outlaw star Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους.έχω την evga 650 i ultra.Mε του που ανοίγω το pc μου εμφανίζει τη πρώτη οθόνη του bios και μου λέει είτε πάτα del για να μπω bios είτε πάτα f1 για να συνεχίσεις στα windows. Όλα καλά.απλά μερικές φορές όταν πατάω το f1 για να μπει στο λειτουργικό μερικές φορές(περίπου 1 στις 15 όταν ανοίγω στο pc ) στην επόμενη οθόνη εκεί που λέει verifing pool data κολάει και δε συνεχίζει ότι και να κάνω..εάν πατήσω το reset γίνονται κλασσικά όλα απο την αρχή και μπαίνω κανονικά στα windows.Γιατί το κάνει αυτό?έχει κάποιο πρόβλημα.ο υπολογιστής είναι καινούργιος.ευχαριστώ εκ των προτέρων
outlaw star Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 ρε παιδια κανείς???βοηθήστε please!
Vatos_locos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Βios update και τσέκαρε και τους δίσκους σου αν είναι οκ
outlaw star Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 οι δίσκοι είναι οκ είναι το πρώτο πράγμα που έκανα..όσο για το bios update μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο με το πως γίνεται??flopy δεν έχω..
Vatos_locos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 αν πας στο site της evga θα δεις οτι δεν θες floppy αλλά ψάξε και λίγο ένα .iso θα κατεβάσεις από εκεί και θα κάνει την δουλειά μόνο του
outlaw star Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 λοιπόν διάβασα οδηγίες για να το κάνω απο bootable cd και μου φαίνεται αρκετά απλό.είναι γενικά επικίνδυνο απο cd?sorry που ρωτάω αλλά δεν έχω ξανακάνει.εαν κολλήσει τι γίνεται???υπάρχει δυνατότητα μετά να επανέλθει?thanx
Vatos_locos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 μπες Bios > load default > exit > boot From Cd > flash > κλείσε το pc > Clear Cmos > έτοιμος επικίνδυνο καθόλου αν δεν κάνεις εσύ μαλακία και όχι δεν μπορεί να φτιάξει αν φρικάρει γιατί το bios σε αυτό το board είναι smd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.