klainmaingr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Touba libre, αλλά το φτιάχνω μόνος εδώ που είμαι Παοξής; Καλοκαίρι Mojitάρα ή bombay tonic..
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Κλαιν δεν πιστευω να εισαι και συ παοξης! θα χασω την καλη εικονα που ειχα σχηματισει για σενα. Τωρα που ερχεται καλοκαιρι πινουμε κιτρινη τεκιλιτσα ή για πιο ελαφρυ Ρουμι με ανανα!
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, εγώ ανακάλυψα τώρα στα γεράματα τη μαγεία των καλοκαιρινών κοκτέηλ και ενώ τίποτα δε θα επισκιάσει τη στολίσναγια-δυο παγάκια-όχι λεμόνι, το ΜΟΧΙΤΟ με δυόσμο και το πληθωρικό ΛΟΝΓΚ ΑΗΛΑΝΤ (μακρόνησος) είναι στα τοπ των επιλογών.
Garnele Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Tanqueray τόνικ. Kουνημένο, όχι ανακατεμένο. Ε και καμιά λευκή τεκίλα στα μεγάλα κέφια. εντιτ. είχατε και στο χωρίο σου μοχίτο και λονγκ αηλαντ.
Lucifer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Είχατε και στο δικό σου τέτοιο τζόβενο να στα σερβίρει. Μέγαιρα.
Cue Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Αναλόγως την διάθεση. Συνήθως λευκή cuervo με λεμόνι, εκτός κ αν δεν έχει ο μπαρμαν και πάμε σε κίτρινη με πορτοκάλι. Για πιο light καταστάσεις, campari πορτοκάλι, κανά daguiri φράουλα.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Ξεχασα το αγαπημενο μου 1/3 Τεκιλα κιτρινη, 1/3 ντραμπουι και 1/3 χυμος λεμονιου αν θελετε πιο ελαφρυ βαλτε λεμοναδα. Πινεται σε χαμηλο με μικρο καλαμακι για να ανακατευετε Το μονο ενοχλητικο ειναι που ολοι απορουν οταν το παραγγελνεις αλλα ειναι γ@μ..το!
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Τον ΒΑΡΥ και ΩΡΑΙΟ χειμώνα (χιονισμένο και εξωτερικού αντίστοιχα) ο τρου συνδυασμός είναι βότκα στην αριστερή τσέπη και αψεντάκι στην δεξιά.
P.Doll Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Havana Coca Cola Δροσιστικό κ απ' ότι έχω παρατηρησει είναι και χωνευτικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.