Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Πωπω δν αντεχω αλλο..Ζηταω ΒΟΗΘΕΙΑ! Το NetFaster μου κανει Reconnects συνέχεια! Και το νιω8ω σαν να μην μπορει να συνδε8ει σε πολλα πραγματα μαζι! Ειχα κτ προβληματακια ρε παιδια με τα καλωδια μου..Αλλα τωρα τα εφτιαξα! Κατεβαζω απο ΠΑΝΤΟΥ με 420kb/s και εχω 4mbit συνδεση! Αλλα οπως ειπα πριν, οταν πηγαινω να συνδεσω IRC, FF, XFire, MSN και ενα Online Game ας πουμε ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ! Και δεν συνδεω και τα τρελα πραγματα! Κλεινω το IRC/MSN/Xfire και αφηνω το game σε Widnowed mode me τον Firefox και τοτε τρελενετε ο FF στο surfarisma μετα απο λιγη ωρα! Μου βγαζει κατω-αριστερα κατι μπουρδεσ οτι "Διακόπηκε" και δν μπαινει στο Site με τη καμια..πρεπει να τον κλεινω και να τον ξαναανηγω συνεχως!! Το Game τρελαινεται επισεις, ανα 10λεπτο μου κολαει για 30 δευτερολεπτα και αυτο ειναι 8ανατηφορο...ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ! Καλυτερα 1mbit χωρις αυτα τα χαλια!! :mad: (και το χειροτερο ειναι οτι σε κανα 10ημερο 8α ερ8ει και 24Mbit συνδεση! ) Note: Ουτε να σκεφτητε το Firewall/Antivirus, εννοητε τα εχω ΟΛΑ κλειστα.. Μηπως υπαρχει τροπος να ανοιξω θυρες για τοn FF και το OnlineGame μεσω του Router?? Δεν μπορει να ειναι τοσο μάπα το καρπουζι (το Modem/Router) ρε παιδια! Καποια ρύθμηση 8α ειναι!! Αν ειναι να ξαναβαλω το Fritz! Please, αυτος π εχει λιωσει στα Routers και στις συνδεσεις ας βοη8ησει πριν τα πεταξω ολα απο το μπαλκονι.... Thx Maraki..
greeneye Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 βαλε ενα ζυξελ (zyxel) να βρεις την υγεια σου αν ειναι θεμα ρουτερ. τελος.
parsifal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Έχεις κι άλλο router που μπορείς να δοκιμάσεις και δεν το έχεις κάνει ακόμα; Περίεργο... EDIT: Δεν φαντάζομαι να συνδέεις το router μέσω USB!
gadg3takias Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Άμα δεν έχεις double play πάρε άλλο router. Κανα Linksys ή Zyxel. Επίσης μπορεί να είναι και χάλια η γραμμή σου. Στείλε κανα στατιστικό...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 βαλε ενα ζυξελ (zyxel) να βρεις την υγεια σου αν ειναι θεμα ρουτερ. τελος. Ελα ρε c..Για το Fritzbox ακουω τα καλυτερα..Δν μπορει να 8ελω πιο ακριβο απο αυτο! Έχεις κι άλλο router που μπορείς να δοκιμάσεις και δεν το έχεις κάνει ακόμα; Περίεργο... Το εκανα..Ακριβως τα ΙΔΙΑ και με Fritz! Επίσης μπορεί να είναι και χάλια η γραμμή σου. Στείλε κανα στατιστικό... Πως γινεται να ειναι χαλια η γραμμη και το Download μου να ΦΥΣΑΕΙ?! EDIT: Δεν φαντάζομαι να συνδέεις το router μέσω USB! Κι'ομως Parsifalouko, κι'ομως το κανω Το Lan του ΜοΒο μου δεν δουλευει για αγνωστο λογο (το λιγοτερο π 8α επρεπε να κανω ειναι να ξαναβαλω το CD του αλλα....), και δν μπηκα στον κοπο να το συνδεσω ντε και καλα με LAN..Ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ τοσο σοβαρο να ειναι με LAN συνδεδεμενο??? Αμα το λες εσυ Parsifal..Τρεχω να βρω Lan κι'ολλας! Ξανα8υμιζω παντος οτι εχω 4mbit και κατεβαζω με 430kb/s!
