katsouras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Ποια ειναι τα παιχνιδια που εχετε παιξει κ τα θεωρειτε ως τωρα καλυτερα για την κονσολα-Τι εχετε να προτεινετε?
alestr9s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Χωρίς να έχω την κονσόλα μπορώ να σου πω ότι από κάτι HD in-game videos που έχω δει το Uncharted με έχει εντυπωσιάσει...
Commentator Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 - Burnout Paradise - The Orange Box - Assassin's Creed - Call of Duty 4: Modern Warfare - Unreal Tournament 3 - DiRT - Devil May Cry 4
Udontneed2know Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Uncharted Heavenly Sword Ratchet and Clank UT3 COD4
totti Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Το πρώτο που θα πρέπει να πάρεις είναι το Pro Evolution Soccer 2008. Ειδικά με αντίπαλο άλλο άτομο είναι ότι καλύτερο για κονσόλα.
Commentator Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Το πρώτο που θα πρέπει να πάρεις είναι το Pro Evolution Soccer 2008. Ειδικά με αντίπαλο άλλο άτομο είναι ότι καλύτερο για κονσόλα. ναι ναι +1
alestr9s Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Στο PRO 2008 τα σπασίματα και τα κολλήματα που έκανε προ patch σταμάτησαν ??
katsouras Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Για αρχή πήρα το Uncharted k Heavenly sword...Πολυ καλα κ τα δυο..
Apokleiros Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξερω ρε παιδια οποτε μπαινω online οι περισσοτεροι παιζουν αυτο το περιεργο παιχνιδι FOLDING HOME!!!!:-) Aρα must game ps3 ειναι το FOLDING HOME! Foldarete με τρελα!:lol:
call4 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 το call of duty 4 και το dirt ακομα ειναι τελειο και το Motorstrom
S2Katana Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξερω ρε παιδια οποτε μπαινω online οι περισσοτεροι παιζουν αυτο το περιεργο παιχνιδι FOLDING HOME!!!!:-)Aρα must game ps3 ειναι το FOLDING HOME! Foldarete με τρελα!:lol: Oχι που θα γλυτωναμε...Παντως ειναι πιο ενδιαφερον να foldαρεις, παρα να περιμενεις στο σερβις της M$. On topic τωρα, δε μας ειπες katsoura τι παιχνιδια εσυ ψαχνεις.Δλδ τι ειδους.
katsouras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Βασικα ειχα 360 και ειχα μεινει λιγο πισω στα games tou ps3...Για αυτο ρωταω να μου πειτε γνωμες απο τα παιχνιδια που εχετε παιξει να παρω μια ιδεα..Μου αρεσουν πολυ τα rpg k adventure action..Θελω να εχει καλη πλοκη-σεναριο...Πιο πολυ με εντυπωσιαζει η ουσια ενος παιχνιδιου παρα τα φανταχτερα γραφικα του...
gascp Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Call of duty 4. Απλά το καλύτερο... (και βασικά online) Αξίζει να πάρεις ένα PS3 μόνο και μόνο για το online του COD4.
katsouras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Το ειχα στο 360 και απλα ηταν τελειο....Ειδικα το ονλινε στο Live!Final fantasy θα βγει συντομα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα