Commentator Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Θέλω να αγοράσω καινούργια windows.Ποια να πάρω;
jim_p Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Θα αγορασεις καινουρια με σκοπο να ξεφορτωθεις τα παλια ή γιατι εχεις ηδη και θες και αλλη μια εκδοση? Αν εχεις παλια windows (εποχης 2000 πχ) παρε xp, αλλιως παρε vista και περιμενε ως το service pack πριν τα βαλεις.
111111 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Θέλω να αγοράσω καινούργια windows.Ποια να πάρω; Εάν το σύστημά σου είναι αυτό που περιγράφεται στην υπογραφή σου , τότε windows vista ultimate οπωσδήποτε. παλαιότερα συστήματα με Ρ4 καλύτερα να μήνουν σε Xp, είναι μια χαρά.
antonl Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Εάν το σύστημά σου είναι αυτό που περιγράφεται στην υπογραφή σου , τότε windows vista ultimate οπωσδήποτε. παλαιότερα συστήματα με Ρ4 καλύτερα να μήνουν σε Xp, είναι μια χαρά. Για ποιον λόγο τα ultimate κι όχι τα home premium; Αξίζουν δηλ. τα extra features τους +~70-100 ευρώ; Πρόταση μου να πας σε Vista home premium 64. Δε μου φαίνεται καλή ιδέα να πληρώσεις για κάτι για το οποιό θα χεις υποστήριξη λίγους μήνες άκομα. Αν ρωτούσες ποια έκδοση να "αγοράσω" θα πρότινα XP Pro. Αλλά ας μην το κάνουμε flame
insomnic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Σαν λειτουργικό, τα XP είναι γρηγορότερα και πιο συμβατά.
Commentator Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 To pc που εχω ειναι της υπογραφης μου.Να πω οτι δεν θελω vista ακομα. XP θα αγορασω.Τα λεφτα δεν ειναι προβλημα,οσο παει
washcloud Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Τότε το θέμα ποιό είναι;Αν θα πάρεις home ή pro;
grdimis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Θέλω να αγοράσω καινούργια windows.Ποια να πάρω; μην το σκεφτεσε παρε τα ΧΡ τωρα που ειναι πολλυ φτηνα και ειδικα αν πας στο ΕΒΑΥ τα εχουν με 40 ευρω.Μην Κανεις το λαθος και...
Commentator Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Τότε το θέμα ποιό είναι;Αν θα πάρεις home ή pro; Το σκεφτηκα και ειδα οτι θα εχω προβληματα με τα τωρινα vista
chris2060 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 εγω πριν 2 μερες εβαλα professsional. αφου δεν σε νιαζουν τα λεφτα γιατι να μην παρεις pro?
Siropiastos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 +1 στα προ. Αγγλικα κατα, δικη μου, προτιμηση
Commentator Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 τα ελληνικα εχουν προβληματα?ειναι πιο αργα?
Siropiastos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 τα ελληνικα εχουν προβληματα?ειναι πιο αργα? οχι καθολου, απλα δικη μου προτιμηση
Bspus Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Αν παρεις τα αγγλικα προ, μπορεις να τους προσθεσεις την επιλογη για οποιαδηποτε γλωσσα στα μενου. Αυτο γινεται με το multilingual user interface (MUI) που μπορεις να κατεβασεις και δουλευει μονο με τα αγγλικα xp pro. Ενας αλλος λογος που μπορει να θες αγγλικα ειναι επειδη οτιδηποτε ψαχνεις στο google σε σχεση με windows θα ειναι στα αγγλικα, οποτε καλυτερα να ξερεις τα μενου στα αγγλικα
alkisg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Vista Ultimate: + Αλλάζεις αγγλικά / ελληνικά κτλ με τα language packs που τα κατεβάζεις από το Windows Update + Μπορείς να κάνεις downgrade το license και να βάλεις Windows XP , και όταν αργότερα θελήσεις το ξαναγυρνάς σε Vista (αυτό επιτρέπεται και με τη business edition αλλά όχι με την premium): http://download.microsoft.com/download/d/2/3/d23b9533-169d-4996-b198-7b9d3fe15611/downgrade_chart.doc - Αρνητικό: τιμή... Το MUI για τα XP δε διατίθεται μέσα από retail κανάλια, οπότε αν βάλεις MUI θα είσαι παράνομος. Οπότε αν είσαι παράνομος δεν έχει νόημα να ψάχνεις τι λειτουργικό θα αγοράσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.