Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eιναι αδυνατο να γινει,βαλτε τα κατω ποσες συνδεσεις ειναι καποια εκατομμυρια με 15 ευρω το παγιο τον μηνα ,ειναι μεγαλη η ζημια απο που θα καλυφθει?

Δημοσ.

Λοιπόν,η ΕΕΤΤ έχει επιβάλει στον πΟΤΕ να έχει πάγιο μέχρι το 2010 για να αναπτυχθεί ο ανταγωνισμός.

Αυτά, από προυστάμενο του πΟΤΕ.

Δημοσ.

και λεφτά να μου δίνουν να έχω οτε με το που σκάσουν τα ιδιόκτητα στο ηράκλειο εγώ την κάνω με ελαφρά!άντε ρε οι κλεφτες!οι σιχαμένοι!έχετε ακούσει τίποτα για το ποτε θα λειτουργήσουν τα ιδιόκτητα στο ηράκλειο κρήτης?

Δημοσ.

Φιλε να σε ρωτησω ηταν τυχαια η ημερομηνια που εκανες το ποστ σημερα η ηταν συγκεκριμενο για σημερα?

Πριν καμια 15αρια μερες, μιλουσα με ατομο που εχει μαγαζι δικο του με συνδεσεις για κινητη κτλ κτλ.

Και λεει οτι θα βγει κατι αντιστιχο για DSL και κινητη με μεωση τημις, τελος παντων αυτο δεν με ενδιεφερε και δεν ρωτησα.

Και με ειπε απο 10 φευρουαριου θα εχουμε νεα για το παγιο και καταργηση του ΟΤΕ δηλαδη οτι θα καταργηθει. Τον λεω σιγουρα ? Με λεει αυτο το ξερω εγω ως αντιπροσοπος δεν εχει ανακοινωθει κατι ακομα θα γινει συντομα.

Δεν ειπα κατι γιατι δεν το θεωρισα οτι εχει βαση.

Μπορεις να μας πεις απο που το εμαθες αυτο εσυ ?

Δημοσ.
και λεφτά να μου δίνουν να έχω οτε με το που σκάσουν τα ιδιόκτητα στο ηράκλειο εγώ την κάνω με ελαφρά!άντε ρε οι κλεφτες!οι σιχαμένοι!έχετε ακούσει τίποτα για το ποτε θα λειτουργήσουν τα ιδιόκτητα στο ηράκλειο κρήτης?

H Tellas λειτουργεί ήδη, η forthnet... άστο!

Δημοσ.

ωραία μούφα "βρώμισε" ο ΟΤΕ για να μην πηδάνε οι πελάτες του από τα παράθυρα! μην ψαρώνετε μέχρι να το δείτε να γίνεται, ακόμη κρατάει το φρούριο...

Δημοσ.

Αυτο οτι θα καταργηθει το ακουσα απλα απο καποια ατομα απο μεσα !!

Τωρα απλα περιμενουμε να δουμε αν ειναι αληθεια ?

Αλλα αμα ειναι αληθεια ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...