jason_rethymno Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Έχω ένα USB Bluetooth που το είχα πάρει πριν 3-4 χρόνια. Και είχα κάνει format στον υπολογιστή μου, με αποτέλεσμα να σβηστούν οι drivers. Και επίσης έχω χάσει το CD με τους drivers του USB Bluetooth. Το USB Bluetooth το πήρα βασικά για να μεταφέρω αρχεία από το κινητο μου στον υπολογιστή μου και το αντίστροφο. Και τώρα που δεν έχω τους drivers δεν μπορώ να κάνω μεταφορά. Επισης εψαξα στο Internet για drivers αλλά δεν ήταν συμβατοί. Και επίσης δε γραφει στο USB Bluetooth ποιο μοντέλο είναι. Έχει κανείς καμία λύση;
gfilippas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Τους drivers της WIDCOMM είχες; Είναι το πιο πιθανό. Ποιο λειτουργικό έχεις; Δεν το βλέπουν τα windows;
jason_rethymno Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Τους drivers της WIDCOMM είχες; Είναι το πιο πιθανό.Ποιο λειτουργικό έχεις; Δεν το βλέπουν τα windows; XP έχω. Το βλέπουν τα Windows, μπορώ να μεταφέρω αρχεία από τον υπολογιστή μου στο κινητό, αλλά δε μπορώ να μεταφέρω αρχέια από τον κινητό μου στον υπολογιστή μου.
gfilippas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που έγραψες αρχικά. Αν έχεις εγκαταστήσει το sp2 θα πρέπει με το που βάζεις το bt dongle στην θύρα usb να γίνεται αυτόματα και η εγκατάσταση των drivers της microsoft. Πράγμα που για αρκετούς που προτιμούν τους drivers της WIDCOMM είναι αρκετά σπαστικό.
jason_rethymno Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που έγραψες αρχικά.Αν έχεις εγκαταστήσει το sp2 θα πρέπει με το που βάζεις το bt dongle στην θύρα usb να γίνεται αυτόματα και η εγκατάσταση των drivers της microsoft. Πράγμα που για αρκετούς που προτιμούν τους drivers της WIDCOMM είναι αρκετά σπαστικό. Το sp2 το έχω εγκαταστήσει. Αλλα δεν ξέρω αμα είναι της WIDCOMM. Το μόνο που γράφει το USB Bluetooth ειναι: Bluetooth TM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.