axaxouxas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εκτος απο Ου'ι'σκι με κολα παραγγελνω και Μπλου-Λαγκουν Μαλιστα μου αρεσουν παρα πολυ και τα κοκται'ι'λς (μου αρεσει να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις) Ενω δεν παω με τιποτα το ΚΑΜΠΑΡΙ (πολυ πικρα βρε παιδακι μου)
livewire Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Έχω ήδη μετανιώσει που το ποστάρω αυτό. Ελπίζω να περάσει απαρατήρητο... LIQUORE GRAPPA & CAMOMILLA(35%ALC/VOL) Made by infusing chamomile blossoms in Nebbiolo grappa. Its calming qualities also aid digestion. A delectable digestivo created from a traditional recipe of the Langhe region.
Lomar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 είναι γλυκό, άλλα καμία σχέση με τη ξενέρωτα (κατεμε) υπερβολικά έντονα γλυκιά γεύση της north (αν και το amarula λικέρ πρέπει να είναι - δν ξέρω πολλά απο ποτά). μια φορά το δοκίμασα και απλά τα έσπασε... παίζει να γαμάει κ σε γλυκά, ειδικά για καλοκαιράκι τ σπάει το πίνω μόνο σπίτι όταν αράζω στο μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα, ρέγκε και ανάλογη μαλλίρου παρέα έξω δεν το έχω βρει σε πολλά μαγαζιά.
abbath Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Τιποτα! (για οσους δεν ξερουν, το τιποτα ειναι ονομα ουζου!) Βασικά το Τίποτα το πρωτοέφτιαξε ένας απ'το χωριό της μάνας μου στην Αρκαδία και δεν είναι ούζο αλλά κάτι σαν λικέρ....) Το ποτό μου είναι Old fashion Martini...
Lucifer Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Παιδιά εγώ τελευταία πίνω και ΒΕΡΜΟΥΤ με ΜΠΑΛΖΑΜΖ και 2 κουταλιές γλυκού ΑΨΕΝΤΙ. Ξέρετε κανένα μαγαζί ανάμεσα σε Κηφισσίας και Κύμης στο ύψος του ολυμπιακού σταδίου χωρίς να υπολογίζουμε το μπάσκετ, που να σερβίρει;;;
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανείς μαγαζί στη Θεσσαλονίκη,Παραλία ή Κρήνη μεριά που να σερβίρει Caipirinha Κ Mojitos? Γιατί την άλλη φορά μια Beck's ζήτησα κ ενώ υπήρχε στον κατάλογο με κοιτούσαν λες και ζητούσα διαστημικό νέκταρ. Κανόνας... Ποτέ δεν παραγγέλνεις σύμφωνα με τον κατάλογο... Οι κατάλογοι ξεμένουν απο το άνοιγμα του μαγαζιού και τους αλλάζουν μόνο τις τιμές κατα καιρούς... Mojito & caipirinhia μπορείς να βρείς οπουδήποτε παραλιακά πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων με νιούφηδες στην παραγωγή... Με τίποτα δεν βρίσκεις στα παλιά φοιτητικά.. και γενικά όσο πιο καμάρα πλησιάζεις.. τόσο λιγότερες πιθανότητες έχεις να βρείς... Για μπύρες θα πάς στην πρίγκηπος.. μην περιμένεις να βρείς μπύρα της προκοπής στα μαγαζιά της σειράς... Ποικιλία ανάλογα με την συμφωνία και τα ποσοστά... γνωστό παραμύθι ... Κάποτε... σε έναν απο τους πολλούς πειραματισμούς... είχα καταλήξει σε malibu/banana/ και 2 drops γρενανδίνη... Δεν σου καταστρέφει το στομάχι ΠΟΤΕ και επίσης δεν καταλαβαίνεις πως γύρισες σπίτι και ποιός έκλεισε το μαγαζί Ακούγεται πολύ γυναικείο.. αλλα δοκιμάστε να πιείτε 2-3
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Hansaplatz is a Berlin U-Bahn station located on the U9. Τα υπόλοιπα στο off topic thread (προφανώς εννοείς ποτό.. αλλα δεν το έχω ακούσει περιέργως ποτέ.. οπότε μάλλον κάτι δεν σου είπανε σωστά ) edit: Και σύμφωνα με ένα γρήγορο search είναι και η περιοχή που έχει δηλώσει ο Lucifer... Οπότε πάνε off topic με τις μπάντες
Filos19 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Ναι εγώ απο τον λουσ το είδα. Αλλά κάπου έχω ξανα ακούσει αυτή τη λέξη. Βέβαια είναι σταθμός αλλά σίγουρα έχει κάποιο χρακτηριστικό που το κάνει να διαφέρει, θα δείξει...
Filos19 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Ααα ναι το βρήκα, το χαρακτηριστικό που το κάνει να διαφέρει είναι ότι είναι αδιάβροχο...Για δες τις σταγόνες που δεν αποροφούνται!
fcandreas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Από σφηνάκια δοκιμάστε ζητήστε ''νονίνο'' είναι από τα πιο δυνατά που έχω δοκιμάσει...
kage Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 LIQUORE GRAPPA & CAMOMILLA(35%ALC/VOL) σκετο το πινεις? το αμαρουλα ειναι σαν το baileys...το βαζαν π.χ. στο β52 πριν το baileys
Arcanaloth Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Το να βρεις μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να σερβίρει σοβαρά κοκταίηλς είναι άθλος. Τα πιο πολλά δυστυχώς έχουν κανάν 20χρονο γνωστό του αφεντικού για μπάρμαν που πέρα από το "ένα Johnie κόλα ψηλέ" δεν χαμπαριάζουν και πολλά. Και εγώ γουστάρω τρελά Caipirinha και αυτό άντε, πες είναι σχετικά απλό και πάνω-κάτω θα πίνεται αν το φτιάξει κάνας άσχετος. Ένας φίλος είναι κολλημένος με dry martini και πραγματικά οι καταστάσεις που εξελίσσονται κάθε φορά είναι κωμικότραγικές.Του το χουν φέρει μέχρι και σε ποτήρι ουίσκι με ελιά-θρούμπα ή αντί για βερμούτ με κρασί και μια φέτα λεμόνι. Αν κάποιος ξέρει μαγαζί στην Θεσσαλονίκη με σοβαρό μπάρμαν που να ξέρει να φτιάχνει κοκταίηλς, ας ενημερώσει. Προσωπικά, Caipirinha ftw. Αν δεν έκανε και 10 ευρώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.