Praetorianos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Εκτός από τα κλασικά whiskey με πάγο, vodka πορτοκάλι για ρίξτε καμιά ιδέα για το ποια ποτά σας αρέσουν ή παραγγέλνετε στα μαγαζιά
Mika Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 αν και λες οχι ουισκι, εγω τωρα τελυταια εχω πορωθει με το southern. επισης σταθερη αξια jack amaretto
Pablo_Hasan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 +1 στο southern, αλλα και Haig gin Gordons και tonic
Carthago Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Παντα Jack Daniels με πάγο εκτος των καλοκαιρινων μηνων που πίνω Jin με τονικ η λεμοναδα. Κουσουρι απο Αγγλία με κανει και δινω εκατονταδες ευρω να παρω Talisker το οποιο ομως πινω μονο σπιτι μου
Sadman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 oursous(me coka)λευκη oursous me koka,bacardi me coka,ouski,red bull .
platongr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Bombay + Tonic ή Stoly + lime ανάλογα τα κέφια... Παλιότερα που έβγαινα περισσότερο και είχα συνηθίσει κάπως σε μεγαλύτερες ποσότητες, πήγαιναν πάλι αυτά τα 2, σκέτα με πάγο. Σπάνια μόνο αν υπάρχει μπουκάλι στην παρέα, πίνω σκέτο ουίσκι.
Finn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Το southern comfort δεν ειναι whiskey αλλά liquer. Εγώ πίνω συνήθως tanqueray με λεμονάδα ή μάυρη αβάνα με κόλα.
porco_rosso21 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 White russian(ελεω Του Dude..)...ρουμι(οτι υπαρχει)....τις προαλλες ημουν καπου,κ ειχε στο καταλογο ''MARTINI-007''...ε,το παραγγελνω με τη μια,κ αφου λεει ενα παιδι τα ποτα,μολις λεει το δικο μου,γυρναει η σερβιτορα με μια απορια στο βλεμμα κ κανει''καλα,αυτο ποιος το παραγγειλε''...lol:-)
Chrisxxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Κοκτειλ : 2/5 Τεκιλα (κιτρινη), 2/5 Ντραμπουι, 1/5 χυμο λεμονιου (στημενο) για πιο ελαφρυ 1/3 Τεκιλα (κιτρινη), 1/3 Ντραμπουι, 1/3 χυμο λεμονιου ή λεμοναδα Ειναι θεικο ποτο αν και ολοι οι μπαρμαν παραξενευονται!!! Το ονομαζω INSOMNIA!!! Διαδωστε το!!! * ζητηστε το σε ΧΑΜΗΛΟ ποτηρι και παρτε ενα μικρο καλαμακι για να ανακατευετε γιατι το ντραμπουι μενει στον πατο.
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 συνηθως Jack Daniels με Coca Cola ενιοτε ομως πινω και Havana μαυρη με λεμοναδα Votka με λεμοναδα Black-Russian Mπυρες (Lager κατα προτιμηση και οχι Pils), αλλα και μαυρες-καστανες-κοκκινες αμα κατσει (Αργει το φεστιβαλ μπυρας??? ) ε καλοκαιρια κλασικα Mojito ή Caipirinia (συνηθως το 2ο) Corona στη παραλια
ferongr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Βοτκα με δυο παγακια, Stolichnaya η Russky Standart (η πινουμε η δεν πινουμε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.