haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό έχω ακούσει κι εγώ συν όμως ότι τα βελτιώνει! Δε ξέρω τι ισχύει στ' αλήθεια. Αν όντως υφίσταται η βελτίωση... Οχι δεν τα βελτιωνει.. Απλα τους αλλαζει το ονομα,διπλασιαζει την τιμη και σου δινει και καλυτερη εγγυηση. Γνωμη μου,πως τωρα πια δεν εχει νοημα να παρεις plextor.
pusher Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 το Multi νομιζω οτι γραφει και dvd-ram.με την pioneer δεν εχω στειλει προσωπικα εξωτερικο αλλα αμα δεν 8ες το eshop πηγαινε το sthn intersys που τα φερνει αυτη ελλαδα.εγω παντως οσες φορες εχω στειλει κατι εξω ολα μια χαρα πηγαν. Αξίζει η αγορά ενός recorder που υποστηρίζει και εγγραφή DVD-RAM; Το DVD-RAM τι μέλλον πρόκειται να έχει;
duffyduck Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Eπειδη εχω Plextor 712A και 716A, Pioneer 111D και 112D, σου λεω Pioneer. Τα Plextor και πιο ακριβα τα πληρωσα και το μετανιωσα. Ενω τα Pioneer δουλευουν αψογα.
pusher Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Eπειδη εχω Plextor 712A και 716A, Pioneer 111D και 112D, σου λεω Pioneer. Τα Plextor και πιο ακριβα τα πληρωσα και το μετανιωσα. Ενω τα Pioneer δουλευουν αψογα. Κι εγώ μεταξύ Pioneer DVR-215BK και Pioneer DVR-215DBK. Να δω τι θα ακούσω και για τα DVD-RAM. Αυτά που βλέπω στο http://www.ramprg.com/en/a/main.html στην ενότητα "The future of DVD-RAM" ισχύουν; Υπάρχει μέλλον ή μήπως είναι πιο εύχρηστα τα DVD-RAM; edit: Μπορεί κάποιος να μου πει τις διαφορές DVR-215BK και DVR-212BK. Επιλέγοντας τα δύο προϊόντα και κάνοντας σύγκριση βλέπω να λέει πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά στο DVR-212BK. Π.χ. Performance Adjusting Firmware: automatically optimises the discʼs rotation speed depending on the userʼs application – for example, if watching a movie or listening to music, the disc velocity is reduced in order to keep background noise to a minimum. Multi-effect Liquid Crystal Tilt Compensator - further improves recording and playback characteristics by compensating for discs that are warped or of uneven thickness (operates at high) Δε τα διαθέτει αυτά και άλλα πολλά το 215; Είναι υποδεέστερο;
antonl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δε νομίζω ότι αξίζει να το "κουράζεις" τόσο πολύ το θέμα. Εξάλλου οι συσκευές αυτές κοστίζουν ~30?. Λεφτά είναι κι αυτά αλλά όχι και καμιά περιουσία . Επίσης ό,τι και να επιλέξεις δε νομίζω να δεις τίποτα τρελές διαφορές σε σχέση με κάποιο άλλο προϊόν. Φιλικά όλα τα παραπάνω. Καλές αγορές (και καλό research ).
pusher Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2008 Δε νομίζω ότι αξίζει να το "κουράζεις" τόσο πολύ το θέμα. Εξάλλου οι συσκευές αυτές κοστίζουν ~30?. Λεφτά είναι κι αυτά αλλά όχι και καμιά περιουσία . Επίσης ό,τι και να επιλέξεις δε νομίζω να δεις τίποτα τρελές διαφορές σε σχέση με κάποιο άλλο προϊόν.Φιλικά όλα τα παραπάνω. Καλές αγορές (και καλό research ). Το κουράζω περισσότερο για να μάθω τι υπάρχει και τι είναι η κάθε τεχνολογία. Αυτή την τακτική ακολουθώ εδώ και καιρό πριν από κάθε αγορά μου. Αυτή θα ακολουθήσω κι εγώ. Έτσι και θα ξέρω τι να κάνω στην επόμενη αγορά και θα αγοράσω και κάτι καλύτερο...
