ylianos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας Πήρα εναν καινούργιο υπολογιστή με 250 GB σκληρό και έβαλα τα vista. Επειδή 250 Gb μου φανηκαν πολλά θέλησα να κάνω ένα partition d: με το νέο utility των vista που σου επιτρέπει να αλλάζεις το μέγεθος των partition χωρίς format. Από τα 250Gb όμως τα windows με αφήσανε να κάνω μόνο 90GB το D:\ ενώ εγώ ήθελα πολυ παραπάνω... Ετσι έμεινε το c: με 160GB... Ξέρει κανείς αν και πώς αλλάζει αυτό; ευχαριστώ!
disqualified Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 υπαρχει αυτο το προβλημα το χα κι εγω, δεν καταφερα να βρω λυση, αυτο που σκεφτομαι ειναι πως ισως να μπορεις να κοψεις περισσοτερο αν πας να το κανεις αυτο πριν βαλεις οποιοδηποτε προγραμμα. Partition magic και το αναλογο της acronis δεν τα εχω χρησιμοποιησει σε vista
lefi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως το διαμέρισμα που προσπαθείς να συρικνώσεις έχει διασκορπισμένα πολύ τα αρχεία του εάν θέλεις δοκίμασε μία ανασυγκρότηση, επίσης εάν είναι εφικτό μετέφερε αλλόυ τα αρχεία και αφου συρικνώσεις τον τόμο ξαναβάλτα. Φυσικά και οι 2 τρόποι δεν έχουν σίγουρο αποτέλεσμα μπορεί να πετύχει μπορεί και όχι.
MaZz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Έβγαλε και η microsoft ένα εργαλείο για διαχείριση δίσκων και αυτό είναι "μαπα".
ylianos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 To partition magic τρέχει σε windows vista?
zuratharamon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δοκίμασε με το free και δοκιμασμένο http://gparted-livecd.tuxfamily.org/ To καις σε ένα δισκάκι και μπουτάρεις! Κάνεις ότι θες Επίσης, απ ότι ξέρω (και έχω διαπιστώσει) τα Vista δεν τους αρέσει όταν κάνεις resize τα partitions οπότε ίσως να χρειαστείς repair. Βάζεις απλά το δισκάκι των Vista και επιλέγεις repaiρ όταν σου ζητήσεις ΠΙΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.