Προς το περιεχόμενο

η μερα τον ερωτευμενων

giannhs_29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όπως κάθε άλλη μέρα.

Αν περιμένεις (όχι εσύ, γενικότερα μιλάω) μια φορά το χρόνο να χαρείς τον έρωτά σου, είναι λυπηρό.

Μόνο οι καταστηματάρχες τρίβουν τα χεράκια τους επειδή κάποιοι πιστεύουν ότι εφόσον η μέρα χαρακτηρίστηκε (άραγε απο ποιόν :rolleyes: ) ως ημέρα των ερωτευμένων, οφείλουν με τις αγορές τους να αποδείξουν τον έρωτά τους.

Πραγματικά τραγικό.... :-(

Δημοσ.
Αν περιμένεις (όχι εσύ, γενικότερα μιλάω) μια φορά το χρόνο να χαρείς τον έρωτά σου, είναι λυπηρό.

Βρε λυπηρό είναι άμα είναι έτσι. Άλλα αν σε έχει φάει η ρουτίνα είναι μια καλή ευκαιρία.

Δημοσ.

Πως θα περάσουμε τη μέρα των ερωτευμένων ? Όπως κάθε άλλη μέρα, είτε είμαστε ερωτευμένοι είτε όχι ! Συμφωνώ απολύτως με sorath... Είναι πραγματικά λυπηρό να περιμένεις μια φορά το χρόνο να γιορτάσεις μια γιορτή, που εκ των πραγμάτων, πρέπει να τη γιορτάζεις κάθε μέρα.

Δημοσ.

Ναί εντάξει μπορεί να είναι εντελώς εμπορική γιορτή αλλά είναι ευκαιρία να κάνετε κάτι special με το έτερον ύμιση εφ'όσων όπως ο φίλος νωρίτερα έχετε υποπέσει σε μια ρουτίνα σε ζωή και σε σχέση. Βοηθάει, κακό δεν κάνει. Άλλωστε δεν μπορείτε κάθε μέρα να βγαίνετε έξω για ένα ρομαντικό δείπνο. Στην τελική, δεν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις κάρτα/σοκολάτες/αρκουδάκια/χρυσαφικά και άλλα συναφή δώρα και να υποκύψεις στην εμπορικότητα της γιορτής. Μην ξεχνάμε το βασικό, ότι είναι γιορτή της αγάπης!

Δημοσ.

Σίγουρα όλες οι σχέσεις δεν είναι ρόδινες. Και καμιά φορά η ρουτίνα υπάρχει στην σχέση πριν καλά καλά το καταλάβεις.

Όμως μπορείς να την σπάσεις οποιαδήποτε στιγμή και όχι μόνο την 14/02. Κάθε μέρα, μπορείς αν θέλεις να την κάνεις μοναδική :) Τώρα αν αυτή η μέρα σου δίνει ένα παρακάτω κίνητρο για να κάνεις κάτι, δεν είναι κακό. Απλά το κίνητρο θα έπρεπε να ήταν η καρδιά μας και όχι η μέρα.

Δημοσ.
Οχι ρε, αυτή υπάρχει ήδη και είναι 8 Μαρτίου ... :P

8 Μαρτίου;;; Έχω τα γενέθλια μου τότε...

not really αλλά θα μπορούσα να είχα προσβληθεί!

Δημοσ.

Προσωπικά τη βαριέμαι τη συγκεκριμένη "γιορτή". Αλλά!

Αν η συγκεκριμένη μέρα δεν προκαλεί στο κορίτσι σας μια ρομαντική διάθεση, μια αναστάτωση βρε αδερφέ, τότε...Χιούστον έχουμε πρόβλημα!

Κάποιος ή κάποια πρέπει να ψαχτεί λιγάκι....

Δημοσ.
Προσωπικά τη βαριέμαι τη συγκεκριμένη "γιορτή". Αλλά!

Αν η συγκεκριμένη μέρα δεν προκαλεί στο κορίτσι σας μια ρομαντική διάθεση, μια αναστάτωση βρε αδερφέ, τότε...Χιούστον έχουμε πρόβλημα!

Κάποιος ή κάποια πρέπει να ψαχτεί λιγάκι....

προσωπικά την αναστάτωση και τη ρομαντική διάθεση δε μου την προκαλούν οι μέρες, η κάθε επέτειος (οι γιορτές, οι σχόλες κλπ.) και γενικώς το ημερολόγιο αλλά, η μυρωδιά του λαιμού του όταν γέρνω στον ώμο του, η φωνή του, η υφή του δέρματός του και διάφορα άλλα, τα οποία (προσπαθώ να) τα απολαμβάνω κάθε μέρα ! ;)

Δημοσ.

Μήπως είσαι από 'κείνους(ξέρω ότι είσαι κοριτσάκι, απλά γενικεύω) που μας τη σπάνε λέγοντας ότι δεν υπάρχει Άϊ Βασίλης?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...