράκια τα οποία πήραν δώρα στους συντρόφους τους ακριβώς ίδια με τα δικά μου...

Για λέγε λεπτομέρειες, για λέγε...

@χάπι όπως καταλαβαίνεις δεν γίνεται να διαφωνήσω με αυτό λες, αλλά πάντα είναι ευπρόσδεκτη μια ακόμη αφορμή για κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Τώρα αν ένα ζευγάρι δεν έχει προλάβει να μπει σε μια, ας το πούμε ρουτίνα, τότε good for them.

Το εμπορικό κομμάτι της ημέρας πάντως, το σαμποτάρω κι εγώ...

Δημοσ.
που μας τη σπάνε λέγοντας ότι δεν υπάρχει Άϊ Βασίλης?
Μλκ,αυτόν μόνο σε ταινίες τον έχω δει.

Φέτος τα χριστούγεννα που δεν είδα ούτε ταινίες,

μόνο σε κάτι διαφημίσειςτον πέτυχα

Ειλικρινά,δε νομίζω να υπάρχει:P

Δημοσ.

Και επειδή είναι μέρα των ερωτευμένων τί έγινε, να την κυρήξουμε αργία?

Την μεγάλη απεργία πάντως αποφάσισαν να την κάνουν αύριο, δέν την έκαναν τουλάχιστον μεθαύριο να μήν πάει χαμένος ο κόπος, τόσο πολύ γραμμένη την έχουν την ημέρα.

Δημοσ.

φετος εχω πληρωσει ενα αεροστατο να αιωρηθει πανω απ'το σπιτι της και να γραφει "#$^$5 Σ'αγαπω..." με κοκκινα γραμματα σε μαυρο φοντο...

αχ,

αχ....

αχ....

ξανα αχ....

τι ρομαντικη που ειναι αυτη η μερα.τα πουλακια ανθιζουν,τα δεντρα ζευγαρωνουν,τα σκιουρακια τριβουν χαρουμενα τις ουρες τους...

τι καλα....

απολυτως τιποτα.η κοπελια μου θα βγει με την γυναικοπαρεα της,κι εγω με τα ρεμαλια..

Δημοσ.

τι τσίπης θε μου :P:p:p:p

Ουπς! Αυτογκόλ :o

Ίσως αν έκανα σχολιάκι για τη θεϊκή επίκληση να κέρδιζα κάποιες εντυπωσεις.

Χμμμ....

Δημοσ.
φετος εχω πληρωσει ενα αεροστατο να αιωρηθει πανω απ'το σπιτι της και να γραφει "#$^$5 Σ'αγαπω..." με κοκκινα γραμματα σε μαυρο φοντο...

αχ,

αχ....

αχ....

ξανα αχ....

τι ρομαντικη που ειναι αυτη η μερα.τα πουλακια ανθιζουν,τα δεντρα ζευγαρωνουν,τα σκιουρακια τριβουν χαρουμενα τις ουρες τους...

τι καλα....

απολυτως τιποτα.η κοπελια μου θα βγει με την γυναικοπαρεα της,κι εγω με τα ρεμαλια..

ειπα κ γω....ενας αντρας που εχει φαντασια...αλλα ουπς!λαθος

Δημοσ.

αχ.... αυτο που ετοιμαζω εγω ελπιζω να μη το εχει ξανασκεφτει κανεις αλλος.

δε μπορω να το πω τωρα γιατι το forum "παρακολουθειται"!

την επομενη μερα θα το πω. (μπορει να τραβηξω και βιντεο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...