laios23 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 2 Ερωτησεις πολυ γρηγορες. 1)ποια απολες να παρω??(ποια εχει τους καλυτερους χρονισμους απο αυτες που εχει το πλαισιο διοτι θα παω αυριο να παρω μια και δεν ξερω ποια. 2)εχει καμια εξοδο HDMI??εχει και η οθονη μου HDMI θυρα και ελεγα να την ενωσω ετσι.γινετε αυτο η πρεπει να παρω και ενα DVI καλωδιο?? ευχαριστω
N.I.C Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 2 Ερωτησεις πολυ γρηγορες.1)ποια απολες να παρω??(ποια εχει τους καλυτερους χρονισμους απο αυτες που εχει το πλαισιο διοτι θα παω αυριο να παρω μια και δεν ξερω ποια. 2)εχει καμια εξοδο HDMI??εχει και η οθονη μου HDMI θυρα και ελεγα να την ενωσω ετσι.γινετε αυτο η πρεπει να παρω και ενα DVI καλωδιο?? ευχαριστω Όλες ίδιες είναι όποια θες πέρνεις. Αυτή η XFX έχει το memory clock στο 1900mhz σε σχέση με τις υπόλοιπες που έχουν 1800mhz αλλά δεν είναι τίποτα σοβαρό...
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Θα προτεινα ASUS μιας και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος !!!! Οσο για την XFX πειρε γνωστος μου και την αλλαξε 4 φορες (παιζει να επεσε σε κομματι προβληματικο στην αρχη, αλλα 4φορες....), πηρε την ASUS Και ηρεμησε.
N.I.C Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Θα προτεινα ASUS μιας και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος !!!! Οσο για την XFX πειρε γνωστος μου και την αλλαξε 4 φορες (παιζει να επεσε σε κομματι προβληματικο στην αρχη, αλλα 4φορες....), πηρε την ASUS Και ηρεμησε. Μπορεί να έπεσε σε καμμιά προβληματική σειρά... Εκτός αυτού, ανέφερα την XFX λόγω του ότι έχει μια μικρή διαφορά με τις υπόλοιπες...
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 N.I.C σε καμια περιπτωση δεν σε κριτικαρω που ειπες για την XFX, μην παρεξηγηθω, καλα εκανες. Απλα ανεφερα εμπειρια γνωστου μου.
N.I.C Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 N.I.C σε καμια περιπτωση δεν σε κριτικαρω που ειπες για την XFX, μην παρεξηγηθω, καλα εκανες. Απλα ανεφερα εμπειρια γνωστου μου. όχι φίλε μου μην ανησυχείς δεν το έλαβα ως κριτική... Απλώς όπως είπα και πριν ανέφερα την συγκεκριμένη κάρτα άπλα διότι έχει λίγο μεγαλύτερο memeory clock από τι οι άλλες... @laios23, προσωπικά αυτήν την βρίσκω πολύ καλή...για το ότι ήταν η πρώτη που διαφήμισε η nVidia... Έχει και ωραίο αυτοκόλητο
laios23 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστω για τις απαντησεις σας.οσον αφορα το καλωδιο που σας ρωτησα ξερετε τιποτα?
N.I.C Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστω για τις απαντησεις σας.οσον αφορα το καλωδιο που σας ρωτησα ξερετε τιποτα? Από τι μπορείς να δεις και εδώ, η Galaxy έβγαλε μια έκδοση με HDMI. Επίσης πρέπει να υπάρχει κα αντάπτορας σύμφωνα με το λεγόμενα εδώ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι συμβατά τα adapters με άλλες κάρτες
isaias1983 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Εγω παντως προτεινω EVGA για τα 10 χρονια εγγυηση+το καταπληκτικο RMA της+το STEP UP program... Aξιζει τα λιγα ευρω παραπανω...
outlaw star Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 ποια ευρώ παραπάνω ??εγώ πήρα την evga 230 όσες έχουν όλες απο πλαίσιο...
laios23 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Τελικα πηρα την SPARKLE 512MB με 217ε.αυτη βρηκα ευκαιρη στο πλαισιο που πηγα.την εβαλα σε μια P5K MOBO ASUS +6750 2,66MHZ CORE2DUO+2GB XTREME μνημες.δεν κλοκαρισα τιποτα ακομα.στο MADONION 2006 μου βγαζει σχεδον 11000 βαθμους.οχι και ασχημα ε?
caution Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Αν την clockαρεις πες μας τι γίνεται γιατί μας ενδιαφέρει!!! Με 'γεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.