Προς το περιεχόμενο

Τι ποτό παραγγέλνετε?

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τσιπουρο...διπλης....

...οριστε..? δεν ειναι trendy?

Δεν βρισκεις. Αν του βαλεις κροκο και γινει κιτρινακι θα ειναι τρεντυ.

* Λενε οτι ωραιο κοκταιηλ ειναι το αμαρετο με γαλα και λιγους κοκκους σοκολατας απο πανω. Προσωπικα δεν αντεχω τη μυρωδια και τη γευση του.

Δημοσ.

Ω ρε συ ναι, Jägermeister, πώς το ξέχασα..

Λοιπόν αυτό το ποτό, χειμώνα καλοκαίρι είναι το ίδιο γαμάτο. Το καλοκαίρι συγκεκριμένα, αποτελεί το υπέρτατο σφηνάκι (όσο πιο παγωμένο, τόσο καλύτερα), κυρίως όταν στο άλλο χέρι υπάρχει μπύρα.

Παρεμπιπτόντως, καλημέρα σας!! (πουτ*να εξεταστική)

Δημοσ.

μ, δεν ξέρω αν λέει κάτι, αλλά το εωθινόν είναι το μπεστ σέλερ στο τσιπουράδικο που δούλευα το χειμώνα.

Δημοσ.

Στη Θεσ/νίκη κινείται μουδιασμένα νομίζω. Ο Μπαμπατζίμ κάνει θραύση στα τσίπουρα. Εγώ πάντως, προτιμώ αυτό και μετά έρχεται ο Αποστολάκης(Λάρισα) με πολύ αρωματικό χαρακτήρα.

Δημοσ.

Εγώ μιλάω για Κομοτηνή όμως =ρ

Εδώ τοπ είναι το ούζο 7 (τοπικό και να μην το πιείτε ποτέ σας είναι κακό πράγμα) και το παραπάνω τσίπουρο.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς μαγαζί στη Θεσσαλονίκη,Παραλία ή Κρήνη μεριά που να σερβίρει Caipirinha Κ Mojitos? Γιατί την άλλη φορά μια Beck's ζήτησα κ ενώ υπήρχε στον κατάλογο με κοιτούσαν λες και ζητούσα διαστημικό νέκταρ.

Δημοσ.

Οδός ζεύξιδος (κάθετη στον πεζόδρομο της ικτίνου είναι) στο ούρμπαν και στο πασταφλώρα ντραρλινγκ. Μακράν τα αγαπημένα μου στη σαλονίκη.

Δημοσ.
Ξέρει κανείς μαγαζί στη Θεσσαλονίκη,Παραλία ή Κρήνη μεριά που να σερβίρει Caipirinha Κ Mojitos? Γιατί την άλλη φορά μια Beck's ζήτησα κ ενώ υπήρχε στον κατάλογο με κοιτούσαν λες και ζητούσα διαστημικό νέκταρ.

Υπάρχει κάποιο που δεν σερβίρει, δηλαδή?

Εγώ μιλάω για Κομοτηνή όμως =ρ

Σε έπιασα αμέσως ;)

Σε ούζο μεριά:

l_ouzo%20paradosiako%20mikro.JPG 0083.jpg

Δημοσ.
Οδός ζεύξιδος (κάθετη στον πεζόδρομο της ικτίνου είναι) στο ούρμπαν και στο πασταφλώρα ντραρλινγκ. Μακράν τα αγαπημένα μου στη σαλονίκη.

Τηχ Garnele :-). Πίσω από το πλαίσιο ακριβώς κοντά σε ένα σχολείο πρέπει να είναι περίπου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...