ntg1980 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά, εγώ με IntelCore™ 2 Quad Q6600 (2.4 GHz, 8MB SLC, 1066MHz FSB) 2GB DDR-2 Memory nVidia GeForce 8600GS graphics with 512MB dedicated Video Memory 500GB S-ATA hard disk drive Blu-ray Disc with multi format DVD writer 11-in-1 Card reader and 7.1 sound Wireless LAN 802.11b/g αξίζει να εγκαταστήσω τα Windows Vista Ultimate x64 (αν υφίσταται κάποια αξιόλογη διαφορά με τις δυνατότητες του συστήματος μου) ή να παραμείνω στα προεγκατεστημένα Vista Home Premium x32 (τα οποία πάνε έτσι κι αλλιώς σφαίρα)?
zevage Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Βρε παιδια τι ακριβως σημαίνει Windows XP Home εκδοση ΟΕΜ? Μπορώ να τα αγοράσω και να τα εγκαταστήσω σε υπολογιστή (laptop)?
manosmad Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό που δεν καταλαβαίνω φίλε Commentator, είναι πως ένα Senior Member του Forum σαν κι εσένα δεν έχει σχηματίσει γνώμη για το ποιό λειτουργικό να επιλέξεις. Τεσ πα.... Εγώ έχω τα Vista Ultimate με το συστημα της υπογραφής μου και με λίγα tweaks που βρήκα εδω μέσα, πετανε ( ε.. προβλήματα έχουν και τα καλύτερα σπίτια). Ωραία τα ΧΡ αλλά και τα ΄98 τα "αγαπούσαμε" και τα ίδια ασχημα λέγαμε για τα ΧΡ στην αρχή αν θυμάστε!!
xolloth Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 vista ultimate x64 απο μενα. με 4 γιγα μνημη θα πετανε.
ntg1980 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Αυτό που δεν καταλαβαίνω φίλε Commentator, είναι πως ένα Senior Member του Forum σαν κι εσένα δεν έχει σχηματίσει γνώμη για το ποιό λειτουργικό να επιλέξεις. Τεσ πα.... Εγώ έχω τα Vista Ultimate με το συστημα της υπογραφής μου και με λίγα tweaks που βρήκα εδω μέσα, πετανε ( ε.. προβλήματα έχουν και τα καλύτερα σπίτια). Ωραία τα ΧΡ αλλά και τα ΄98 τα "αγαπούσαμε" και τα ίδια ασχημα λέγαμε για τα ΧΡ στην αρχή αν θυμάστε!! Συμφωνώ μαζί σου, απόλυτα μάλιστα!! Δεν τρελάθηκα που θα'βαζα σε νέο δυνατό σύστημα XP! Αν είναι να δώσει κανείς τόσα λεφτά για να πάρει ένα καλό καινούριο μηχάνημα, θα βάλει κι ένα καινούριο λογισμικό πάνω που θα έχει τις ανάλογες απαιτήσεις και θα θυμίζει κάτι από 2008 κι όχι κάτι από 2000! Αν είναι να πάρω ένα καινούριο πανάκριβο αμάξι και να βάλω πάνω χειροκίνητα παράθυρα επειδή φοβάμαι πως τα αυτόματα θα χαλάσουν και να βάλω κασετόφωνο επειδή φοβάμαι πως το CD θα κολλάει στις λακούβες, ας πάρω καλύτερα ποδήλατο.... Για μένα προσωπικά η θολούρα των XP είναι πεταμένα λεφτά πλέον...
Commentator Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 καλα καλα manosmad μην βαρας Τα Vista Ultimate στα χ64 ή χ86;
antonl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 καλα καλα manosmad μην βαραςΤα Vista Ultimate επι ποσο ειναι καλυτερο να βρω;χ64 ή χ86; Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τα 32-bit, οπότε πας για x64. Να μην αγχώνεσαι και με το memory limit αργότερα. Το "επί πόσο" με μπέρδεψε λίγο αρχικά ΥΓ: Από περιέργια, από τι συμπέρανες τελικά ότι δε σε καλύπτουν τα Home Premium; Ελπίζω όχι από το ότι έχου πιο μουράτο όνομα...
