_Anonymous_ Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 και πως θα το κανεις αυτο? Μερικα ρεμοτε εχουν και get clipboard εχε υποψη σου. Εγω θα σε επιανα παντως φιλε αν ηθελα. Και αν μπορω εγω, σιγουρα μπορουνε πολλοι
tsomoloko Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Δημοσ. 16 Απριλίου 2010 Άρα...την πατήσαμε όσοι προσπαθούμε να έχουμε πρόσβαση μέσα απο inet cafe, πχ στον προσωπικό μας υπολογιστή remotely ? Ότι κωδικό πατήσουμε, πίσω απο 1 σταθερό dns name, θα αποκαλύψει και την σταθερή ip μας και τον κωδικό που χρησιμοποιούμε...
fwtonio Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Ο browser που χρησιμοποιώ (Avant), έχει μια λειτουργία που λέγεται "AutoFill". Με αυτήν, όταν επισκέφτεσαι μια σελίδα, μπορεί και συμπληρώνει "αυτόματα" τα username και password στα πεδία και κάνεις login χωρίς copy/paste κτλ.... Δεν ξέρω, όμως, πως λειτουργεί αυτή η διαδικασία και αν στο παρασκήνιο τελικά γίνεται ένα απλό copy/paste... Αν όμως είναι ασφαλής αυτή η λειτουργία, τότε μπορείς να έχεις σε φλασάκι τον browser (υπάρχει και σε portable μορφή) και να τον τρέχεις από εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.