Souls33k Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Χαιρετώ και καλώς σας βρήκα. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τις διαφημίσεις ή τον κώδικα της σελίδας? Κάθε σελίδα αργεί υπερβολικά πολύ για να φορτώσει (4Μbit έχω, δεν είναι τοπικό το θέμα). Ενδεικτικά αναφέρω πως για να δημιουργήσω αυτό το τόπικ μου πήρε γύρω στα 5 λεπτά. Δεν ξέρω αν τα υπόλοιπα μέλη βρίσκουν ικανοποιητική την ταχύτητα, αλλά κοιτάξτε το αν έχετε την καλοσύνη γιατί είναι σχετικά εκνευριστικό.
The_Edge Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Το παρατηρείς συνεχώς ή σε τυχαία διαστήματα?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μου έχουν τύχει τις τελευταίες μέρες 1-2 περιπτώσεις που σε αλλαγή σελίδας το φόρτωμα δεν ολοκληρώνεται ή σε edit κάποιου μηνύματος δεν ολοκληρώνεται η εμφάνιση του αλλαγμένου μηνύματος, αλλά κάτι τόσο βαρύ όσο αναφέρει ο Souls33k δεν έχω παρατηρήσει.
babis-x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Το παρατηρείς συνεχώς ή σε τυχαία διαστήματα? Αν θέλεις κοίταξε εδώ:http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?goto=newpost&t=215641 κάτι πρέπει να τρέχει με τα javascript Οπως είδα τώρα στον Opera,με ενεργοποιημένα τα javascript. Ξεκινάει να φορτώνει τις διάφορες εικόνες και τρώει κόλλημα (στην 16/17, αν αυτό σας λέει κάτι), μετά πάει σφαίρα
Souls33k Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δεν το παρατηρώ συνεχώς, αλλά κατά διαστήματα. Τώρα, ας πούμε, η σελίδα και το φόρουμ μου φορτώνουν σε ικανοποιητικό χρόνο. Τί μπορεί να φταίει?
babis-x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δεν το παρατηρώ συνεχώς, αλλά κατά διαστήματα. Τώρα, ας πούμε, η σελίδα και το φόρουμ μου φορτώνουν σε ικανοποιητικό χρόνο. Τί μπορεί να φταίει? Με ΙΕ7 τώρα κάνει 45 δεύτερα να ανοίξει νέα σελίδα. Εσύ τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς?
Hal9000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δεν το παρατηρώ συνεχώς, αλλά κατά διαστήματα. Τώρα, ας πούμε, η σελίδα και το φόρουμ μου φορτώνουν σε ικανοποιητικό χρόνο. Τί μπορεί να φταίει? Την ώρα που έγραψες το πρώτο μήνυμα γινόντουσαν κάποιες εργασίες στον server. Πάντως όλες τις άλλες ώρες πάει πιστεύω μια χαρά. Με ΙΕ7 τώρα κάνει 45 δεύτερα να ανοίξει νέα σελίδα. Εσύ τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς? Κατα πασα πιθανότητα κάτι τρέχει με τη σύνδεση σου γιατί 45 δευτερόλεπτα είναι υπερβολικός χρόνος.
censOred Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα ανοίγει σε 2.6 δευτερολεπτα.. καλα είμαι φαντάζομαι,ε??
gherudos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι αργεί πολύ να φορτώσει. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;Μήπως η συγκατοίκηση με το greektvsubs το προκαλεί αυτό;
gherudos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Τώρα σκέφτομαι αν φταίει και ο firefox 2.0.0.12 διότι μόλις κολλάει το insomnia δεν μου ανοίγει κι άλλες σελλίδες.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Νωρίτερα που έγραφα σε αυτή τη συζήτηση τις παρατηρήσεις μου, το πρόβλημα δεν ήταν οξύ. Εντωμεταξύ, με την έκδοση του firefox που αναφέρει και ο gherudos, έχω το ίδιο θέμα (όχι συνέχεια): κολλάει πρώτα το insomnia και συμπαρασύρει τα άλλα tabs. Και πάλι, όχι συνέχεια. Δείτε τη συζήτηση στο link που έδωσα παραπάνω και γενικά τέτοια θέματα καλύτερα να τα αναφέρετε απευθείας στο ειδικό forum που έχει το insomnia, εντοπίζονται ευκολότερα.
Hal9000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι αργεί πολύ να φορτώσει.Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;Μήπως η συγκατοίκηση με το greektvsubs το προκαλεί αυτό; Θα ήθελα να ενημερώνετε το συγκεκριμένο θέμα όταν αντιμετωπίζεται παρόμοια προβλήματα για να μπορούμε να το ελέγχουμε άμεσα. Θα βοηθούσε να αναφέρετε τον provider και το τύπο σύνδεσης σας μιας και είναι πολλές φορές ο υπαίτιος. Συγκατοίκηση με το greektvsubs πλέον δεν υφίσταται στον ίδιο server εδώ και αρκετούς μήνες.
gherudos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ είμαι με otenet 768/192 αυτή τη στιγμή κατεβάζω από http και ftp με 77ΚΒ σταθερά.Στο insomnia μόνο μου εμφανίζει αυτό το πρόβλημα.Και όταν κολλήσει για τα καλά γίνεται ακριβώς όπως το είπε ο φίλος μας παραπάνω,κολλάνε όλα τα tabs και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του firefox.Δεν ξέρω κατά πόσο σχετίζεται αυτό με το ότι αργεί το site τόσο πολύ να φορτώσει.
babis-x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Κατα πασα πιθανότητα κάτι τρέχει με τη σύνδεση σου γιατί 45 δευτερόλεπτα είναι υπερβολικός χρόνος.Αγαπητέ Hal9000, αν κοιτάξεις λίγο πιό πάνω ή στο subforums bugs, έχω αναφέρει ότι κολλάει σε συγκεκριμένο σημείο και στον ΙΕ και στον OPERA όταν είναι ενεργοποιημένα τα javascript και συγκεκριμένα στο σημείο "εικόνες 16/17". Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα περιοχής "dslam kalamaki". Φιλικά.... Υ.Γ. 1. Δεν αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα σε άλλα forums ή sites Ελληνικά και ξένα. 2. Όπως βλέπω τώρα, τρώει κόλλημα όταν φορτώνει το διαφημιστκό, στην κορυφή της σελίδας (ανάμεσα στο logo insomnia και στο ανθρωπάκι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.