dpolal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2001 Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθεια σας.<P>Αποφάσισα να περάσω τα μουσικά cd μου σε MP3.<BR>Έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει ήδη το Lame το οποίο και θεωρώ από τα καλύτερα στο είδος του.<P>Χρειάζομαι όμως και έναν audio grabber προκειμένου να μετατρέψω τα κομμάτια σε wav και κατόπιν μέσω του lame σε MP3.<BR>Εκτός και αν η παραπάνω διαδικασία γίνετε με κάποιο άλλο τρόπο (ποιό εύκολα εννοείτε)...<P>Έχω δοκιμάσει το AudioGrabber αλλά δεν ξέρω αν όντως είναι καλό και κυρίως ποιές είναι οι ποιό σωστές ρυθμίσεις...<P>Έχετε κάτι να μου προτείνετε ;;;;;;<BR>Please help me...
Mercedes-Fanatic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2001 Φίλε το Audiograbber είναι ένα από τα σχετικά καλά προγράμματα για τέτοιου είδους διαδικασίες, και μπορεί να μετατρέψει κατευθείαν τα δεδομένα του CD σε MP3 με μια σχετικά καλή ποιότητα (τουλάχιστον για έναν μέσο χρήστη). Φρόντισε μόνο η διαδικασία της αντιγραφής να γίνεται digital και όχι με τον κλασσικό τρόπο (έχει ειδική ρύθμιση το πρόγραμμα). Τώρα όσον αφορα στην ποιότητα των αρχείων που θα προκύψουν φρόντισε να έχεις βάλει υψηλό bitrate στο MP3 encoder το οποίο παρεμπιπτόντως μπορείς εσύ να ορίσεις ποιο θα είναι, μέσα από το πρόγραμμα.<BR>Αν χρειαστείς επιπλέον βοήθεια PM me.<BR>
Pads Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2001 Exact Audio Copy <A HREF="http://www.exactaudiocopy.de/index.html" TARGET=_blank>http://www.exactaudiocopy.de/index.html</A> <BR>To programma einai free kai sigoura to kalitero afth th stigmh kai me yposthriksh cddb<BR>Einai poli kalo sto na diavazei gradzounismena cd<BR>Padws me opio programma kai na kaneis rip oso pio xamhlh taxythta toso pio kalo to rip kata meso oro
dpolal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2001 Ευχαριστώ για τις οδηγίες σας.<P>Όπως είπα στην αρχή προτιμώ να κάνω τη διαδικασία σε δύο χρόνους με το να μετατρέπω τα wav σε MP3 μέσω του Lame.<BR>Ξέρω ότι απαιτεί χρόνο αλλά δε με πειράζει προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι ποιοτικό...<P>Θα δοκιμάσω το Exact audio copy και βλέπουμε.<P>Και πάλι ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.