Προς το περιεχόμενο

Τι ποτό παραγγέλνετε?

Praetorianos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν και λες οχι ουισκι, εγω τωρα τελυταια εχω πορωθει με το southern. επισης σταθερη αξια jack amaretto

Δημοσ.

Παντα Jack Daniels με πάγο εκτος των καλοκαιρινων μηνων που πίνω Jin με τονικ η λεμοναδα. Κουσουρι απο Αγγλία με κανει και δινω εκατονταδες ευρω να παρω Talisker το οποιο ομως πινω μονο σπιτι μου

Δημοσ.

Bombay + Tonic ή Stoly + lime ανάλογα τα κέφια...

Παλιότερα που έβγαινα περισσότερο και είχα συνηθίσει κάπως σε μεγαλύτερες ποσότητες, πήγαιναν πάλι αυτά τα 2, σκέτα με πάγο.

Σπάνια μόνο αν υπάρχει μπουκάλι στην παρέα, πίνω σκέτο ουίσκι.

Δημοσ.

White russian(ελεω Του Dude..:-))...ρουμι(οτι υπαρχει)....τις προαλλες ημουν καπου,κ ειχε στο καταλογο ''MARTINI-007''...ε,το παραγγελνω με τη μια,κ αφου λεει ενα παιδι τα ποτα,μολις λεει το δικο μου,γυρναει η σερβιτορα με μια απορια στο βλεμμα κ κανει''καλα,αυτο ποιος το παραγγειλε''...lol:-)

Δημοσ.

Κοκτειλ : 2/5 Τεκιλα (κιτρινη), 2/5 Ντραμπουι, 1/5 χυμο λεμονιου (στημενο)

για πιο ελαφρυ 1/3 Τεκιλα (κιτρινη), 1/3 Ντραμπουι, 1/3 χυμο λεμονιου ή λεμοναδα

Ειναι θεικο ποτο αν και ολοι οι μπαρμαν παραξενευονται!!! Το ονομαζω INSOMNIA!!! Διαδωστε το!!!

* ζητηστε το σε ΧΑΜΗΛΟ ποτηρι και παρτε ενα μικρο καλαμακι για να ανακατευετε γιατι το ντραμπουι μενει στον πατο.

Δημοσ.

συνηθως Jack Daniels με Coca Cola

ενιοτε ομως πινω και

Havana μαυρη με λεμοναδα

Votka με λεμοναδα

Black-Russian

Mπυρες (Lager κατα προτιμηση και οχι Pils), αλλα και μαυρες-καστανες-κοκκινες αμα κατσει

(Αργει το φεστιβαλ μπυρας??? :mrgreen:)

ε καλοκαιρια κλασικα

Mojito ή Caipirinia (συνηθως το 2ο)

Corona στη παραλια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...