Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το άκουσα πέρσι, από ένα γνωστό μου που είναι προϊστάμενος σε Oteshop, ότι θα ίσχυε από την 1 Ιουλίου του 2007 και μετά από την 1-1-2008...Και ακόμα το περιμένουμε...Μακάρι να γίνει για όσους είναι ακόμα στον ΟΤΕ, αλλά νομίζω ότι απλώς μια βρώμα για να μην φύγουν και άλλοι από τον OTE..

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγώ το άκουσα πέρσι, από ένα γνωστό μου που είναι προϊστάμενος σε Oteshop, ότι θα ίσχυε από την 1 Ιουλίου του 2007 και μετά από την 1-1-2008...Και ακόμα το περιμένουμε...Μακάρι να γίνει για όσους είναι ακόμα στον ΟΤΕ, αλλά νομίζω ότι απλώς μια βρώμα για να μην φύγουν και άλλοι από τον OTE..

Φευγουν κατα χιλιαδες απο οτε, οπως τωρα και πανε στους εναλλακτικους.Απλα αυτοι που ειναι στον οτε και δεν εχουν internet θα γλυτωσουν το παγιο θα παραμεινουν.

Δημοσ.

μακαρι να γινει αυτο γιατι και οι εναλλακτικοι απο οτι ακουω απο φιλους και γνωστους δεν μπορουν ακομη να εκπληρωσουν αυτα που υποσχονται

Δημοσ.
μακαρι να γινει αυτο γιατι και οι εναλλακτικοι απο οτι ακουω απο φιλους και γνωστους δεν μπορουν ακομη να εκπληρωσουν αυτα που υποσχονται

Στις 22 του μηνός κλείνω 1 χρόνο στην forthnet. Εάν εξαιρέσεις το πρώτο 2μηνο που ήταν όλο διακοπές, και το προβληματικό router που έδιναν, με την αλλαγή που έκανα σε siemens router(δοκίμασα zyxel dlink kai linksys), ησύχασα και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα, εκτός από τον χαμηλό ήχο στο τηλέφωνο, το οποίο σίγουρα θέλει βελτίωση. Το router κλειδώνει στα 18000 περίπου, και όλα είναι μια χαρά ..

• Super Moderators
Δημοσ.

δλδ τι ακριβώς?

Δημοσ.

Οι εναλλακτικοι εχουν βελτιωθει, ειναι απο οτι δειχνουν τα ποστ σε διαφορα φορουμ σε πολυ καλη κατασταση και αυξανουν το μεριδιο τους.

Δημοσ.

Yπάρχουν φήμες που λένε ότι θα καταργηθεί το πάγιο του οτέ για όσους έχουν connx.Ο καιρός θα δείξει αν όντως ισχύει ή αν είναι ράδιο αρβύλα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Yπάρχουν φήμες που λένε ότι θα καταργηθεί το πάγιο του οτέ για όσους έχουν connx.Ο καιρός θα δείξει αν όντως ισχύει ή αν είναι ράδιο αρβύλα...

Αυτό θα είναι ότι καλύτερο για μας που έχουμε conn-x ήδη. :-D

Δημοσ.

Οι εναλλακτικοί θα χρειαστούν πολλά χρόνια να σου προσφέρουν αυτά που εμείς θεωρούμε ήδη δεδομένα (απρόσκοπτη συνδιάλεξη,ακριβής χρέωση,κλπ).

Εγώ ήμουν στην 4net ένα χρόνο και είχα πρόσβαση στο net μόνο τους έξι!!!!

Το απόγευμα που γύρναγα σπίτι το ρουτερ ήταν ξεσυγχρονισμένο.Κάθε μέρα!!!

Μετά απο μία εβδομάδα τους παίρνω τηλ (αναμονή 2 ώρες!) τους αναφέρω το πρόβλημα,είχα δει και τι ώρες έκανε τις αποσυνδέσεις,θα δώσουν την βλάβη κλπ,που όλοι ξέρουμε και έχουμε ακούσει.

Πέρασε ένας μήνας και ούτε φωνή ουτε ακρόαση,ήρθε και ο λογαριασμός,αλλά εγώ τα ίδια.Τους ξαναπέρνω τηλ πάλι με 2 ώρες αναμονή και μου λένε ότι δεν είναι δικό τους θέμα αλλά του ΟΤΕ,και ότι θα το ξαναδώσουν βλάβη.

