yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Πριν 3 μέρες χρειάστηκε να κατεβάσω 2 αρχεία, το ένα 1,6ΜΒ και το 2ο 2,8ΜΒ. Με το που πάτησα το download στον browswer αυτά "στιγμιαία" σχεδόν κατέβηκαν. Αρχικά νόμιζα ότι δεν κατέβασα τα αρχεία αλλά τίποτα html σελίδες, δεν είχα δα συνηθίσει να κατεβάζω αρχεία τέτοιου μεγέθους λες κι είναι 30ΚΒ! Παραδόξως όμως είχα κατεβάσει τα πραγματικά προγράμματα. Πήγα λοιπόν στο http://www.speedtest.net να ελέγξω τη σύνδεσή μου. Ανακάλυψα ότι κατεβάζω με πάνω από 800Kbps/sec (μέτρηση πριν 2 λεπτά: 953Kbps) και ανεβάζω με 56, ενώ η ταχύτητα μου είναι 1024/128. Τι έγινε ρε παιδιά; Αναβαθμίστηκα χωρίς να ενημερωθώ;
disqualified Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 ποιον isp εχεις? Αυτο συμβαινει ακομα? Ποιος στο καλο δινει 1024 με 128upload!!!
totti Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δεν αναβαθμίστηκες... 800 Κilo-BITS per second είναι η μέτρηση που σου δίνει και κοντα στα 1000Κbps που είναι η ονομαστική ταχύτητα της γραμμής σου. Αν θέλεις να δεις πόσα bytes κατεβάζεις κάνεις την ονομαστική ταχύτητα δια 8. 8 bits=1 byte => 953/8=119.25 kilo-BYTES per second
disqualified Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 τι β.... που ειμαι LOL, με μπερδεψες με τα 3ΜΒ που λες κατεβασες αμεσως. Αν δεν εχεις γραψει b αντι για B τοτε φυσικα δεν συμβαινει τπτ Το οτι κατεβηκαν ετσι αμεσως μαλλον προκειται για μια στιγμιαια τιμη πολυ μεγαλης ταχυτητας που επιασες και δεν ειναι αδυνατο να συμβει καθως μια φορα με pstn ειχα κατεβασει ενα αρχειο 1MB καπως ετσι σε 3 δευτερολεπτα βλεποντας μπροστα μου να γραφει ταχυτητα 300KBps
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Τα αρχεία αρχίζουν και κατεβαίνουν από την στιγμή που πατάμε "download this file" και όχι από την στιγμή που πατάμε "save to". Οπότε αν έκανες μερικά δευτερόλπτα να βρεις φάκελο θα σου φάνηκε ότι διήρκησε λιγότερο το κατέβασμα.
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Σωστός ο ρωμαίος επιθετικός... Τα μπέρδεψα λιγάκι!! Πάντως αυτά τα 2 αρχεία τα κατέβασε στιγμιαία. Τα κατέβασα στην επιφάνεια εργασίας κι έτσι δε μου πήρε πάνω από 1/2 δευτερόλεπτο για να τ'α ανοίξω (πατώντας το κουμπί ελαχιστοποίησης όλων από τη γρήγορη εκκίνηση). Μάλλον ήταν τυχαίο συμβάν γι αυτό και μπερδεύτηκα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.