censOred Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπον δεν ξέρω αν είναι το σωστό μερος. αλλα τεσπα.λοιπον έχω μια απορία.έχουμε ενα μαθημα στο πολυτεχνιο συστηματα υπολογιστων και διδασκομαστε html,php Λοιπον ας πούμε εχω ενα αρχείο html όπου έχω μια φόρμα και θέλω τα στοιχεία της φόρμας αυτης να πηγαίννουν με μια μεθοδο(post η get) σε ένα αρχείο php όπου και θα ορίζονται καινουριες μεταβλητές ($) όπου θα περιέχονται τα στοιχεια της φόρμας. μπερδευομαι ομως δν τα εχω κτλβει καλα. ας πουμε φτιαχνω την html και μεσα την φόρμα πιο κάτω στην ίδια html δημιουργείται η php??μπορεί να δώσει κάποιος ένα παράδειγμα όπου μια φόρμα περιέχει κάποια στοιχεια (user,pass) και μετα να δημιουργείται ενα αρχείο php π θα ΄δεχεται τα στοιχεία και θα τα εμφανίζει. plz
aloizidi Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 την php τη δημιουργείς εσύ είτε στην ίδια σελίδα είτε στην άλλη. Σου στέλνω παράδειγμα που τη γράφω σε άλλη σελίδα. Αν θες να είναι στην ίδια στη φόρμα εκεί που γράφει action δε θα βάλεις τίποτα δηλαδή action="". Τα αρχεία τα έχω .txt κάνε μετονομασία και σβήσε το .txt για να τα δοκιμάσεις. Αν δεν κατάλαβες ξαναστείλε form.html.txt index.php.txt
censOred Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Και να ρωτήσω κάτι ακόμα αν θέλω αυτά τα στοιχεία που περασα στην php να τα κατγράψω σε ένα αρχείο txt?? και τέλος επειδή εγώ αυτό το μάθημα θα το δώσω σε χαρτί και όχι στο pc (αυριο δίνω και τλταια στιγμή διαβάζω) στην μορφή που θα έχει να ρωτήσω γραφω: <html>mpla mpla me forma </html> <?php μεταφορα στοιχειων στην php ?>?? Σε ευχαριστώ παρα πολυ aloizidi για την γρήγορη απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.