Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μμμμ τώρα που πες καλοκαιράκι και ρούμι, cuba libre ή εστω ένα malibu πορτοκάλι.Αντε να ρθει ο Μάης να αρχίσουν τα παρτάκια στην Χαλκιδική σιγά σιγά.... Σου 'χω καλυτερο!!! Ιουλιος στη Θεσσαλονικη 40 βαθμοι κελσιου λιωνεις ειναι Τεταρτη και θα εισαι στη δουλεια μεχρι τις 3... Σχολας... Περνεις ενα φιλο και σε 30' εισαι Φλογητα-Μουδανια μια τεραστια παραλια απλωνεται μπροστα σου! Καθεσε σε μια ξαπλωστρα και μαζι με καφε και νερο στοιχιζει 2.5 ευρω κανεις και το μπανακι σου... Τρως ενα βρομικο και μετα πινεις τα χαλαρωτικα ποτακια σου στο μπιτς μπαρ παρεα με αιθεριες υπαρξεις!!!
Filos19 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μπορεί κάποιος από δω να προφέρει αυτό το πράγμα? Stolichnaya Γράψτε το στα ελληνικά αν γίνεται! Βέβαια έχω πιεί αλλά δεν ξέρω πως λέγεται
χάπι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 σταλίτσναγια ... Τέλλλοςςς... Βρε ! Ξέχασα να αναφέρω το Μοχίτο (σε συγκεκριμένα μέρη όμως, όπου ξέρουν να το φτιάχνουν) !
Mithrantir Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ούζο λεμόνι (λεμονάδα δηλαδή μη κάνει κανείς το λάθος και απλά πετάξει φέτες λεμονιού μέσα στο ούζο). Χειμώνα καλοκαίρι είναι η πρώτη επιλογή. Μετά καμιά μπύρα ή κρασί. Ουίσκια και τέτοια τα έχω κόψει στις εξόδους.
χάπι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ούζο - λεμόνι ???? ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζντουπ !
Mithrantir Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ούζο - λεμόνι ????ζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζντουπ ! Έχεις πιει ποτέ? Μη το κρίνεις αν δε το δοκιμάσεις Με τσίπουρο δε ξέρω αν γίνεται. Το τσίπουρο δε μου αρέσει καθόλου και σαν επακόλουθο δεν έχω πειραματιστεί ποτέ με αυτό.
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 οκ, πλάκα έκανα με το τσίπουρο. Θυμάμαι παλιά (προ αμνημονεύτων ετών) πίναμε ούζο με γριναδίνη και ούζο με κουρασάο. Παίρνανε και πολύ ωραία χρωματάκια. Η χάπι πάντως έχει δίκιο, ήταν εντελώς ζζζζζζζζζζζζντουπ! Γλυκά ποτά με πολύ αλκοόλ βαράνε άσχημα.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Το Τσιπουρο παιρνει ωραιο κιτρινο χρωμα αν βαλεις κροκο Κοζανης. Ρακομελο εχει δοκιμασει κανεις;
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ρακομελο ειναι θεικο, αν μπουν οι σωστες αναλογιες μελιου. Ουζο με λεμοναδα ειναι γαματο, και εγω το πινω αυτο χρονια τωρα, αλλα σπανια τωρα τους τελευταιους μηνες!
χάπι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ρακόμελο και ψημένη ρακή είναι θεϊκά, συμφωνώ ! Αλλά ούζο με λεμόνι ???? Γλυκάνισος με λεμόνι ???? Ρίξε και μια τσιπούρα μέσα, βάλτο στο φούρνο για 40', να έχεις ένα ωραιότατο φαγάκι.
Mithrantir Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Χαπι δοκίμασε το πριν αρχίσεις να το μειώνεις έτσι. Δε χάνεις και τίποτα. Αν δε σου αρέσει πες μου να σου στείλω τα λεφτά. Μη λες όμως οτι θες χωρίς να το έχεις δοκιμάσει ποτέ. @lefterman ναι γλυκό με πολύ αλκοόλ είναι θάνατος. Δεν είναι γλυκό όμως το ούζο λεμόνι. Είναι πολύ δροσιστικό και τραβιέται ιδίως το καλοκαίρι. Εγώ απλά προτιμώ να πίνω ούζο που δε συμφέρει να το μπασταρδεύουν, παρά το κάθε ουίσκι (και πολλά άλλα ακόμα) τα οποία πια σπανίως πετυχαίνεις καθαρά.
χάπι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ΟΚ ! ΟΚ ! Θα το δοκιμάσω (με κλειστή μύτη)... et gustibus et de coloribus no disputantum est
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.