parsifal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Το Lan του ΜοΒο μου δεν δουλευει για αγνωστο λογο (το λιγοτερο π 8α επρεπε να κανω ειναι να ξαναβαλω το CD του αλλα....), και δν μπηκα στον κοπο να το συνδεσω ντε και καλα με LAN..Ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ τοσο σοβαρο να ειναι με LAN συνδεδεμενο??? Ναι, είναι πολύ βασικό να συνδεθείς μέσω Ethernet. Άρα, είναι άμεση προτεραιότητα να διορθώσεις το θέμα με το onboard LAN. Δηλαδή, όταν σε ανεβάσουν αργότερα στα 24Mbps που λες, τί θα κάνεις, με το USB θα τη βγάζεις; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα, το USB με το μεγάλο του latency απλά είναι ακατάλληλο για απαιτητική χρήση που φαίνεται πως κάνεις (πολλά προγράμματα να έχουν πρόσβαση στο Internet συγχρόνως, βαρύ HTTP και P2P downloading κλπ). Εδώ πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα ακόμη και με ελαφρύτερη χρήση...
pappous_soulis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Κι'ομως Parsifalouko, κι'ομως το κανω Το Lan του ΜοΒο μου δεν δουλευει για αγνωστο λογο (το λιγοτερο π 8α επρεπε να κανω ειναι να ξαναβαλω το CD του αλλα....), και δν μπηκα στον κοπο να το συνδεσω ντε και καλα με LAN..Ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ τοσο σοβαρο να ειναι με LAN συνδεδεμενο??? Mπες στο BIOS και ψάξε.Κάπου θα βρεις τις ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσεις το lan.Σε μένα ήταν απενεργοποιημένο και έπρεπε να το ενεργοποιήσω manually.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2008 Mπες στο BIOS και ψάξε.Κάπου θα βρεις τις ρυθμίσεις για να ενεργοποιήσεις το lan.Σε μένα ήταν απενεργοποιημένο και έπρεπε να το ενεργοποιήσω manually. To εχω κοιτα3ει παπούλη..Ηταν ενεργοποιημενο.. Parsifalouko οκ αστο το ΜοΒο..8α βρω ενα Ethernet π usara καποτε και εμπενε στην PCI-E και μου εβγαζε μια 8υρα LAN 8ελω να δω εαν ηταν αυτο π μ ειπες τλκ..!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Ναι, είναι πολύ βασικό να συνδεθείς μέσω Ethernet. Άρα, είναι άμεση προτεραιότητα να διορθώσεις το θέμα με το onboard LAN. Δηλαδή, όταν σε ανεβάσουν αργότερα στα 24Mbps που λες, τί θα κάνεις, με το USB θα τη βγάζεις; Δε γίνονται αυτά τα πράγματα, το USB με το μεγάλο του latency απλά είναι ακατάλληλο για απαιτητική χρήση που φαίνεται πως κάνεις (πολλά προγράμματα να έχουν πρόσβαση στο Internet συγχρόνως, βαρύ HTTP και P2P downloading κλπ). Εδώ πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα ακόμη και με ελαφρύτερη χρήση... Πηγα, αγορασα ενα Ethernet..Το εβαλα στην PCI, συνδεσα το Fritz με το Ethernet μεσω LAN. Συνδε8ηκα στο δευτερολεπτο στο Internet..Κατεβαζω τελεια οπως πριν..Μπηκα στο OnlineGame, παρε Reconnects ανα 15λεπτο παλι Το FF τα ιδια λεει.... Παιδια 8α φερω εναν τεχνικο..Να του τα σκασω να κανει την δουλεια του..δν μπορει να με βοη8ησει κανεις αλλος με αυτα τα περιεργα Restart! /sniff..Πάνε 100?..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2008 Χαααααααααααααα! Την βρηκα μονη μου την λυση αγορακια! Το Splitter μου μαλλον ειχε το προβλημα! Και μου εσκασε flashia και το αλλαξα! Και τωρα δν κανει Reconnects! Females > Boys in PC ProblemSolving !! Osu!! Το FF ακομα πεταει τα "Διακοπηκε" και ειμαι 99% σιγουρη οτι το κανει επειδη στο background τρεχω το συγκεκριμενο MMOG..Εαν δν παιζω αυτο το Game δν μου λεει ποτε μα ποτε "Διακοπηκε" και βλακιες ο FF..Απλα απορουσα, ειναι δυνατον να συμβαινει αυτο σε ολους τους Players? Πατάτα..Αλλα μαλλον..Γτ δν Surfaroun πολλοι ενω παιζουν..Και δν 8α εχει γινει τοσο γνωστο.. Thx anyways guys! Εαν καποιος αλλος σας πει για Router's RR, τωρα ξέρετε! Topic Closed. Maraki..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.