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2008 Αξίζει η αγορά ενός recorder που υποστηρίζει και εγγραφή DVD-RAM; Το DVD-RAM τι μέλλον πρόκειται να έχει; to dvd-ram δεν το εχω δει και πουθενα να ειναι σε χρηση.οσο για τα μοντελα παρε οτι βρεις .οτι και να παρεις σε ενα χρονο ισως να εχει χαλασει 8α ειναι παλιο και παει λεγοντας .και η τιμη ειναι τελειως ξεφτιλα.εγω πηρα ενα optiarc kai ena http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.326607
pusher Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 to dvd-ram δεν το εχω δει και πουθενα να ειναι σε χρηση.οσο για τα μοντελα παρε οτι βρεις .οτι και να παρεις σε ενα χρονο ισως να εχει χαλασει 8α ειναι παλιο και παει λεγοντας .και η τιμη ειναι τελειως ξεφτιλα.εγω πηρα ενα optiarc kai ena http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.326607 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να 'σαι καλά. Σωστά όλ' αυτά που λες, αλλά γιατί να χαλάσει σε ένα χρόνο; Το ASUS 2,5 χρόνια έχει βγάλει και είναι καλά ακόμη. Παίρνω Pioneer θεωρώντας το ακόμη καλύτερο. DVD-RAM υπάρχουν --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=24&category=69978427&product=1030213 και υποτίθεται ότι είναι πιο εύχρηστα και ανθεκτικά. Όσο για τις νέες τεχνολογίες, αυτές του τύπου lightscribe δε με ενδιαφέρουν, ενώ το blu-ray θα μ' απασχολήσει εν καιρώ μόλις οι τιμές φτάσουν σε χαμηλά επίπεδα. Για πες και τις εντυπώσεις σου από το Pioneer αν μπορείς. Θα με ενδιέφερε να ακούσω!
poulinos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Να 'σαι καλά. Σωστά όλ' αυτά που λες, αλλά γιατί να χαλάσει σε ένα χρόνο; Το ASUS 2,5 χρόνια έχει βγάλει και είναι καλά ακόμη. Παίρνω Pioneer θεωρώντας το ακόμη καλύτερο. DVD-RAM υπάρχουν --> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=24&category=69978427&product=1030213 και υποτίθεται ότι είναι πιο εύχρηστα και ανθεκτικά. Όσο για τις νέες τεχνολογίες, αυτές του τύπου lightscribe δε με ενδιαφέρουν, ενώ το blu-ray θα μ' απασχολήσει εν καιρώ μόλις οι τιμές φτάσουν σε χαμηλά επίπεδα. Για πες και τις εντυπώσεις σου από το Pioneer αν μπορείς. Θα με ενδιέφερε να ακούσω! λεω οτι ακομα και να χαλασει σε ενα χρονο 8α παρεις ενα μοντελο με 30 ευρω που 8α κανει περισσοτερο.εχω δοκιμασει παρα πολλα pioneer και δεν μπορω να πω οτι ειχα κανενα παραπονο απο κανενα.στο read πιο αργα απο nec αλλα απο την αλλη δεν με νιαζει διοτι σαν κατασκευη το 8εωρω πολυ καλυτερο.παντα pioneerr περνω.και τωρα εχω παρει ενα optiaart (nec) και ενα pioneer SATA.μια χαρα εγραφες και σε οσα ατομα εχω δωσει pioneer κανεις δεν μου εχει αναφερει προβλημα η να χαλασε σε λιγους μηνες.
blackstar Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2008 Pusher, αν και δεν κατάλαβα γιατί το κουράζεις με το dvd-ram, θα σου απαντήσω όσο ποιο καλά μπορώ, τα dvd-ram είναι σαν μικροί εξωτερική δίσκοι, και οταν γραφούν κάτι κάνουν παράλληλα και verify, οπότε θεωρητικά έχεις λιγότερες πιθανότητες να χάσεις δεδομένα. Στα αρνητικά τους είναι η ταχύτητες, 3χ-5χ (υπάρχουν και 12χ αλλά μονο στην Ιαπωνία και σε Ασιατικές χώρες), και το ποιο σημαντικό είναι η συμβατότητα με αλλα τα dvd-rom η home player. Και τέλος το 215D δεν γράφει dvd-ram αλλα μονο τα διαβάζει.
pusher Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Για την ιστορία εδώ και μια βδομάδα είμαι με το ASUS DRW-1814BL μιας και το ΠΛΑΙΣΙΟ μου αντικατέστησε το DRW-1608P που αντιμετώπιζε το πρόβλημα του 1ου post και συν τοις άλλοις έκαιγε που και που μερικά δισκάκια. Αποφάσισα να το κρατήσω λοιπόν. Pioneer όταν αγοράσω νέο PC!
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2008 παντως εγω πανω στο pc εχω 2 Pionner και παντα 8α παιρνω pioneer.μια δυο φορες εχω δει χαλασμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.