Προς το περιεχόμενο

exchange server και σύνδεση με hotmail

peppasko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα exchange server με 30 clients.θέλω να κάνω το εξής. ο server να μπαίνει στο internet να κατεβάσει τα mail από ένα mail τις μορφής [email protected] .έπειτα να αποσυνδέεται να μπαίνει στο τοπικό δίκτυο και όλοι οι clients να κατεβάζουν τα mail στο pc τους διαγράφοντας όσα δεν θέλουν.μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται και πως περίπου?thanks.

Δημοσ.
έχω ένα exchange server με 30 clients.θέλω να κάνω το εξής. ο server να μπαίνει στο internet να κατεβάσει τα mail από ένα mail τις μορφής [email protected] .έπειτα να αποσυνδέεται να μπαίνει στο τοπικό δίκτυο και όλοι οι clients να κατεβάζουν τα mail στο pc τους διαγράφοντας όσα δεν θέλουν.μπορεί κάποιος να μου πει αν γίνεται και πως περίπου?thanks.

Το ξέρεις ότι το Hotmail δε δίνει ούτε POP3 πρόσβαση ούτε IMAP, έτσι;

Μία ιδέα, αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει : Στήνεις Thunderbird με το Webmail και το Webmail-Hotmail add-on και του ορίζεις να κατεβάζει τα mails από το Hotmail account. Το Webmail add-on στην ουσία συνδέεται στο Hotmail, κάνει parsing για να τραβήξει τα emails από το HTML περιεχόμενο και τρέχει τοπικά έναν POP3 server. Σε αυτόν συνδέεται ο Thunderbird για να πάρει τα mails. Εσύ μπορείς μετά να κάνεις κάτι σαν αυτό για να πάρει ο Exchange τα emails που θες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...