Μετά από άλλον ένα μήνα με παίρνει ένας τεχνικός του ΟΤΕ και μου λέει ότι θα μου αλλάξει πόρτα.Την άλλαξε την επομένη και για τρείς ημέρες όλα καλά.Μετά πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Ξανά τηλ στην 4net,ξανα μια απο τα ίδια.

Τελευταία φορά που τους πήρα ήταν 31/12/07 όπου και μου είπαν το θεικό : Υπήρχε μόνο μια αναφορά βλάβης τη πρωτη φορά που είχα τηλ!!και για όλα τα άλλα δεν υπήρχε καμία γραπτη αναφορά στο σύστημα!!!!

Τον ιανουάριο πάω σε ΟΤΕshop και κάνω μεταφορα την γραμμη στον ΟΤΕ.Σε δύο ημέρες ήμουν στον ΟΤΕ και καπάκι δίνω βλάβη.Την επόμενη με παίρνει τηλ ο τεχνικός,έρχεται σπίτι,το μετράει,δεν βρίσκει πρόβλημα και πάει στο ΚΑΦΑΟ όπου και έγιναν όλες οι εργασίες.Το πόρισμα γιατι έγραψα πολλά : Το δίκτυο στην περιοχη μου είναι απαρχαιωμένο και κομμάτι του είναι ακόμα εναέριο.¨Οταν πέφτει ο ήλιος έχω SNR 10-13 και αυτό προκαλούσε τις αποσυνδέσεις.Επι μια εβδομάδα προσπαθούσαν να το διορθώσουν και πλέον το βράδυ δεν αποσυνδέται πλέον αλλά σέρνεται.Κάτι είναι και αυτό μετά την αδιαφορια της 4net.Τώρα πέρασαν και την οπτική ίνα και το δικτυο έγινε και ethernet και ετοιμάζουν την πλήρη εκσυγχρονιση της περιοχής.

Ο εναλλακτικός και στο "ιδιόκτητο" να είσαι πάλι τον ΟΤΕ θα καλέσει γιατι τεχνικό δεν εχει αυτος,και μην σου τύχει πρόβλημα όπως το δικό μου.

Δημοσ.

Εμαθα από φίλο που δουλεύει στον ΟΤΕ ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει πακέτο με VoIP και Ιντερνετ, στο οποίο θα κρατάς τον αριθμό της γραμμής σου και δεν θα πληρώνεις πάγιο, απλά θα πληρώνεις μόνο το ιντερνετ

Δημοσ.

Μακάρι...

Μου ακούγετε απίστευα λογικό.

Μέχρι τώρα ο Οτε ενοικιάζει τα καλώδια του και κάνει συμβάσεις για παροχές.

Περιμένει μέχρι να βγάλει όσα λεφτά μπορεί απο 4νετ και όλες τις άλλες και μετά κάνει το μεγάλο μπαμ...

Για τα λεφτά τα κάνει όλα!

• Super Moderators
Δημοσ.
Εμαθα από φίλο που δουλεύει στον ΟΤΕ ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει πακέτο με VoIP και Ιντερνετ, στο οποίο θα κρατάς τον αριθμό της γραμμής σου και δεν θα πληρώνεις πάγιο, απλά θα πληρώνεις μόνο το ιντερνετ

το βλέπω λίγο δύσκολο...αλλά για να δούμε...

Δημοσ.
Οι εναλλακτικοί θα χρειαστούν πολλά χρόνια να σου προσφέρουν αυτά που εμείς θεωρούμε ήδη δεδομένα (απρόσκοπτη συνδιάλεξη,ακριβής χρέωση,κλπ).

Εγώ ήμουν στην 4net ένα χρόνο και είχα πρόσβαση στο net μόνο τους έξι!!!!

Το απόγευμα που γύρναγα σπίτι το ρουτερ ήταν ξεσυγχρονισμένο.Κάθε μέρα!!!

Μετά απο μία εβδομάδα τους παίρνω τηλ (αναμονή 2 ώρες!) τους αναφέρω το πρόβλημα,είχα δει και τι ώρες έκανε τις αποσυνδέσεις,θα δώσουν την βλάβη κλπ,που όλοι ξέρουμε και έχουμε ακούσει.

