Melinbonian Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρει κανείς? Ναι μεν μου μπορώ να σώσω τον κύριο κώδικα, αλλά τρόπος να σώσω όλες τις αναρτήσεις μαζί παίζει? Γενικώς, τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που μου το ρίξουν . να το επαναφέρω ίδιο.
alexandr0s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ανάλογα που έχεις το blog σου. Αν το έχεις σε δικό σου server και είναι βασισμένο σε wordpress πέρνεις ένα backup της database από κάποιο εργαλείο που έχει ο server σου, backup τα αρχεία και έτοιμος. Αν είσαι σε blogspot κτλπ δεν ξέρω πώς και αν γίνεται η δουλειά.
CyberCr33p Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Το wordpress μπορεί να σώσει τα μηνύματα και σε XML μορφή.
Melinbonian Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Είμαι στο blogspot. ¨Οταν λες να σώσω στο σκληρό, εννοείς copy paste μια μια αναρτήσεις? Αν είναι ο μόνος τρόπος, κάηκα...
alexgreat Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δεν νομίζω το blogspot να προσφέρει τέτοια λειτουργία δυστυχώς. Το καλύτερο θα ήταν ίσως να κρατάς αντίγραφα των κειμένων που γράφεις. Αλλά γιατί να σου το ρίξουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.