fsbmaniac Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 καταρχην τα vista ειναι ποιο γρηγορα απο τα xp εαν ξερεις να τα στησεις και να τα ρυθμισεις.Επισης δεν μας ειπες αν παιζεις πολλα παιχνιδια και εχεις αναγκη για 4gb μνημη .Αλλιως δεν βλεπω λογο να πας στα 64. αλλα ξενικα γιατι να πας στα Ultimate ? Παντως δες τι θες και τι θα χρησιμοποιησεις και παρε vista οποια εκδοση θεωρεις οτι εινια καλυτερη για σενα.Μη δωσεις χρηματα για τα xp
Commentator Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 ΥΓ: Από περιέργια, από τι συμπέρανες τελικά ότι δε σε καλύπτουν τα Home Premium; ειναι πληρεις στα features σε προστασια και "entertainment" Επισης δεν μας ειπες αν παιζεις πολλα παιχνιδια και εχεις αναγκη για 4gb μνημη δεν παιζω πολλα παιχνιδια λογω ελευθερου χρονου αλλα σε λιγο καιρο θα αρχισω να παιζω μερικα οπως crysis κτπ.Απο τα παλια παιχνιδια μερικα στο mame,σε emulators και το GTA san andreas multiplayer,δεν ξερω αν θα μπορω να τα παιζω και στα vista.2GB RAM εχω οπως φαινεται και στην υπογραφη
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 ειναι πληρεις στα features σε προστασια και "entertainment[...] Τα extra features της ultimate ένταντι της home premium σύμφωνα με τη microsoft (δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλες διαφορές που δεν αναφέρονται): 1) Protect against hardware failure: Κάτι σαν το κλασικό backup που υπάρχει σε όλα τα windows (και που δεν ξέρω κάποιον που να χρησιμοποιεί αυτό αντί ένα αντίστοιχο τρίτου κατασκευαστή). 2) Windows Fax and Scan: No comment. 3) Easier remote access for your business: Το γνωστό remote desktop connection (κάτι σαν το VNC φαντάζομαι αλλά με λιγότερες επιλογές). 4) Better protect your data: Κάτι σαν το encryption των XP που επίσης δεν ξέρω κάποιον home user που να το χρησιμοποιεί. Data security on lost or stolen PC devices [...] source Τελοσπάντων χρήματά σου είναι και ό,τι πιστεύεις πως σε καλύπτει καλύτερα θα αγοράσεις. [...]Επισης δεν μας ειπες αν παιζεις πολλα παιχνιδια και εχεις αναγκη για 4gb μνημη .Αλλιως δεν βλεπω λογο να πας στα 64[...] Έχεις κάποιον λόγο για τον οποίο να πάει στα 32;
Gibs Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Με ένα γρήγορο "γουγλάρισμα",αγαπητέ συν-φορουμήτη (πώς στον διάολο γράφεται ),βρήκα αυτόν τον πίνακα,ίσως και σε βοηθήσει λιγάκι πάνω στις εκδόσεις των Vista. (Προσωπικά,XP Pro θα σου έλεγα,αλλά όπως είπαν και οι υπόλοιποι ας μην flamαρουμε.)
Commentator Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 σε ευχαριστω Gibs για τον πινακα που ποσταρες
manosmad Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2008 Commentator πιστεύω πω σου λύθηκαν όλες οι απορίες για το τί να πάρεις, ή μήπως να διαλέξεις μεταξύ Ubuntu και Kubuntu?? lolololololol Πλάκα κάνω Vista Ultimate 64-bit λοιπόν!!
Gibs Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ λέω Windows Vista Ultimate 64-bit SP1.Όταν φτάσεις στο ταμείο,να φροντίσεις να έχεις ξεκούμποτο το παντελόνι....να μην δυσκολευτούν οι άνθρωποι... Windows Vista Ultimate English ΜΟΝΟ 489,00 ?!!!!Αυτά δεν είναι παράθυρα (εκ του windows),αυτά είναι όλο το σαλόνι!
Commentator Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ λέω Windows Vista Ultimate 64-bit SP1.Όταν φτάσεις στο ταμείο,να φροντίσεις να έχεις ξεκούμποτο το παντελόνι....να μην δυσκολευτούν οι άνθρωποι... χαχαχα:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.