manolito_pao_13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας, αγαπητοί συμ-forumites/tises.Πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός Hewlett Packard PC με τα εξής χαρακτηριστικά(core 2 duo 6550 @ 2.33Ghz, 2 gb ram, 160 sata hitachi, asus 8400 gs, psu hp 365 watt, mobo hp).Θα ήθελα να προχωρήσω σε αναβάθμιση αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος.Το ερώτημα που με βασανίζει είναι αν το hardware του υπολογιστή είναι κλειδωμένο από την HP και δεν μπορώ να πειράξω τίποτα.Ξέρει κανείς κάτι????Αν όχι, τότε, έχω ένα άλλο ερώτημα που αφορά το τροφοδοτικό και ειδικότερα τη θήκη του πάνω στο κουτί.Επειδή έχω ένα Thermaltake παλιό αλλά αχρησιμοποίητο, είπα να το βάλω επάνω αλλά διαπίστωσα ότι το κουτί παίρνει σε συγκεκριμένες θέσεις βίδες,συγκεκριμένων διαστάσεων τροφοδοτικά(της HP) ,χωρίς να μπορώ να το κουμπώσω λανονικά(Κατάφερα να βάλω 2 βίδες).Θα εκτιμούσα πάρα πολύ τη βοήθειά σας.Αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω φωτο του κουτιού που βρίσκεται το τροφοδοτικό.Ευχαριστώ
manolito_pao_13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Παιδια παρακαλώ κάποιος να απαντήσει, έχω βρει καλό τροφοδοτικό και θελω να το πάρω. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700665
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.