Προς το περιεχόμενο

Τα παίξε το rapidshare και μου χάρισε μέρες

xania4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά ενώ το account ου κανονικά έληγε την δευτέρα(το είχα δεί πρίν μια βδομάδα) μπήκα σήμερα και μου λέει ότι λήγει την πέμπτη.Τι έγινε μήπως επειδή ήτανε down μερικές φορές μας χάρισε μέρες?

Δημοσ.

Σιγά ρε παιδιά 7 ευρώ κάνει.Σε σχέση με αυτά που κατεβάζεις δεν είναι τίποτε.Εγώ αν αγόραζα αυτά που κατέβαζς θα έδινα τουλάχιστον 5.000 ευρώ τον μήνα μην πώ και παραπάνω.

Δημοσ.
Σιγά ρε παιδιά 7 ευρώ κάνει.Σε σχέση με αυτά που κατεβάζεις δεν είναι τίποτε.Εγώ αν αγόραζα αυτά που κατέβαζς θα έδινα τουλάχιστον 5.000 ευρώ τον μήνα μην πώ και παραπάνω.

θα τα αγόραζες όμως όλα αυτά στην πραγματικότητα? ;)

Δημοσ.
Δεν το νομίζω:-D

ελήφθη ! B)

το θέμα είναι να δεις τι θα αγόραζες στην πραγματικότητα για να δεις αν άξιζε τον κόπο.

και όχι να λέμε

κατέβασα κάτι που έχει αξία χχχ ευρώ. ;)

Δημοσ.
τι ειναι αυτο το rapidshare????:shifty:

είναι ένα από τα site που φιλοξενούν αρχεία χρηστών στο internet.

αν για παράδειγμα κάποιος θέλει να μοιραστεί κάτι με έναν φίλο του ή με οποιονδήποτε άλλον το ανεβάζει σε αυτό το site.

Δημοσ.
thanks!!!!κατατοπιστικο θα ελεγα.θα το ψαξω αυριο

παίζει να είναι και το πιο δημοφιλές WEB HOSTER του κόσμου

http://rapidshare.com/

With 210 Gigabit/s of Internet connectivity and 4.5 Petabytes of storage, RapidShare is one of the biggest and fastest web hosters world wide.

1-Click web hosting for free

With our 1-Click web hosting solution you can put your files online for free with just one click fast and easy. You decide, who will be able to access your file. Only people knowing the exact download URL are able to download your file. Your file will be deleted when it has not been accessed for more than 90 days or you use your delete link.

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως δεν χαρίσαν μέρες...

Ας πάω λίγο offtopic: Κάποιος είπε ότι κατέβασε "αρχεία" που αν τα αγόραζε θα κάναν 5000. Το ίδιο πιστεύω κάνουμε όλοι και είναι πολύ καλύτερο για εμάς. Ακούμε 5-10 cd παραπάνω που αν δεν είναι χαζοτσιφτετελοειδή θα σκεφτούμε λίγο παραπάνω. Θα δούμε 4-5 ταινίες παραπάνω, οπού και η μία να μας κάνει να προβληματιστούμε κέρδος για εμάς είναι. Το βασικότερο είναι η εξοικονόμηση χρημάτων για σημαντικότερους λόγους. Και δεν είναι κλέψιμο από κάποιον που δεν έχει λεφτά, είναι από τραγουδιστές-εταιρείες που έχουν ήδη αρκετά σύμφωνα με τα κριτήρια μου.

Κάτι ακόμα: Όποιος δεν έχει rapidshare και παιδεύεται ας αγοράσει ένα account. Θα γλυτώσει πολλές ώρες παιδέματος με αποσυνδέσεις και ιστορίες. εδώ και 1.5-2 χρόνια έχω δώσει το πολύ 150 ευρώ και πραγματικά έχω οτιδήποτε με ενδιαφέρει από βίντεο, μουσική,ταινίες, παιχνίδια, προγράμματα κτλ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...