theo_s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 καλησπερα αγορασα ενα εξωτερικο σκληρο maxtor 500gb δεν εχει κουμπι on/off πως μπορω να τον βγαζω απο το ρευμα με ασφαλεια να μην τον καταστρεψω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2008 Να κι εγω με το ιδιο προβλημα...Χθες τον πηρα...Σημερα πηγα στο Πλαισιο και ρωτησα και μου ειπαν για το μπροστινο διαφανο πλατυ κουμπι αλλα οσο και αν το πατησα δεν σβηνει ο δισκος . Ειναι δυνατον ????
palawiaris Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 πως μπορω να τον βγαζω απο το ρευμα με ασφαλεια να μην τον καταστρεψω? Πρώτα τον απερνεγοποιής από εδώ όπως στην εικόνα.Και μετά αν το σύστημα δεν χρησιμοποιή τα αρχεία του δίσκου θα σου πει να τον βγάλεις από το usb. Aλλιώς αν χρησιμοποιούνται αρχεία και δεν με αφήνει εγώ προσωπικά κλείνω τον υπολογιστή και τον βγάζω. Γιαννης Pl.το κουμπί για back-up δεν είναι; Δεν έχω τέτοιο εξωτερικό αλλά ξέρω έχει κουμπί back-up
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Ευχαριστω αλλα το να μην εχει on/off το θεωρω απαραδεκτο. Απο οτι καταλαβα για backup ειναι το κουμπι αυτο αλλα εγω τον ηθελα για μεταφορα αρχειων μονο απο το desktop.
newbie69 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 ουτε ο Western Digital mybook II 500 GB , ή ο Seagate Freeagent 500 εχουν κουμπί νομίζω, σωστά ή κάνω λάθος?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2008 ουτε ο Western Digital mybook II 500 GB? Για τον 500αρι δεν ξερω αλλα ο 300αρης που εχει εχει on/off
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2008 Στο maxtor manager ειδα οτι μπορουμε να τρεξουμε μια εφαρμογη για το διαφανο κουμπι που εχει. Μπορουμε να φτιαξοτμε μια εφαρμογη για σβησιμο του δισκου ?? Ευχαριστω.
newbie69 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2008 μιλάω για την νεα εκδοση essential II, που οντως δεν εχει κουμπι on/off. Αυτη που αναφερεις ηταν η προηγουμενη που ειχε το στρογγυλο κουμπι. Παντως και εγω ψαχνομουν για δισκο και τον ειχα τσεκαρει τον συγκεκριμενο αλλα μετα απο αυτα που διαβασα στα reviews του amazon αλλαξα γνωμη. Καλυτερα κρατηστε και ενα backup των πιο απαραιτητων αλλου, (γενικα δηλαδη και με οποιονδηποτε δισκο) γιατι αν βγαζει αυτα τα προβληματα συνεχεια... http://www.amazon.com/review/product/B000V4PZFU/ref=dp_db_cm_cr_acr_txt?%5Fencoding=UTF8&showViewpoints=1
diatritos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Maxtor 500GB εγω να ρωτησω κατι αλλο ?? εχω αυτον το σκληρο και θελω να τον κανω format σε fat32 apo to NTFS για να μπορω να τον συνδεσω με το dvd 3260 tis phillips οταν παω να τον κανω format mou δινει μονο την επιλογη NTFS .....
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 ...μήπως εννοείς ότι προσπαθείς να κάνεις file system conversion (από NTFS σε FAT32) , και ΟΧΙ format ; Πώς ακριβώς προσπαθείς να κάνεις format ;
nosleep Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Πάντως ο seagate 500gb με το που τον κάνεις ασφαλή κατάργηση σβήνει μόνος του μετά από 5 δευτερόλεπτα χωρίς να βγάλεις το καλώδιο. Το δοκίμασες αυτό;
washcloud Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2008 nosleep, o tpic starter άνοιξε το θέμα πριν σχεδόν ένα χρόνο... Get some sleep ! To θέμα το ξέθαψε ο diatritos ( post #9) για να ρωτήσει κάτι ΑΛΛΟ για τον συγκεκριμένο δίσκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.