NAPOLETANOS Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Έχω ένα σκληρό δίσκο Samsung 2.5 με τροφοδοσία απευθείας από την USB θύρα. Το πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε ξαφνικά είναι ότι δεν τον βλέπει ο υπολογιστής μου. Ως ένδειξη έχω μόνο ότι το κόκκινο λαμπάκι αναβοσβήνει για 6 φορές γρήγορα μετά μένει για λίγο σβηστό ανάβει μια φορά με μεγαλύτερη διάρκεια από τις προηγούμενες 6 μετά σβήνει και επαναλαμβάνεται πάλι η προαναφερθείς διαδικασία. Μήπως ξέρει κανένας τι πάει να πει αυτό και αν υπάρχει λύση?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 τον ακούς να γυρνάει? αν όχι δοκίμασε να του βάλεις κάποιο καλώδιο που βγάζει σε 2 usb για να συνδεθεί στον υπολογιστή (υπάρχουν στην αγορά) έτσι ώστε να παίρνει πιο πολύ ρεύμα...
Schiller Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 τον ακούς να γυρνάει?αν όχι δοκίμασε να του βάλεις κάποιο καλώδιο που βγάζει σε 2 usb για να συνδεθεί στον υπολογιστή (υπάρχουν στην αγορά) έτσι ώστε να παίρνει πιο πολύ ρεύμα... Επισης δοκιμασε να τον βαλεις σε ΑΛΛΗ USB θυρα... Τα ενσωματωμενα HUB πολλων μητρικων δινουν πληρες ρευμα μονο σε μερικες απο τις USB θυρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.