Πέρασε ένας μήνας και ούτε φωνή ουτε ακρόαση,ήρθε και ο λογαριασμός,αλλά εγώ τα ίδια.Τους ξαναπέρνω τηλ πάλι με 2 ώρες αναμονή και μου λένε ότι δεν είναι δικό τους θέμα αλλά του ΟΤΕ,και ότι θα το ξαναδώσουν βλάβη.

Μετά από άλλον ένα μήνα με παίρνει ένας τεχνικός του ΟΤΕ και μου λέει ότι θα μου αλλάξει πόρτα.Την άλλαξε την επομένη και για τρείς ημέρες όλα καλά.Μετά πάλι το ίδιο πρόβλημα.

Ξανά τηλ στην 4net,ξανα μια απο τα ίδια.

Τελευταία φορά που τους πήρα ήταν 31/12/07 όπου και μου είπαν το θεικό : Υπήρχε μόνο μια αναφορά βλάβης τη πρωτη φορά που είχα τηλ!!και για όλα τα άλλα δεν υπήρχε καμία γραπτη αναφορά στο σύστημα!!!!

Τον ιανουάριο πάω σε ΟΤΕshop και κάνω μεταφορα την γραμμη στον ΟΤΕ.Σε δύο ημέρες ήμουν στον ΟΤΕ και καπάκι δίνω βλάβη.Την επόμενη με παίρνει τηλ ο τεχνικός,έρχεται σπίτι,το μετράει,δεν βρίσκει πρόβλημα και πάει στο ΚΑΦΑΟ όπου και έγιναν όλες οι εργασίες.Το πόρισμα γιατι έγραψα πολλά : Το δίκτυο στην περιοχη μου είναι απαρχαιωμένο και κομμάτι του είναι ακόμα εναέριο.¨Οταν πέφτει ο ήλιος έχω SNR 10-13 και αυτό προκαλούσε τις αποσυνδέσεις.Επι μια εβδομάδα προσπαθούσαν να το διορθώσουν και πλέον το βράδυ δεν αποσυνδέται πλέον αλλά σέρνεται.Κάτι είναι και αυτό μετά την αδιαφορια της 4net.Τώρα πέρασαν και την οπτική ίνα και το δικτυο έγινε και ethernet και ετοιμάζουν την πλήρη εκσυγχρονιση της περιοχής.

Ο εναλλακτικός και στο "ιδιόκτητο" να είσαι πάλι τον ΟΤΕ θα καλέσει γιατι τεχνικό δεν εχει αυτος,και μην σου τύχει πρόβλημα όπως το δικό μου.

Μια απ'τα ιδια και εγω.Εμενα που μου αλλαξανε το username στην Forthnet με το ετσι θελω τι να πω;Ειχα και γω ΔΥΟ συνδεσεις παρακαλω στην forthnet μια Αθηνα και μια Ροδο και τις εκοψα και τις δυο.Ειχα και γω προβληματα με τις ταχυτητες και απλα στην Forthnet με γραφανε,αλλα αυτο που δεν θα τους συγχωρησω ΠΟΤΕ ειναι η αλλαγη του username με το ετσι θελω.Εβαλα ΟΤΕ και ησυχασα.Μια φορα δηλωσα βλαβη και με πηρανε τηλεφωνο απο Οτενετ και μετα απο οτε και μαλιστα στο κινητο τηλεφωνο και μου αλλαξανε dslam μεσα σε μια βδομαδα και ολα καλα απο τοτε.

Και τσαμπα να μου δινει γραμμη η Forthnet δεν την παιρνω.

Δημοσ.

Να επισημάνω ότι ιδιόκτητο σημαίνει ότι έρχεται έξω από την πόρτα σου όπως ο ΟΤΕ, και όχι μέχρι τα ΚΑΦΑΟ.Και τα ΚΑΦΑΟ είναι ιδιοκτησία του ΟΤΕ.

Οπότε μέχρι να καλύψουν και το λεγόμενο last mile απλά θα κοροιδεύουν εμάς.

• Super Moderators
Δημοσ.

να υπενθυμίσω πως ιδιοκτήτης είναι το Ελληνικό κράτος και ο ΟΤΕ είναι απλά ο τωρινός διαχειριστής του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...