gf030 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 τσιπουρο...διπλης.... ...οριστε..? δεν ειναι trendy?
Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 τσιπουρο...διπλης.......οριστε..? δεν ειναι trendy? Δεν βρισκεις. Αν του βαλεις κροκο και γινει κιτρινακι θα ειναι τρεντυ. * Λενε οτι ωραιο κοκταιηλ ειναι το αμαρετο με γαλα και λιγους κοκκους σοκολατας απο πανω. Προσωπικα δεν αντεχω τη μυρωδια και τη γευση του.
Erwdios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Για καλοκαίρι Mojito και Malibu Ανανά και το χειμώνα Jagermeister, και all time clasic σφηνάκια, North και Absinthe.
Garnele Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ω ρε συ ναι, Jägermeister, πώς το ξέχασα.. Λοιπόν αυτό το ποτό, χειμώνα καλοκαίρι είναι το ίδιο γαμάτο. Το καλοκαίρι συγκεκριμένα, αποτελεί το υπέρτατο σφηνάκι (όσο πιο παγωμένο, τόσο καλύτερα), κυρίως όταν στο άλλο χέρι υπάρχει μπύρα. Παρεμπιπτόντως, καλημέρα σας!! (πουτ*να εξεταστική)
Garnele Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 μ, δεν ξέρω αν λέει κάτι, αλλά το εωθινόν είναι το μπεστ σέλερ στο τσιπουράδικο που δούλευα το χειμώνα.
livewire Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Στη Θεσ/νίκη κινείται μουδιασμένα νομίζω. Ο Μπαμπατζίμ κάνει θραύση στα τσίπουρα. Εγώ πάντως, προτιμώ αυτό και μετά έρχεται ο Αποστολάκης(Λάρισα) με πολύ αρωματικό χαρακτήρα.
Garnele Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Εγώ μιλάω για Κομοτηνή όμως =ρ Εδώ τοπ είναι το ούζο 7 (τοπικό και να μην το πιείτε ποτέ σας είναι κακό πράγμα) και το παραπάνω τσίπουρο.
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανείς μαγαζί στη Θεσσαλονίκη,Παραλία ή Κρήνη μεριά που να σερβίρει Caipirinha Κ Mojitos? Γιατί την άλλη φορά μια Beck's ζήτησα κ ενώ υπήρχε στον κατάλογο με κοιτούσαν λες και ζητούσα διαστημικό νέκταρ.
Garnele Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Οδός ζεύξιδος (κάθετη στον πεζόδρομο της ικτίνου είναι) στο ούρμπαν και στο πασταφλώρα ντραρλινγκ. Μακράν τα αγαπημένα μου στη σαλονίκη.
livewire Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Ξέρει κανείς μαγαζί στη Θεσσαλονίκη,Παραλία ή Κρήνη μεριά που να σερβίρει Caipirinha Κ Mojitos? Γιατί την άλλη φορά μια Beck's ζήτησα κ ενώ υπήρχε στον κατάλογο με κοιτούσαν λες και ζητούσα διαστημικό νέκταρ. Υπάρχει κάποιο που δεν σερβίρει, δηλαδή? Εγώ μιλάω για Κομοτηνή όμως =ρ Σε έπιασα αμέσως Σε ούζο μεριά:
De@th L0rd Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Οδός ζεύξιδος (κάθετη στον πεζόδρομο της ικτίνου είναι) στο ούρμπαν και στο πασταφλώρα ντραρλινγκ. Μακράν τα αγαπημένα μου στη σαλονίκη. Τηχ Garnele . Πίσω από το πλαίσιο ακριβώς κοντά σε ένα σχολείο πρέπει να είναι περίπου?
savvvas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2008 Τιποτα! (για οσους δεν ξερουν, το τιποτα ειναι ονομα ουζου!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.