gsib_123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ .... ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙΑ ΔΙΣΚΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ MAC...ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΣΕ PC ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.... ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΣΤΟ WORD ΤΟΥ PC.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 1. Μην γράφεις κεφαλαία, στην 'γραφή' του Internet είναι σαν να ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ. 2. Πρόσθεσε στο αρχείο την κατάληξη .doc και προσπάθησε να το ανοίξεις με το Microsoft Word ή με το WordPad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsib_123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 δοκίμασα να προσθέσω το .doc αλλά μου τα ανοίγει με τετραγωνάκια κατα 99% του κείμένου δυστυχώς... υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει τη μετατροπή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Πιθανώς ναι αλλά θα πρέπει να μάθεις περισσότερα για το τι είδους αρχείο είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μήπως να έβαζες στο pc σου το OpenOffice που υποστηρίζει αρκετά είδη κειμενογράφων να δεις αν δουλεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 αν δε δουλεψει τιποτα απο τα παραπανω δοκιμασε το ftp://ftp.vim.org/pub/vim/pc/gvim71.exe αυτό χρησιμοποιω για να ανοιγω αρχεια που εχω γραψει σε linux-unix.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.