Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 να πηγαινα και γω ΝΥ και ας κοιμομουν πανω σε καρφια...
1980 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 να πηγαινα και γω ΝΥ και ας κοιμομουν πανω σε καρφια... και εγω αυτο σκεφτομουνα ρε.
PavelX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 να πηγαινα και γω ΝΥ και ας κοιμομουν πανω σε καρφια... με τη διαφορά ότι τα καρφιά δεν περπατάνε πάνω σου ούτε λες "ΩΧ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ" και τώρα on topic, αγαπητή κατερίνα ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ^^
cbr600RR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 αν δε μπορεις να παρεις πισω την προκαταβολη.. χαρισε τους την και βρες ενα μερος της προκοπης να μεινεις.. ριξε και μια μεγαλη μουτζα σαυτον που βρηκε το ξενοδοχειο !
kage Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 αν δωσετε κατι παραπανω δεν νομιζω να σας πει οτι δεν μπορειτε να αλλαξετε ξενοδοχειο
xpapias Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 αν δωσετε κατι παραπανω δεν νομιζω να σας πει οτι δεν μπορειτε να αλλαξετε ξενοδοχειο Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω...
Crizzt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 sleeping bag δεν σωζει την κατασταση λιγο ε? Ανακαλυψη με την ευγενικη χορηγεια του Ε.Σ. : ΟΧΙ
slipknot Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Πω,τι κατσαρίδα ήταν αυτή ? Για να την σκοτώσεις αυτή θες βαριοπούλα !
Φρού-Φρού Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Αν η ακύρωση γίνει 22 ημέρες πρίν την ημερομηνία του check in τα χρήματα επιστρέφονται κανονικά.
χάπι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Να ένα τέτοιο είχα δει κι εγώ στη μπανιέρα του προηγούμενου σπίτιου μου και κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό ... Βέβαια μετά βούλωσα τα πάντα, εξάντλησα κατσαριδοπαγίδες, σπρέι και άλλα "κόλπα" και δεν ξαναείδα τίποτα αλλά, δε λέει να πας Ν.Υ. με εντομοκτόνα και κατσαριδοπαγίδες στη βαλίτσα. Οπότε, προτείνω ακύρωση μετ' επιστροφής χρημάτων, ή στην τελική, χαρισέ τους τα (τους γύφτους) και βρες ένα ντίσεντ πλέις να μείνεις ! έντιτ/ η κατσαρίδα τουλάχιστον ψεκάζεται ! Με το ποντίκι τι κάνεις ????
leftermann Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 αυτήν την κατσαρίδα την βάζεις να μαλώσει πρώτα με το ποντίκι, και αφού το σκοτώσει την ψεκάζεις μπας και την σκοτώσεις
χάπι Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 lefterman ! (άστα φίλε και ΔΕΝ νικιέται το ποντίκι ... Εκτός βέβαια και αν είσαι ή έχεις γάτα.)
VOLKANA Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Καλά δεν το έχουν κλείσει ακόμα αυτό το ξενοδοχείο? Έλα μωρέ μπορεί να έχουν προσλάβει μέχρι να πάτε συνεργείο απεντόμωσηε και μυωκτονίας και δεν θα έχετε το ποντίκι στο κρεβάτι. Έλπίζω να μην υπάρχει κανένας με πολύ μαλλί και αν υπάρχει κουρέψτε τον μη φέρει καμιά αμερικάνα κατσαρίδα στην ελλάδα και χαλάσει η ράτσα.
panbil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 οπως και λεει και ο Φρού-Φρού εχεις χρονο να ακυρωσεις και να παρεις πισω τα χρηματα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.