kokoriko1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 εχω ενα pc στην δουλεια και θελω προτασεις για να γινει (αν γινεται) ποιο γρηγορο!! απλα επειδη δεν ειναι δικο μου και δεν θα πληρωσει κανεισ να το αναβαθμησει οι αλλαγες να ηταν σε ρυθμησεις μητρικης μνημων κτλ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 μπορει κανεις να με βοηθησει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 socket 423 ???? Chipset Via ???? Sdram ???? πάρε το δικό σου στην δουλεία σου να δουλεύεις σαν άνθρωπος και αυτό πέτα το.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 "πάρε το δικό σου στην δουλεία σου να δουλεύεις σαν άνθρωπος και αυτό πέτα το...." μακαρι να μπορουσα να το κανω!! δεν μπορω να κανω τιποτα δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Για εφαρμογές γραφείου, το μηχανάκι είναι υπέρ του δέοντος ισχυρό. Εσύ χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από τέτοιες εφαρμογές; Πριν αρχίσεις πάντως να παίζεις με BIOS ρυθμίσεις κλπ, καλύτερα να επικεντρωθείς στο ελάφρωμα του συστήματος από άποψη λογισμικού. Δηλαδή : 1. Καθάρισμα αρχείων-υπολειμμάτων και registry με το CCleaner ή αντίστοιχο 2. Αντικατάσταση βαρέων εφαρμογών με αντίστοιχα ελαφριά freeware/open source 3. Ξανά το 1 4. Απεγκατάσταση όσων εφαρμογών δε χρειάζονται 5. Απενεργοποίηση τυχόν resident στο system tray προγραμμάτων που δε χρειάζονται 6. Ξανά το 1 7. Απενεργοποίηση όσων Windows services δε χρειάζονται 8. Αντικατάσταση τυχόν αρχαίων εκδόσεων drivers με τους πιο πρόσφατους 9. Ξανά το 1 10. Διόρθωση του φαινομένου κατακερματισμού με το ενσωματωμένο Defrag των Windows ή ακόμη καλύτερα, με το JKDefrag GUI. Θα πρέπει να έχεις ορατή διαφορά στην απόκριση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 πανω κατω τα περισσοτερα απο αυτα τα εχω κανει αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη θα κανω και αυτα που δεν εχω κανει και ευχομαι να δω διαφορα . ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 πανω κατω τα περισσοτερα απο αυτα τα εχω κανει αλλα δεν ειδα καμια αλλαγη θα κανω και αυτα που δεν εχω κανει και ευχομαι να δω διαφορα . ευχαριστω!! με ενα format θα ξανανιωσει παντως, το μονο σιγουρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 πόστα φωτογραφίες από το bios της μητρικής αν μπορείς μία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 υπαρχει καποιο προγραμματακι που μπορω να το κανω σαν το cpu-z ? γιατι στην δουλεια, μου ειναι λιγο δυσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 δύσκολο ως απίθανο μου φαίνεται πάρε ένα κινητό και τράβα το όταν μπορέσεις εδώ θα είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 τι χρηση κάνεις στον υπολογιστή; προφανως για να ειναι στη δουλεια ουτε παχνιδια παιζεις ουτε το φορτωνεις με καποια βαρια ασχολια...Δε νομιζω οτι για απλες δουλειες γραφειου θα εχεις προβλημα. Ειμαι με 800αρη για τετοια πραγματα χωρις προβλημα. η πιο καλη λυση ειναι αυτη που ειπε ο παρσιφαλ...δεν πιστευω οτι δεν ειναι αισθητη η διαφορα. Εχω κανει πολλες φορες τετοια και με τα χρονομετρα ειδα μικροτερους χρονους ανοιγματος κλεισιματος και καλυτερη αποκριση. Ενα φορματ εαν εχεις το χρονο τη διαθεση αλλα και τη δυνατοτητα θα βοηθουσε ειδικα αν ο υπολογιστης εχει πολυ καιρο το λειτουργικο. Το οβερκλοκινγκ (γιατι προφανως σε κατι τετοιο αναφερεσαι) δεν θα σε βοηθησει στο να εχει καλυτερη αποκριση το μηχανημα. Αντε να το ανεβασεις 200μηζ,αντε και 300....Δεν θα προσεξεις καποια σημαντικη αλλαγη ενω το ρισκο θα ειναι μεγαλυτερο σε περιπτωση που κατι παει στραβα (ειδικα μαλιστα οταν το μηχανημα ειναι παλιο και εχει δουλεψει πολλες ωρες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 εκανα οτι καλυτερο μπορουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 μερικες ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 προσπάθησε να αλλάξεις το Fsb απο την τελευταία photo να το μεγαλώσεις αλλά κράτα τις μνήμες όσο πιο κοντά μπορείς στα 133 ή και πιο χαμηλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokoriko1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 κι αλλη μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.