Προς το περιεχόμενο

MacOs update 10.5.2

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχω ιδέα.

Εμένα μετά το 10.5.2 έβγαλε και άλλο upgrade για Graphical Performance κάπου στα 48ΜΒ.

Αλλά και πάλι αθροιστικά φτάνω 228ΜΒ και όχι 342ΜΒ.

Μήπως είχες και κάποια ακόμα upgrade που δεν είχες κάνει παλαιότερα;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, πρέπει να είναι ανάλογα με το hardware που έχεις. Κι εμένα στο Mac Mini G4, 180MB ήταν το update. Σε intel μηχανήματα πρέπει να είναι μεγαλύτερο.

Το "Leopard Graphics Update" το βγάζει σε όλους, όταν ξανατρέξουν το Software Update μετά την αναβάθμιση σε 10.5.2.

Για τέτοιες περιπτώσεις άλλωστε συνιστάται να κάνουμε τρέχουμε ξανά και ξανά το Software Update μέχρι να μας βγάλει πως δεν υπάρχουν άλλες αναβαθμίσεις.

Όλα καλά στο 2.16 CD MBP μου :-D Τo Time Machine μόνο άργησε να κάνει back-up και με άγχωσε, αλλά στο τέλος όλα καλά .. Ωραίο το ότι τα drop-down menus δεν είναι τόσο translucent πλέον .. To Dashboard είναι λίγο snappier ή είναι η ιδέα μου ?? :-)

Macbook Pro με Intel έχω και ήταν 180ΜΒ.

Συνεπώς μάλλον κάτι άλλο παίζει.

Προς το παρόν δεν έχω κάποιο πρόβλημα και το μηχάνημα δείχνει να είναι πιο σταθερό.

Βέβαια ακόμα είναι νωρίς και είμαι επιφυλακτικός, αλλά νομίζω ότι η διαφορά είναι εμφανής.

Κανείς άλλος;

...μπορεί να γράψει κάποιος που το έχει πρόχειρο τι περιλαμβανε;

Κοίτα στο link που δίνει ο telegamesvg στο πρώτο post:

Mολις κυκλοφορησε....:-)

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=307109

Αυτά που φαίνονται με μια ματιά είναι οι επιπλέον επιλογές στην εμφάνιση των Stack και η δυνατότητα να απενεργοποιήσεις τη διαφάνεια των μενού.

Το έκανα κι εγώ χθες το update...μπορεί να γράψει κάποιος που το έχει πρόχειρο τι περιλαμβανε;

ps. Εμένα πάντως που έχω intel μηχάνημα ήταν 180 mb!

Τα κυριότερα:

- Airport: Improves connection reliability and stability

- Back to my Mac: Adds support for more third-party routers, as detailed in this article.

- Dock: Updates Stacks with a List view option, a Folder view option, and an updated background for Grid view.

- Desktop: Addresses legibility issues with the menu bar with an option to turn off transparency in Desktop & Screen Saver preferences.

- Desktop: Adjusts menus to be slightly-less translucent overall.

- iSync: Adds support for Samsung D600E and D900i phones.

- RAW Image: Adds RAW image support for several cameras, as detailed in this article.

- Safari: Addresses issues with Safari reliably resolving certain domains.

- Time Machine: Adds a menu bar option for accessing Time Machine features (the menu extra can be enabled in Time Machine preferences).

- Time Machine: Improves backup reliability when computer name contains slash or non-ASCII characters.

- Time Machine: Addresses issues in which some external drives are not recognized by Time Machine

Detailed

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=307109

Σε μερικά μηχανήματα εμφανίστηκαν προβλήματα κατά το update.

Πάντως θυμάμαι και το δικό μου να είχε αργήσει λίγο στο συγκεκριμένο σημείο ( σίγουρα όχι 20 λεπτά όμως .. ), αλλά μετά συνέχισε κανονικά .. Ίσως να έπρεπε να το άφηνε να τελειώσει ??

Macbook Pro με Intel έχω και ήταν 180ΜΒ.

Συνεπώς μάλλον κάτι άλλο παίζει.

Προς το παρόν δεν έχω κάποιο πρόβλημα και το μηχάνημα δείχνει να είναι πιο σταθερό.

Βέβαια ακόμα είναι νωρίς και είμαι επιφυλακτικός, αλλά νομίζω ότι η διαφορά είναι εμφανής.

Κανείς άλλος;

Exω και macbook Pro με intel C2D και ηταν παλι 342+48 !!!!

Exω και macbook Pro με intel C2D και ηταν παλι 342+48 !!!!

http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=25799

Why are some computers not offered a smaller update?

Not every computer that has Mac OS X 10.3.4 or later can benefit from smaller Software Updates. Why? Sometimes, modifications made to Mac OS X system files, including ones made by third-party products, may require the installation of a full sized version of a Mac OS X software update. Again, you don't have to worry about figuring out which kind of update is best for you, just let Software Update preferences do the work.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...