sarisn Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ξέρει κανείς/καμία μαγαζιά στην Αθήνα που να πουλάνε baby dolls? Θέλω να κάνω ένα δωράκι στη γυναίκα αλλά έχω βρει ένα, δύο και δεν με έχουν ενθουσιάσει. Όποιος ξέρει κάτι ας μου πει please
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Hondos Center κοιταξες? Γενικα αν πας και σε μαγαζια που πουλανε μονο εσωρουχα, εχουν αρκετα μεγαλη ποικιλια, τωρα Αθηνα δεν ξερω ακριβως που εχει τετοια μαγαζια, αλλα αν κανεις μια βολτουλα απο Πατησιων απο την πλατεια Βαγδατης(Αμερικης) και μετα προς Ομονοια θα εχει λογικα ενα σωρο, αλλα μιας και μενεις Χαλκηδονα, εχει νομιζω στην αρχη της Πατησιων κοντα στην εκκλησια.
MsquitoPrincess Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάλι θα σου προτείνω μάρκα: MED. Τσιμπημένη τιμή,αλλά είναι για πολλαπλά εγκεφαλικά. Δες από το site πού έχει καταστήματα στα μέρη σας
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 οντως Med ειναι για πολλα καμενα εγκεφαλικα κυτταρα!
1980 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 πηγαινε σε κανενα σεξ σοπ θα εχει στανταρ.
bolec Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Ρε moderators, γιατί είναι έτσι πεσμένος όλος ο κόσμος του φόρουμ αυτές τις μέρες. Σηκώνεται το εν λόγω τόπικ και αντί να γίνει πανικός όπως πριν από λιγο μήνα , κάθονται και απανταν σοβαρά!!:shock: Που σε ρε aledjo....
insomniaK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Κάνει καλή εντύπωση στον μπαμπά της φίλης του.
sarisn Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Κατ' αρχήν ευχαριστώ όσους απάντησαν με μαγαζιά, θα τα κοιτάξω ξεκινώντας από τα MED Ρε moderators, γιατί είναι έτσι πεσμένος όλος ο κόσμος του φόρουμ αυτές τις μέρες.Σηκώνεται το εν λόγω τόπικ και αντί να γίνει πανικός όπως πριν από λιγο μήνα , κάθονται και απανταν σοβαρά!!:shock: Που σε ρε aledjo.... Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα με το topic... απλά να σου υπενθυμήσω το εξής: "...Μπλα Μπλα Χαλαρή κουβέντα για ό,τι δεν έχει θέση στα άλλα forum... Απαγορεύονται μόνο τα πολιτικά θέματα...". Δεν νομίζω ότι παραβαίνω κάποιον κανόνα. Κάνει καλή εντύπωση στον μπαμπά της φίλης του. Βασικά δεν θα μάθει ποτέ τι δώρο της πήρα του Αγίου Βαλεντίνου :lol:
LL_NEO Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Intimissimi. Σπονσοράρει και τη καινούργια ταινία της Μονικούλας μου. Αυτό μόνο τέλος
bolec Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Βασικά δεν θα μάθει ποτέ τι δώρο της πήρα του Αγίου Βαλεντίνου :lol: Στείλε καμιά φώτο, δε θα του το πούμε....)
sarisn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μετά από μία βόλτα σε Πειραιά και Ερμού κατέληξα σε ένα αισθησιατότατο συνολάκι από τo MED. Μου πιάσανε λίγο τον ποπό αλλά χαλάλι της!! Thanks again! :mrgreen:
poscaman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μετά από μία βόλτα σε Πειραιά και Ερμού κατέληξα σε ένα αισθησιατότατο συνολάκι από τo MED. Μου πιάσανε λίγο τον ποπό αλλά χαλάλι της!! Thanks again! :mrgreen: ετσι γινεται παντα...για πες γιατι δεν εχω ιδεα (πρωτη φορα την ειδα απο εδω την εταιρεια)ποσο πηγε το μαλλι;
sarisn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 92 ευρώ πήγε με 20% έκπτωση στο πάνω μέρος, κανονική τιμή έβγαινε 108 ευρώ και τα δύο. Στείλε καμιά φώτο, δε θα του το πούμε....) Δεν το έχει στο site τους αυτό που πήρα δυστυχώς
poscaman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 τοσο πανε... θυμαμαι παλιοτερα που ειχα παρει ενα σεττακι Triumph και πηγε καπου εκει... αντε...καλη διασκεδαση!!!
Wolfidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 92 ευρώ πήγε με 20% έκπτωση στο πάνω μέρος, κανονική τιμή έβγαινε 108 ευρώ και τα δύο.( Σημασία έχει να τα βγάλει τα λεφτά του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.