3XOTICA Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 παιδια θα θελα να μου πειτε μερικα ερωτικα ΕΝΤΕΧΝΑ τραγουδια με τα οποια εχετε δεθει...περναω μια περιεργει φαση αυτο το διαστημα και θα το εκτιμουσα πολυ...ευχαριστω!!!
tzogoula Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 "ξαφνικος ερωτας" βιταλη,"μονο λιγο" αρβανιτακη πολυυυυ κλαμα.... απο τα καλυτερα ever!!!!
3XOTICA Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 εχω ολη την δισκογραφια της Βιταλη αλλα δεν το βρηκα...μηπως ειναι καμια συμμετοχη?
3XOTICA Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 οκ το βρηκα...πολυ καλο, ευχαριστω...
tzogoula Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 αν ακους βιταλη....καταστρεφεσαι ευκολα.μπορω να σου προτεινω απειρα για πονο και δακρυ....
3XOTICA Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 η γυναικα εχει απλα φωναρα...αλλα απο παιδι ακουω φανατικα Μαλαμα οποτε....
χάπι Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ κλάψα όμως βρε παιδί μου ο Μάλαμας ... Και μιζέρια ! Ενώ ο Θανασάκης (Παπακωνσταντίνου)... Πάντως, ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι είναι η "Μικρή Πατρίδα", τραγουδισμένο από το Θηβαίο, που έχει εκπληκτική φωνή. έντιτ/ αυτό το θρεντάκι έπρεπε μάλλον να το ανοίξεις στην ενότητα "Μουσική"
3XOTICA Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 συμφωνω για τον θαναση αλλα κραταει χρονια η κολονια με τον Μαλαμα,τον ξερω και προσωπικα... τεσπα.. Βασικα δεν προσεξα οτι υπαρχει κατηγορια μουσικη...sorry..
VaSouLaKi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μάλαμας απλά κορυφή....ποιο τραγούδι να πρωτοσχολιάσω απο αυτόν Θα σου προτείνω 1. Στάθη Αρτινό - Όταν ο ήλιος θα πάψει να ανατέλλει 2.Ξύλινα Σπαθιά - Σιωπή 3.Χρήστος Θηβαίος - Φωτιά μου 4.Μιλτιάδης Πασχαλίδης - Απόψε η νύχτα Αν σου αρέσουν αυτά τα κομμάτια έχω να σου πω κ άλλα ακόμη ακουσέ τα κ πέσμου
nick833 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ελευθερία Αρβανιτάκη, πολλά από τα τραγούδια τους !!!
plouton123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια θα θελα να μου πειτε μερικα ερωτικα ΕΝΤΕΧΝΑ τραγουδια με τα οποια εχετε δεθει...περναω μια περιεργει φαση αυτο το διαστημα και θα το εκτιμουσα πολυ...ευχαριστω καλησπερα.υπαρχουν πολλα τραγουδια που μπορουν να συνυπαρξουν με μας.θα σου πω καποια, κι ελπιζω να σε καληψουν. 1.γιωργος νταλαρας = θα ρθω να σε βρω 2.χαρις αλεξιου = το μινορακι 3.αλ.προτωψαλτη = να σε δω να γελας 4.γιαννης πριος = δεν παραδινομε 5.ελ.αρβανιτακη = πρωσοπο με πρωσοπο 6.χριστιανα = τι να μας κανει η νυχτα. αν θες κι αλλα, μπορω να σου πω φτανει να μου πεις τι περιεχωμενο να χουν.
YiN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 [ame] [/ame] Θα μου ερθουν κι αλλα σιγα σιγα. Και ασε τον Νταλαρα απ'έξω ρε 'συ. Να χαρεις. ---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:51 ---------- *βέβαια απαντάμε στο θρεντ κομματάκι αργά =ρ
salliara Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 αν θες κλαμα το 1ο που μου ρχεται ειναι Γιωτα Νεγκα - με τα ματια κλειστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.