Προς το περιεχόμενο

Τα παίξε το rapidshare και μου χάρισε μέρες

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε εμένα πάντως δεν χαρίσαν μέρες...

Ας πάω λίγο offtopic: Κάποιος είπε ότι κατέβασε "αρχεία" που αν τα αγόραζε θα κάναν 5000. Το ίδιο πιστεύω κάνουμε όλοι και είναι πολύ καλύτερο για εμάς. Ακούμε 5-10 cd παραπάνω που αν δεν είναι χαζοτσιφτετελοειδή θα σκεφτούμε λίγο παραπάνω. Θα δούμε 4-5 ταινίες παραπάνω, οπού και η μία να μας κάνει να προβληματιστούμε κέρδος για εμάς είναι. Το βασικότερο είναι η εξοικονόμηση χρημάτων για σημαντικότερους λόγους. Και δεν είναι κλέψιμο από κάποιον που δεν έχει λεφτά, είναι από τραγουδιστές-εταιρείες που έχουν ήδη αρκετά σύμφωνα με τα κριτήρια μου.

Κάτι ακόμα: Όποιος δεν έχει rapidshare και παιδεύεται ας αγοράσει ένα account. Θα γλυτώσει πολλές ώρες παιδέματος με αποσυνδέσεις και ιστορίες. εδώ και 1.5-2 χρόνια έχω δώσει το πολύ 150 ευρώ και πραγματικά έχω οτιδήποτε με ενδιαφέρει από βίντεο, μουσική,ταινίες, παιχνίδια, προγράμματα κτλ...

αν πραγματικά κατεβάζεις αυτό που χρειάζεσαι είσαι πραγματικά κερδισμένος.

όταν έβαλα dsl για πρώτη φορά, είχα δει αν αυτά που κατέβασα (όσα ήθελα βέβαια) άξιζαν τα χρήματα της σύνδεσης, και πράγματι άξιζαν.

τώρα πια.. τις περισσότερες φορές δεν κατεβάζω γιατί ο χρόνος να τα δω ή να παίξω είναι λίγος.

το θέμα είναι να μην το αφήνεις να κατεβάζει υλικό συνέχεια γιατί μετά και από το να βρεις χώρους αποθήκευσης και ο χρόνος που κάνεις να τα βρεις και να τα δεις, καταντά ασύμφορο.

Δημοσ.

Γεγονός είναι οτι αρκετοί, απο κάποιο σημείο και μετά (μετά τη γλύκα και τα όργια του πρώτου καιρού που δεν άφηναν τίποτα ακατέβατο, και αφού βλέπουν οτι ο αποθηκευτικός τους χώρος εξαντλείται...) σταματούν το αχαλίνωτο downloading και γίνεται πιο συνετή χρήση...

Πάντως είναι πολύ βολικό αφού ο,τι ώρα θες επιλέγεις και κατεβάζεις εγγυημένα...χωρίς να ψάχνεις torrents και να περιμένεις seeders

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...