parsifal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Ένα classic από μένα : Doctor Who. Γενιές και γενιές SciFi fans έχουν ανατριχιάσει με το πασίγνωστο opening theme του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 ο "ενοχλητικός" ήχος του 24...
Carthago Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Θα ελεγα μονο το Carnivale αλλα ο Parcifal ερειξε τρελο ατου στο τραπεζι με Doctor Who. Οποτε +1 και στον Δοκτωρα
livewire Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Άσχετο! Χθες είδα τα 2 πρώτα επεισόδια του Boston Legal(season 1) και σήμερα βλέπω αυτό το thread. Zdoing! Η σειρά φαίνεται πως θα είναι δυναμίτης(James Spader mofo), αλλά το score τη στέλνει στη στρατόσφαιρα. Θυμίζει David Holmes στα καλύτερά του. Θα κάνω ένα pause μέχρι να τελειώσει η εξεταστική και θα βάλω μια grey goose στην κατάψυξη για τη συνέχεια. Για να πλησιάσω ακόμα περισσότερο ontopic, να πω ότι το very first episode ξεκινάει με κάτι από Rick Holmstrom*. TOTAL RESPEKT ! ! ! *...αν και όχι το opening theme της σειράς Ε, μην είμαστε και πλεονέκτες!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 έτσι έτσι άλλος ένας στο club του Boston Legal... πραγματί η μουσικούλα είναι αφασία τελείως...πιστεύω πως αντιπροσωπεύει απόλυτα την σειρά DENNY CRANE
porco_rosso21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Tιτλοι αρχης DEXTER για μενα,παιζει ν ειναι κ οι καλυτεροι που εχω δει ποτε....x-files,σταθερη αξια κ επισης μου αρεσουν κ τα των μπειγουωτς(ΝΑΙ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ) κ desperate housewives,που δεν το βλεπω κανονικα,οπωτε ναναι,αλλα ελεω danny elfman...
maggle Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Σαν αποτελεσμα η δολοφονικη φυση του Ντεξτερ μεσω ενος απλου πρωινου ξυπνηματος και του ξεκινηματος της μερας του νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω δει αν οχι στην ζωη μου, τουλαχιστον στα χρονια που ειναι προσφατα ωστε να τα θυμαμαι ΥΓ. Αλλα στο φιναλε επειδη ειμαστε μαντραχαλοι και ουγκα ουγκα, Prison ρισπεκ', ειναι απιστευτα πορωτικο και "ματσο" εναρκτηριο σημα και μουσικη μαζι σου 100%
anthony_88 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Μου κανει αρκετη εντυπωση που κανεις μεχρι στιγμης δεν ανεφερε το σημα αρχης του 4400, καλο τοσο εικαστικα οσο και σαν μελωδια. Ωστοσο, το αγαπημενο μου και πολυ κλασικο πλεον ειναι αυτο. Επισης μου αρεσουν του Dexter, Battlestar Galactica (ειδικα το Cylons were created by man Κλπ). Αν θυμηθω καποιο αλλο θα επανελθω!
Lucretius Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2008 Εξαιρετικό το dexter, όχι μόνο ως μουσική αλλά και ώς γενικό αισθητικό αποτέλεσμα με πολλές αναφορές στην διαδικασία που ακολουθεί ο ήρωας. Δευτερο μάλλον το scrubs (σύντομο αλλά καλό) και τρίτο το Little boxes από το Weeds! Μερικές διασκευές είναι εκπληκτικές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.