profion Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Εδω κ 4 μηνες που εχω τα ηχεια δουλευαν μια χαρα,μεχρι που χθες το βραδι ξαφνικα βγηκαν off!Μαλλον μπορει να φταει που δεν τα ειχα σε πριζα ασφαλειας.Απλα θελω να ρωτησω επειδη ειμαι μεσα στην εγγυηση τι μπορω να κανω?να παω στην αντιπροσωπεια τις logitech ή να να παω στα multirama που τα αγορασα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 δλδ δεν ανάβει το panel σαν να έχεις κλείσει το διακόπτη του subwoofer? αν ναι τότε checkαρε την ασφάλεια των ηχείων που βρίσκετε στο πίσω κάτω μέρος του subwoofer, ίσως να έχει καεί...μου έχει συμβεί και μένα 1-2 φορές (έχασα μερικά χρόνια από την ζωή μου μέχρι να το πάρω χαμπάρι, τα έχω πάνω από 3 χρόνια aka no warranty )
profion Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 ναι δεν αναβει το πανελ καθολου ,θα τσεκαρω την ασφαλεια?κοιταξα στο ςwoofer αλλα δεν καταλαβαινω που ειναι η ασφαλεια?
profion Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 ok το βρηκα ας ελπιζω να ειναι αυτο οντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.