camij Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας παιδια, οταν παω να φορτωσω το PCLinuxOS 2007 με Gnome Environment απο το live cd μου βγαζει τα fonts ΤΕΡΑΣΤΙΑ....σε σημειο που να μην μπορω να κανω τπτ.... για να καταλαβετε πως ειναι... το pc ειναι Toshiba A105-S4074 να σειμειωσω οτι και στο Xubuntu 7.10 ειχα το ιδιο προβλημα, με το live cd. ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 camij αυτό που περιγράφεις δεν μπορώ να το καταλάβω....εκτός αν είναι λάθος στο livecd δεν μπορώ και να το εξηγήσω. Έχεις κατεβάσει το PCLinuxOS Gnome Edition? Για τι μέγεθος γραμματοσειράς μιλάμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 μήπως δεν είναι μόνο τα γράμματα αλλά όλο το résolution τεράστιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 DimitrisG.... μα για άλλη μια φορά βρε παιδί μου... να διαβάζεις τις σκεψεις μου!!!! θα σε μαλώσω.... Για να του έχει συμβεί με ξουμπουντου (έχει πλάκα να το γραφεις στα ελληνικά) μάλλον κατι τέτοιο συμβαίνει.... αλλά και πάλι το gnome edition βγικε πρόσφατα και έχει τους τελευταίους οδηγούς... τι να πω??? camij τι καρτουλα γραφικών φοράει ο Toshiba σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 DimitrisG.... μα για άλλη μια φορά βρε παιδί μου... να διαβάζεις τις σκεψεις μου!!!! θα σε μαλώσω.... δεν ειναι τυχαιο επειδη ειμαστε pclinuxos/mandriva να σκεβομαστε το ίδιο!! camij αν ειναι οντως ετσι και ειναι ολα τεραστια, προσπαθησε να βρεις τα μενου με alt + με ποντικι μετακινεις το παραθυρο για να αλλαξεις το resolution θα σου πει ο hasodikis σε ποιο μενου πας στο pclinuxos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camij Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Sorry παιδια, ανεβασα photo στο πρωτο μου post αλλα δεν ξερω γιατ δεν φενεται....anyway εδω ειναι ενα δειγμα απο το PCLinuxOS.... http://img521.imageshack.us/my.php?image=dsc00237cu1.jpg οχι εχω προβλημα ΜΟΝΟ με τα γραμματα!!!!τα εικονιδια ειναι μια χαρα!!!θα ανεβασω photo και απο Xubuntu σε λιγο. Η καρτα γραφικων ειναι Intel GMA 950 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camij Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Οριστε και 2 photo απο Xubuntu... http://img260.imageshack.us/my.php?image=dsc00238ic1.jpg http://img262.imageshack.us/my.php?image=dsc00239hu4.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 και τα fonts ποσο λεει οτι ειναι 40 ή κανονικα 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 πάτα control και - μήπως αλλάξει η ανάλυση ή control και + . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
camij Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 δοκιμασα και με ctrl +/- οπως μου ειπες αλλα δεν εγινε τπτ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.