anthony_crete Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Χαιρεται! Εχω βαλει σε ενα παλιο υπολογιστη το λειτουργικο συστημα αυτο αλλα λογω του οτι ο developer του το εχει αδειασει, δεν εχει μεσα τα ελληνικα. Μπορω να γραψω και να διαβασω ελληνικα μεσα απο firefox αλλους web browsers και ορισμενες εφαρμογες (αφου φυσικα εγκατεστησα το ελληνικο πληκτρολογιο), σε πολλες εφαρμογες ομως (ελληνικες) δεν βλεπω ελληνικα αλλα κατι κινεζικα συμβολα κλπ. Το ιδιο συμβανει και με τους υποτιτλους στο directvobsub με αποτελεσμα να μη μπορω να δω prison break!!!:cry::mad: save me please!!! Αν εγκαταστησω το mui θα δουλεψει κανονικα το μηχανημα??? Εχει καποιος να μου το στειλει, διοτι οταν το κατεβαζω απο τη micros0ft δεν μπορω να το κανω install??? ευχαριστω!
insomnic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Settings > Control Panel > Regional and Language Options > Advanced Στο Language for non Unicode programs βάλε Greek. Αν δεν το έχει και αυτό, σημαίνει οτι τα έχει καθαρίσει με nLite. Mοναδική δυνατότητα είναι να αποθηκεύειες τους srt υπότιτλους σε ένα άλλο μηχάνημα ως Unicode.
vaggelisk Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=1237661 για κοιτα εδω μπορει να σε βοηθησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.