Προς το περιεχόμενο

Τι ποτό παραγγέλνετε?

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σου 'χω καλυτερο!!!

Ιουλιος στη Θεσσαλονικη 40 βαθμοι κελσιου λιωνεις ειναι Τεταρτη και θα εισαι στη δουλεια μεχρι τις 3... Σχολας... Περνεις ενα φιλο και σε 30' εισαι Φλογητα-Μουδανια μια τεραστια παραλια απλωνεται μπροστα σου! Καθεσε σε μια ξαπλωστρα και μαζι με καφε και νερο στοιχιζει 2.5 ευρω κανεις και το μπανακι σου... Τρως ενα βρομικο και μετα πινεις τα χαλαρωτικα ποτακια σου στο μπιτς μπαρ παρεα με αιθεριες υπαρξεις!!!

+1. Φίλε,με νιώθεις....

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
:lol: ΟΚ ! ΟΚ ! Θα το δοκιμάσω (με κλειστή μύτη)...

et gustibus et de coloribus no disputantum est;)

Να το δοκιμάσεις και να με ενημερώσεις για τις αντιδράσεις. Αν δε σου αρέσει πληρώνω εγώ. Βασική προϋπόθεση είναι να σου αρέσει το ούζο βέβαια, γιατί αλλιώς δε κάνουμε τίποτα.

Δημοσ.

και το ούζο καλό είναι (με σαρδέλα, ελίτσα, ντομάτα, κεφαλογραβιέρα)

κι η λεμονάδα καλή είναι (σκέτη ή με σορμπέ, τσιζ-κέικ και κάποια άλλα γλυκά)

Ευχαριστώ για την προσφορά ! Μόλις το δοκιμάσω θα σου πω... (για μεζέ προτέινεις αθερινούλα τηγανιτή με σορμπέ λεμονιού ? :P)

Δημοσ.
Ρακομελο ειναι θεικο, αν μπουν οι σωστες αναλογιες μελιου.

Ρακόμελο έχουμε Κρήτη, το κακό είναι ότι όπου αλλού έχω δοκιμάσει σου δίνουν ρακόμελο αλλά μόνο ρακί δεν είναι αυτό που βάζουν.

Δημοσ.

Τι να σου πω φιλε μου, δυστυχως δεν εχω ερθει Κρητη εδω και πολλα χρονια, ημουν και πιτσιρικας τοτε και δεν το ειχα τιμησει, αλλα αν ξαναρθω θα το τιμησω σιγουρα.

Οπου αλλου εχω πιει ρακομελο (εδω Πειραια και Αθηνα δηλαδη) ηταν μια χαρα (νομιζω δηλαδη)

Δημοσ.
Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο N1ghtW0lf

Ρακομελο ειναι θεικο, αν μπουν οι σωστες αναλογιες μελιου.

Ρακόμελο έχουμε Κρήτη, το κακό είναι ότι όπου αλλού έχω δοκιμάσει σου δίνουν ρακόμελο αλλά μόνο ρακί δεν είναι αυτό που βάζουν.

+10000000,μελι με νερο..

Δημοσ.
εγω πίνω μόνο σαλεπάκι ζεστό ..

Το σαλέπι ζεστό πίνεται μία ή άλλη. Υπέροχο ρόφημα βασικά και απίστευτο άρωμα (λόγω του κρόκου?).

Εγώ πάντως θα το πρότεινα αντί για καφέ ή μια εναλλακτική λύση αντί για τσάι.

Και άσε τις αθωότητες σε έχουμε καταλάβει :P

Δημοσ.

Και άσε τις αθωότητες σε έχουμε καταλάβει :P

σκατά, πρέπει να αλλάξω φόρουμ .. :P

άντε κάτι πίνω και εγω.. κανά αβάνα με καμιά κόκα που και που.. κανά μοχιτάκι το καλοκαίρι, τσικουδιά/ρακόμελο, κίτρινες τεκιλίτσες σε σότς και φυσικά τόνους κρασιού!!!!

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...