giorgio1974 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ Ο ΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ?
giorgio1974 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 ΟΧΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Αν και οταν οι εναλακτικοι απλωθουν και σε επαρχια τοτε ισως θα το κανει αλοιως παει για φουντο !!!! Για την ωρα τον στηριζει ...η επαρχια !!!
titikos46 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Στο ονειρο θα ηταν.Αν το καταργηση αυτοκαταργηθηκε.Απο που θα εισπρατει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Παρακαλώ να μην γίνεται συνεχής χρήση κεφαλαίων.
nick_csd Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 παντως εχει ακουστει αυτο για την καταργηση του παγιου, ειχα ακουσει παντως και εγω κατι για την ανοιξη
titikos46 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Eιναι αδυνατο να γινει,βαλτε τα κατω ποσες συνδεσεις ειναι καποια εκατομμυρια με 15 ευρω το παγιο τον μηνα ,ειναι μεγαλη η ζημια απο που θα καλυφθει?
Hlapatsas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Λοιπόν,η ΕΕΤΤ έχει επιβάλει στον πΟΤΕ να έχει πάγιο μέχρι το 2010 για να αναπτυχθεί ο ανταγωνισμός. Αυτά, από προυστάμενο του πΟΤΕ.
giorgosxristou Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 και λεφτά να μου δίνουν να έχω οτε με το που σκάσουν τα ιδιόκτητα στο ηράκλειο εγώ την κάνω με ελαφρά!άντε ρε οι κλεφτες!οι σιχαμένοι!έχετε ακούσει τίποτα για το ποτε θα λειτουργήσουν τα ιδιόκτητα στο ηράκλειο κρήτης?
Greek Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε να σε ρωτησω ηταν τυχαια η ημερομηνια που εκανες το ποστ σημερα η ηταν συγκεκριμενο για σημερα? Πριν καμια 15αρια μερες, μιλουσα με ατομο που εχει μαγαζι δικο του με συνδεσεις για κινητη κτλ κτλ. Και λεει οτι θα βγει κατι αντιστιχο για DSL και κινητη με μεωση τημις, τελος παντων αυτο δεν με ενδιεφερε και δεν ρωτησα. Και με ειπε απο 10 φευρουαριου θα εχουμε νεα για το παγιο και καταργηση του ΟΤΕ δηλαδη οτι θα καταργηθει. Τον λεω σιγουρα ? Με λεει αυτο το ξερω εγω ως αντιπροσοπος δεν εχει ανακοινωθει κατι ακομα θα γινει συντομα. Δεν ειπα κατι γιατι δεν το θεωρισα οτι εχει βαση. Μπορεις να μας πεις απο που το εμαθες αυτο εσυ ?
silverthan Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 και λεφτά να μου δίνουν να έχω οτε με το που σκάσουν τα ιδιόκτητα στο ηράκλειο εγώ την κάνω με ελαφρά!άντε ρε οι κλεφτες!οι σιχαμένοι!έχετε ακούσει τίποτα για το ποτε θα λειτουργήσουν τα ιδιόκτητα στο ηράκλειο κρήτης? H Tellas λειτουργεί ήδη, η forthnet... άστο!
arxaggelos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 ωραία μούφα "βρώμισε" ο ΟΤΕ για να μην πηδάνε οι πελάτες του από τα παράθυρα! μην ψαρώνετε μέχρι να το δείτε να γίνεται, ακόμη κρατάει το φρούριο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 ράδιο αρβύλα ftw?
giorgio1974 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Αυτο οτι θα καταργηθει το ακουσα απλα απο καποια ατομα απο μεσα !! Τωρα απλα περιμενουμε να δουμε αν ειναι αληθεια ? Αλλα αμα ειναι αληθεια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.